Imaginationland Episode III

Th3onE

New member
Imaginationland Episode III../images/Emo58.gif

לא הייתי יכול לבקש סיום טוב יותר.. לא היה הכי מצחיק, אבל כל הטרילוגיה הייתה מעניינת מבחינת עלילה. הסוף היה נחמד אבל מבחינתי קייל לא מצץ לא כלום :) "Sir we have a security brech! what?! there an anouthrized entery alert its coming from sector 2! sectoer 2? *שבירת חלון* חח למה קייל קפץ דרך הזכוכית?

נחמד ביותר

למרות שבצורה כלשהי הפרק הזכיר קצת את BFF (איך שקני הציל את גן העדן).

daniel si

New member
פרק מצויין

איך אני אוהב שהם צוחקים על אל-גור ועל מןברפיג ואהבתי את כל הדמויות מהעבר שהם עשו לרגע פחדתי שככה הם הולכים לסיים את הסדרה

Vdrums

New member
ארץ הדמיון פרק III ../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif

הסוף היה קורע שקרטמן מדמיין את קייל וכולם רואים את זה LOL. גם באטרס היה מצחיק עם ההורים שלו שהוא מתעורר וחושב שהכל היה חלום ואז הוא שוב מקבל ריתוק.

NYMets Man

New member
ענק ענק ענק ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo58.gif

אגב, מה הקטע שכאשר באטרז ניסה להפעיל את הדמיון בחדר שלו בסוף אז הסמל של קומדי סנטרל בצד ימין למטה נעלם?
סתם צירוף מקרים?

Freemee

New member
היו כבר פעמים

שבהם הסמל של קומדי סנטרל שימש לכל מיני בדיחות בסאות' פארק.

pasiava

New member
פרק ענק../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אפילו שזה לא כמו WOW שממש כל הפרק צחקתי, כל הקטע של הטרילוגיה היה מגניב. גם זה נתן ביטוי למה מאט וטרי מסוגלים לעשות כשיש להם זמן משולש ולא פרקים אחדים. חחחחח הסוף היה אדיר! לשם שינוי, קרטמן מנצח את קייל בדרכו המיוחדת
אהבתי!

shaiezra

New member
טרילוגיה מפוצצת

פרקים פשוט טובים! מצחיקים ברמה משלהם אבל פשוט מעניינים! נשפכתי בקטע שהוא אמר "למה כל כך לילדים לפרוץ לפנטגון?!" מגיע להם אמי על הטרילוגייה הזאת באמת!

Rock Dragon

New member
אחד הגרועים

בכלל, כל הטרילוגיה הייתה זוועתית, לא מבין את כל ההתלהבות. (ואני דווקא חושב שהיו פרקים נפלאים בעונה הנוכחית.)

AmitNHB

New member
../images/Emo45.gif

מסכים לגמרי. מלבד קטעים פה ושם, היה די חלש.

Bad N Stuff

New member
|מסתכלשמאלה||מסתכלימינה|

AM I REAL ?? זה היה ענק, כמו כל הטרילוגיה>< "he's half man, half bearpig"

Under the GUN

New member
מה כולם מתלהבים?!

כל פרק בטרילוגיה היה ממוצע, ביותר... היו בעונה הזאת פרקים הרבה הרבה יותר טובים...

למעלה