|חללית|
נפתח פורום עב"מים וחוצנים!

|חללית|
נפתח פורום עב"מים וחוצנים!

מה זה שם למעלה בשמיים? זה ציפור? זה מטוס? זה בטוח לא סופרמן! אנו שמחים לבשר לכם על פתיחתו המחודשת של פורום עב"מים וחוצנים. אתם מוזמנים לתת לסקרנות שלכם להשתולל! זה המקום לדון בכל הקשור לתופעת העב"מים ובאלה שככל הידוע מטיסים את חלקם.
|חיזר|
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=1368

דילן, אמריקן איידול!!

זונט! זונט הזאת הרגה אותי!! כמה צחקתי כשהיא התחילה את השיר!!
http://youtu.be/SxoW_oXs2jw
לא מאמין שהם העיפו את רייצל(?! האחרונה שעפה) היא הייתה בין הטובות בפרק הזה
מעצבן אותי שמתמודדים שנשמעים כמו הזמרים המקוריים שרים שירים שלהם וגם באותה הדרך, ואחר כך השופטים אומרים שהם ״מקוריים״ ו״ביצוע מפיל״..

וכתבתי עוד הרבה ומחקו את ההודעה שנצלשתי..

LeAnnDylan

Well-known member
אוי, אני לא יכולה לסבול אותה

בא לי להעיף לה נעל לראש! אני מודה שבפרק של הבנים כשהיא השתגעה שם בקהל זה בהחלט היה משעשע ואין לי בעיה שימצאו לה תפקיד קבוע כוירדואית בקהל, אבל אין לי שום ענין לשמוע אותה שרה שוב פעם. אבר

היחידה שרציתי שתעבור הייתה ג'נל
ולמרות שאף אחד לא אהב אותה
אני כל כך שמחה שהעבירו אותה. אני מתה עליה ומתה על השיר הזה ולדעתי ההופעה שלה הייתה טובה יותר מהמקור (אל תגלה להילרי שאמרתי את זה
)
רציתי שרייצ'ל תעבור כי היא חמודה ושרה גרייס פוטר

גם מלינדה הייתה בסדר והייתי שמחה שיעבירו אותה במקום אחת מ-8 (!) הזמרות השחורות האחרות שהעבירו לטופ 10

איזה חוסר גיוון נוראי!
אם כי בריאנה ואוברי היו חמודות. הייתי מעיפה את טינה/אמבר/אדריאנה משבוע שעבר בתמורה ל-3 בנות אחרות ומעניינות (איזבל, ברנדי וג'ני בת')

LeAnnDylan

Well-known member
אגב ג'נל

ראיתי שהיא כתבה בטוויטר אתמול בלילה "הולכת לצפות באחת התוכניות שאני הכי אוהבת!"
ואז כשהיא לא רצה לגלות באיזו תוכנית מדובר היא רק אמרה שזו תוכנית "אגדית"

היא כבר הפכה להיות מגניבה יותר
היא בטוח בטים אמה

באטלרסטאר גאלקטיקה

נשארו 2 פרקים לסוף (שנראה כמובן אחרי OUAT)

סאם הפך להיות הייבריד?!? לקחו את אחת הדמויות הכי מעניינות והפכו אותו לצמח?! מאכזב
רוזלין ואדמה - אדמה הפך להיות שיכור שמאוכזב מעצמו ומהחיים. ההטיול אחרי צבא שלו למצוא את רוזלין היה מגוחך ביותר, איש אחד לבד, ביקום הגדול, פשוט משייט לו..... טיפשי לגמרי. העיקר שהם ביחד.שימות עם רוזליו והבאטל סטאר האהוב עליו..... אם הם לא מוצאים את earth תוך 3 פרקים זה הסוף הכי ראוי לדעתי.
לי - הפעם הוא השמין בלי כל האיפור, ממש לא מתאים לו, שלפחות יסתפר. למרות שהייתי בהלם מההתאבדות של די, אני לא יכולה להגיד שאני מצטערת שהיא כבר לא חלק מהתוכנית ומהחייים שלו.
הגילוי של 4 הסיילונים, היה מעניין. לא שמחתי לראות שוב את זינה הבלונדית. די ברור שטורי היא חלשת אופי והיא תלך ראשונה עם הסיילונים. אהבתי מאוד את הנאמנות של סול טיי, צ'יף וסאם אנדרס
למרות שצ'יף פתאום הופך להיות טיפש, לא אופייני לו בכלל.
המרד של גיידה והסגן של רוזלין. אלו דווקא היו פרקים מעניינים מאוד, לא הצטערתי לראות את הסוף שלהם.
קארה - אני ממש לא אוהבת מה שעשו ממנה. נעלמה לחודשיים, שזה בעצם היה 6 שעות, השתגעה ושיגעה את כולם, ובסוף גילתה את עצמה על earth. ומה הקטע של המוזיקה שהיא הלחינה עם אבא שלה?! מטורף ומרגיז. לא! לא!! לא!!! מקווה שהסוף שלה יהיה נורמלי.
באלטר - הדבר הכי נחמד שאפשר להגיד עליו זה שהוא הסתפר.
אלן -
הדמות שהכי לא אהבתי (חוץ מדי) היא האימא של כולם?!
8 - הדמות הכי הפכפכה בתוכנית. לא יודעת איזו גרסא שלה יותר גרועה, בומר הבוגדנית וחסרת חוט שדרה, אתינה ההיסטרית.... .שתיהן גרועות באותה מידה

