Imagine

KEiN

New member
Imagine

imagine there´s no heaven it´s easy if you try no hell below us above us only sky imagine all the people living for today... you may say I´m a dreamer but I´m not the only one I hope some day you´ll join us and the world will live as one {writen by: john lennon [c] bag productions inc.} אז מה אתם אומרים? דמיון מודרך יוביל לשלום עולמי?? נק´ למחשבה

אני כל כך רוצה להאמין שכן...

באמת יצא לי להרהר בעניין מפעם לפעם, מה היה קורה אם היינו עושים למנהיגים שלנו את תרגיל שינוי ההרגלים.... למי שלא מכיר, התרגיל מבוסס על הגדרת הבעיה, שלצורך העניין היא אי יכולת להגיע להסכמה בנושא גבולות ואז למצוא דרכים איך להתמודד עם הבעיה תוך כדי הובלה של המונחה, כך שהמונחה מעלה את הפתרונות מתוך עצמו... האם אתה יכולים לדמיין את שרון וערפאת מסכימים לעשות את התרגיל?
ונניח שהיו מסכימים, מה היו יכולות להיות התוצאות? הגר

KEiN

New member
מעבר לזה....

מה אם כולנו נדמיין לעצמינו: שאין כסף אין דתות ועולם הוא אחד, לדעתי זה מספיק

זה כבר לא כל כך דמיון מודרך....

קצת קשה לי לדמיין עולם בלי כסף שיהיה מאוחד...נשמע לי כל כך אוטופי. הלוואי וזה היה אפשרי... נראה לי שיותר חשוב (וכאן גם בא לידי ביטוי הכוח שיש בדמיון מודרך) לדעת להוציא את המיטב מהמציאות הקיימת.... אם הייתה לך ולשאר האנשים בפורום לשנות משהו בעולם בעזרת דמיון מודרך או דרך אחרת, מה הייתם משנים? הגר

KEiN

New member
הייתי מקצר את החוט

אם תתארו לעצמכם שהעולם שלנו הוא כדור שקשור למוט בעזרת חוט, הוא כל הזמן מסתובב מצד לצד, מהצד הרע לצד הטוב {חוק של איזון}
אם נקצר את החוט {בדמיון} אז הכדור עדיין יזוז בל לא בקיצוניות כזאת מופרזת
אז, לקצר! לא?

זה בהחלט יכול להיות רעיון לא רע!

אני בעד לקצר!!
אבל חשבתי בעצם על דימוי קצת דומה וקצת שונה: נדנדה בגן משחקים. בנדנדה יש כוח גם למי שדוחף את הנדנדה וגם למי שמתנדנד בה ושניהם יכולים לקבוע את מהירותה ולפי זה גם לאזן אותה ולפעמים אפילו לעצור אותה לגמרי.... לא היית רוצה שהמציאות המטורפת שלנו תיעצר, אפילו לרגע אחד קטן, ושגם לנו (אלו שנמצאים על הנדנדה) תהיה אפשרות לשלוט בה? מה אתה אומר? הגר

KEiN

New member
הדימוי שעשית מושלם

ברגע שנעצור את הנדנדה, יווצר שיעמום, ואז איזה ילד אחר משועמם יבוא וינדנד אותה, הבעיה היא שנאת השעמום, הנדנדה היא רק הסמפטום

אני לא יודעת להחליט אם...

זו הייתה הערה צינית או אמיתית.... האמת היא שלא חייבים לעצור את הנדנדה לגמרי.. האלמנט היותר חשוב בעיני הוא שיש שני גורמים ששולטים במהירות הנדנדה ולא רק אחד כמו בדימוי של הכדור הקשור בחוט... אם נמשיל את זה אז המשמעות היא שגם העם וגם השלטון מכוונים את ההתרחשויות ולא רק השלטון.... ואז יוצא שגם אם יבוא ילד משועמם אחר וינסה לנדנד את הנדנדה, מי שיושב על הנדנדה יאזן אותו וימנע ממנו לנדנד אותו חזק מדי.... הגר

KEiN

New member
אמיתית , אמיתית. ../images/Emo70.gif

בן לאדן, בוש סדאם חוסיין שרון כולם מנדנדים כל הזמן את הנדנדה... חזק יותר וחזק יותר...

Random23

New member
אולי.

" LSD במאגרי המים? אתה יודע מה,אולי קודם ננסה את הדרך שלך." שיר ענק, תודה שהזכרת לי אותו. אני איתך!

למעלה