I'M BACK

עפטוב

New member
I'M BACK

היי לכולם! התחברתי היום לאינטרנט ושבתי... מקווה שלא התגעגעתן יותר מדי
לכל החדשות והחדשים (!) ברוכים הבאים וכיף לראות אתכם בתקווה לראות אתכם לעיתים קרובות.... לא מצאתי תמונה מגניבה שעדיין לא שמתי פה.... מבטיחה לפצות בהמשך.... (אגב זו עפרה למי שלא קלט עדיין....)

עפטוב

New member
תודה תודה

גם אני התגעגעתי רבות... בנות יש התפתחויות סוערות שתכלס נוגעות רק להילה ושירי כי הן באות למופע שלי אבל נפרסם ברבים כדי שכולכן תוכלו את הלב... יש מצב ונורא חשוב להדגיש שזה לא מובטח בכלל (היא ממש תנסה) דודה של חברה שלי עבדה בוומבלי פעם וחברה שלי אמרה שאין סיכוי שהיא תוכל להשיג לי all access (יענו כניסה מאחורי הקלעים למתקשות) וסתם דיברתי עם הדודה הזאת שאני טסה להופעה אז היא עושה כזה "אני ינסה להשיג לך כניסה" אז אם היא תצליח (בנות - להחזיק אצבעות עד שהן יישברו אני מבקשת) יקירותיי אנחנו נראה אותם מקרוב קרוב.

a Warming Sign

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אני מחזיקה לכן אצבעות במרץ!!
וואו

לא סתם תמונות...

תמונות עירום מפורטות.... אבל שוב אני מבקשת להבהיר...זה לא בטוח - היא הבטיחה לי ממש לנסות.... אבל בוא נגיד את זה ככה, אני בטוחה שאני לא המקומבנת היחידה בעולם - ונראה לי יהיה קצת צפוף אם כל מי שעבד אי פעם בוומבלי ישיג all acsess ולכן....תמשיכו להחזיק אצבעות טוב טוב....

למעלה