I'm Leaving

AnGeL DoLlY

New member
I'm Leaving ../images/Emo4.gif ../images/Emo41.gif

החלטתי לעזוב ת'פורום הזה, כן מה לעשות... אני הולכת בדרכה של שחר
(Pooh שולט) ונפרדת מכם לשלום... כמה ילדים פה בטח יודעים למה אני עוזבת, למרות שלא עשיתי להם שומדבר רע, כל דבר שאני כותבת- ישר מתנפלים... אז כל טוב שיהיה לכם, ומקווה שתשתפרו קצת יותר (המבינים יבינו
) ותתייחסו כאן לאנשים בפורום קצת יותר בכבוד
ולא רק אני חושבת כך. צ'או- אביב.

אביב אני ממש לא רוצה שתעזבי !!

אכן, לפעמים יש קצת ריבים ... אבל לעזוב זה לא הדרך !!! דברי איתי באיי סי (86893705)

רונקי

New member
אביב

בגלל שכמה ילדים אולי העליבו אותך זה לא סיבה לעזוב. מה זה, קיטנה? ואם את רוצה לעזוב אל תודיעי את זה בכל התקשורת, כדי שכולם ידעו ושיהיה "יסורי מצפון" אם את רוצה לעזוב, תעזבי. אל תנסי לגרום להרגיש רע. אני בעד שלא תעזבי, מה בגלל כמה ילדים? אבל מה שבא לך.

AnGeL DoLlY

New member
זה לא צחוק ../images/Emo41.gif

הם לא סתם העליבו אותי, הם כבר הפכו לקנוניה נגדי
ואם יש לך בעיה עם זה "שהודעתי את זה בכל התקשורת" אז אתה יכול פשוט לא להגיב. ואני עוזבת כי זה כבר ממש מעצבן שכל הודעה/תגובה שאני רושמת באות לי תגובות זועמות, תאמין לי שגם אתה היית עוזב אם זה היה בכיוון שלך... וחוצמזה, הפורום כבר נעשה משעמם מיום ליום
ואין כבר מה לכתוב בו.

מה עשיתי עכשיו../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

אל תעזבי גם איתי הרבה מחפשים לריב מפני שאני תמיד מביעה את דעתי ואם איזה הודעות שרושמים לך בתגובות מכעיסות אותך אז תבקשי מעוגיה לימחוק אותן

AcesHigh

New member
../images/Emo9.gifרגע

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Snow Yte

New member
אביבבבבבב......../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חבל שאת עוזבת...
באמת חבל לי... נדבר באייסי....

למעלה