image מה - WEB בתוך מסמך WORD

neatsun

New member
image מה - WEB בתוך מסמך WORD

האם אפשר להציג image מה WEB בתוך מסמך WORD מבלי להוריד אותו למחשב המקומי, כלומר שהכתובת שלו תהיה URL , אבל שהתמונה תוצג כתמונה, ולא כלינק ? באופן יותר מפורט, מה שאני מנסה לעשות זה insert file למסמך WORD , הקובץ שאני מכניסה הוא html, ואני מנסה לגרום שהתמונות שבו יוצגו ב word תודה רבה.

absry1

New member
אפשרות ל-COPY AND PASTE

אם ברצונך להעתיק תמונה מדף אינטרנט יש מס´ תוכנות המיועדות לכך כגון SNUGIT או CAPTWIZE. אפשרות אחרת יותר מסובכת אבל זמינה היא : לפתוח את דף האינטרנט במקום הרצוי. להקיש ALT + PRINT SCREEN לבצע הדבקה (CRTL+ V) בתוכנת PAINT נמצאת ב- START-PROGRMS-ACCESSORIES לחתוך את התמונה הרצויה (המלבן המקווקו הימני העליון בין האייקונים שמצד שמאל). מקש ימני ו-COPY על החלק החתוך. הדבקה במסמך WORD כתמונה. קצת ארוך, אולם לאחר תרגול זה זורם, אני משתמש בזה לשליחת תחזית מזג אוויר מה-CNN במסמך פקס. בהצלחה

pelpal

New member
ניסיתי ב - XP וזה עובד באופן הבא:

- הוספת תמונה. - מקובץ. - במקום בו צריך לרשום את שם הקובץ, פשוט להדביק את הלינק של התמונה. המחשב יחפש ברשת ויוסיף את התמונה במקום בו סימנת.

neatsun

New member
תודה, כן, זה עובד...אבל

מה שזה עושה בעצם זה הורדת התמונה למחשב המקומי. הלינק שבגוף המסמך מצביע לתמונה מקומית. אני מחפשת דרך בה הלינק במסמך יצביע לתמונה במקום המקורי שלה ב WEB. הסיבה לכך, דרך אגב, היא מפני שהמסמך לא נוצר ב WORD עצמו אלא ע"י התוכנה שאני מפתחת. בכל מקרה - תודה :)

למעלה