טוב, נראה לי מספיק שגעתי את כולם פה אם השטויות שלי.....

איזה מגניב שהמשכת..

אלן היא לא האמא של כולם, היא ושאר הפיינל פור יצרו את הסיילונים..
סאם דווקא לא היה כזה מעניין, סאם וקארה זה מה שהיה מעניין..
אני אהבתי את רוזלין/אדמה, הסיפור שהוא יצא לחפש אותה באמת היה מגוחך ומזל שזה לא נמרח ליותר מדי פרקים..והם כבר מצאו את earth, פשוט אי אפשר להתיישב שם אז הם מחפשים בית חדש..
ההתאבדויות של די ודיאנה היו הפתעה בשבילי,ואהבתי את שתיהן, אהבתי שעשו את דיאנה ל״אתאיסטית״ ואחרי שהיא ראתה את earth היא העדיפה למות שם ולא לחפש בית אחר..
את דיאנה אהבתי גם כי היא הייתה יחידה מסוגה ועדיין היא הייתה לוקחת סיכונים ועושה מה שהיא רוצה בלי קשר לתוכניות..
אהבתי את המרד של גיידה, אהבתי איך שאדמה קיבל חזרה את השליטה על הגלקטיקה, אהבתי את הברית עם הסיילונים, אהבתי את זה שרוזלין צעקה על גייטה בקשר והוא התחיל לשקשק (מהרגע הזה התחלתי ממש לחבב אותה)
קארה, יש סיבה למוזיקה שלה תראי בהמשך.. והקטע שהיא מצאה את הגופה שלה והתחילה לצעוק ״אז מה אני?״ היה גאוני! איך ש2 התחיל לפחד ממנה..
לא סובל את באלטר..
8 מעפנה.. לא אוהב אף גרסא שלה..
מה את חושבת על 6 ועוד על 6 של סול?!

סיכום

טוב......
אז הם מצאו את earth, לא האמיתית, או שאולי כן האמיתית. הסיפור הכי עתיק - בני האדם VS. רובוטים, בני האדם מנצחים בזכות אומץ / תבונה / רגישות (תבחר מה שבא לך) ומקבלים הזדמנות שנייה התחיל את האנושות. ברור שהיה צריך להראות מה קורה לכולם, למרות שזה היה משמעמם בטירוף. אהבתי את ההחלטה לפזר את כל האנשים ביבשות ולא לבנות מגה-עיר. גם אהבתי את ההחלטה לשלוח את הצי לשמש, ולתת לבני האדם הזדמנות להתחיל מחדש.

פרקי החילוץ היו טובים, ברמה של העונה הראשונה. אדמה חזר לעצמו לרגע. היה ברור מי יתנדב למשימת התאבדות, והיה ברור שבאלטר יעשה מעשה לא אנוכי כדי להוכיח לעצמו שהוא לא פחדן שדואג רק לעצמו. אהבתי מאוד את התגשמות הvision של קפריקה, אתינה ורוזלין. אהבתי גם את האתנחתא הקומית של באלטר וקפריקה שהם הבינו שהם שותפים לחזיונות. הסצנה האחרונה בחדר בקרה הייתה מטורפת לגמרי.... צ'יף והכעסים הבילתי נשלטים שלו....... האמת היא שטורי הייתה ממש מיותרת, מהפרק הראשון שראינו אותה (אני עדיין מתגעגעת לבילי). ואז כל הכאוס.... ההתאבדות של ג'ון והסוף של הסיילונס היה מאוד מאכזב ופתאומי. הוא ממש כמו ילד קטן ששבר את הכלים ולא משחקים....
כמובן שהיה צדק פואטי שבומר נורתה ע"י אתינה.

