IMAP / GMAIL and Treo (680)

sschiller

New member
IMAP / GMAIL and Treo (680)

שלום לממוחים, אשמח לדעת איזו מהתכנות MAIL עובדת באופן מוצלח עם GMAIL ב IMAP. אישית ניסיתי את CHATTERMAIL ויש לה מספר בעיות: 1. חלק מהמיילים בעברית מופיעים בגיבריש ע"ג ה TREO 2. מיילים ב HTML מופיעים כג'יבריש - ביעה שקראתי עליה ממשתמשים אחרים והיא כנראה נובעת מחוסר תאימות מסויים של ה CHATTER ל GMAIL. אשמח לדעת על פתרונות טובים.

splashy

New member
אני משתמשת ב-Snappermail.הצלחתי להתגבר על מס'

בעיות ועכשיו זה עובד חלק (הוריד לי את כל ה-headers של כל ההודעות ב-inbox, ויש לי הרבה הודעות). בנוגע לג'יבריש, ראה כאן.

sschiller

New member
המממ.....אשמח לאיזה מדריכון קצרצר

או לפחות לכמה הגדרות קריטיות ששיפרו את המצב. תודה.

splashy

New member
זה מה שעשיתי.

1. הסנאפר קרס כשניסיתי להוריד מיילים מה-INBOX (יש לי הרבה מיילים ב-INBOX). התקנתי Versamail 3.5 וזה הסתדר. 2. הגדרתי ב-rules להוריד headers של כל ההודעות (all mail או משהו כזה). 3. העברתי את כל ההודעות ל-local folder. 4. שיניתי בחזרה את ה-rules להוריד 4k של הודעות מ-4 הימים האחרונים. ככה יוצא שיש את ה-headers של כל ההודעות בתיקיה אחת ועדיין אפשר לסנכרן הודעות אחרונות שיותר צריך אותן מבלי לחכות הרבה זמן או מבלי לגרום לבעיות סנכרון כתוצאה מהודעות רבות ב-INBOX. בהצלחה.

udifpalm

New member
כמה הערות

1. מרגישים שהתוכנה כתובה ב- JAVA. ה- UI מעצבן "רצח", כפתורי אפליקציה לא מוציאים אותך ממנה (מגבלה של סביבת ה- HAVA) ואתה חייב את הסטיילוס כדי לבחור בתפריטים את אופציית ה- EXIT. למיטב זכרוני הבעיה של הכפתורים היתה אמורה להיפתר עם גרסת ה- 5.7.2 של ה-JAVA אבל בפועל הם עדיין לא עובדים מתוך JAVA. 2. התוכנה לא שומרת לי שם משתמש וסיסמה בין הרצות, ואני חייב להקליד אותם כל פעם מחדש. יש כאלה שיאמרו שזה יתרון, אני מעדיף שיתנו לי אופציה לזכור שם משתמש וסיסמה, או לפחות רק את שם המשתמש. למעט קריאת הודעות בעברית שאני חייב לעשות דרכה, אני מעדיף לקרוא GMAIL דרך BLAZER ב-mobile mode של GMAIL. הניווט פשוט (כפתורי הספרות מעולים : 0 מחזיר ל-INBOX, 7 מוחק הודעה, וכו'). יש פעולות מסובכות מעט שמצריכות לעבור למצב basic HTML, אבל הן מיעוט. דבר אחרון - בכתבה ב-PDACE מוזכרת גם התקנת ה-JAVA. יש לשים לב שבשביל להתקין JAVA עם Resco Explorer יש צורך בגרסה האחרונה. עד הגרסה הנ"ל היה להם באג שמנע מה-JAVA לעבוד אם היא הותקנה מהכרטיס לשכרון בעזרת resco explorer. התקנה דרך FILEZ פעלה מצוין. לפי ההסבר שהם כתבו לי, Resco Explorer משתמש ברוטינות משלו על מנת לבצע את ההעתקה, בעוד ש-FILES השתמש ברוטינת סיסטם קיימת של מערכת ההפעלה.

HJHTK

New member
GMAIL

הלינק שמופיע בכתבה מובילה לגירסה ישנה. יש גירסה יותר חדשה שתוכל הוריד אם תכנס ל BLAZER ב-mobile mode של GMAIL יש שם קישור ישיר להורדת הגירסה המתקדמת יותר שיש לה הרבה שיפורים

למעלה