רוזלין היא משה. הגיעה עד לארץ המובטחת ולא זכתה להכנס (ובעצם הגשימה את הנבואה)
אדמה, האמת היא שנצבט לי הלב שהוא ישב מול השקיעה ודיבר אליה, והקבר שלה מאחוריו.
לי, אני מדמיינת אותו גר בבקיתה מבודדת באיזור מונטנה אחרי שהוא טיפס על הרים
אתינה, קרל הילו והרה - בלה בלה בלה.....
טיי ואלן - בלה בלה בלה

ומה הקטע של קארה?! מה היא? מלאך? גלגול של עצמה? די ברור שהיא לא חיזיון אלא בשר ודם...... אהבתי את תווי המוזיקה שהפכו להיות הקוד לכדור הארץ. לא אהבתי שהיא נעלמה פתאום, ולא אהבתי שהיא לא עם לי. לא הסוף שתיארתי.

ושאלת השאלות - האם גאיוס באלטר וקפריקה הם התגלמות האלוהית? שליחים? הקול הפנימי של כל אחד מאיתנו?

התגובה הראשונה שלי שהפרק האחרון היה מאכזב. עכשיו אני כבר לא בטוחה שהייתה דרך אחרת לסיים אותו

האמת שאני מסכים איתך ברוב הדברים.

לדעתי כמו שאמרת רוזלין היא משה, קארה היא כמו ישו (לא מכיר הרבה את הסיפור שלו אבל..) היא מתה פעם אחת והיא סוג של ״יצרה״ משהו חדש היא הובילה את הבני אדם ואת הסיילונים שנשארו לעולם חדש.. וגאיוס לדעתי הוא נביא שקר..

קארה, לא אהבתי איך שהיא נעלמה, אבל לדעתי זה יותר התבקש לדמות שלה. הרי קארה לא יכולה פשוט לשבת בשקט ולחיות חיים ״נורמליים״, היא לא יכולה להתיישב.. אם אני לא טועה יש ציפור לבנה במקומה, נכון?!

אדמה ורוזלין זה שובר את הלב, הקטע שהם טסים והוא מדבר והיא פשוט ״יושבת״
אהבתי איך שהסיפור שלהם נגמר.. אהבתי את זה שהוא עזב את הגלקטיקה ורצה לפתוח בחיים איתה ובסוף הוא קבר אותה

ג׳ון תואר כמה פעמים כילד קטן וקנאי, גם אלן אמרה לו כמה הוא קינא בדניאל והוא ״יצא״ עליה בגלל זה.. בכלל לדעתי הכל התחיל בגלל הקנאה שלו לדניאל.

טורי באמת הייתה מיותרת מההתחלה, לדעתי זו הייתה הכוונה, להראות שאי אפשר לסמוך על כולם.. צפוי שדווקא היא תעבור צד ברגע האמת, למה להיות ה״עבד״ של רוזלין אם היא יכולה להיות משהי חשובה אצל הסיילונים..

אהבתי גם בסוף שקפריקה וגאיוס רואים את הפרסומת(?!) או שזה היה עיתון לא זוכר, והם דיברו על אם זה יקרה שוב והיא אמרה לו שלדעתה זה לא יקרה ואז היא הסבירה לו..

ואני ממליץ לך לראות את ספיישל the plan. זה מהזווית של הסיילונים בעונות הראשונות והתוכנית שלהם לפוצץ את הגלקטיקה מבפנים. וזה גם מסביר כל מיני חורים שהיו להם במהלך העונות..

Noam S

New member
במה מדובר?

blood & chrome? גלקטיקה ששודרה ביוטיוב?

2005..

Blood & chrome שווה משהו בכלל?! אחרי קפריקה, לא רוצה להתאכזב עוד פעם..

Noam S

New member
אה הסדרה הישנה

בקשר לשאלתך... זו גם ככה סדרה ממש קצרה.
לדעתי היא יותר טובה מקפריקה אבל פחות טובה מהסדרה הקודמת.

Y. Welis

New member
גלקטיקה המחודשת של רונלד די מור.

זו שפרק הפתיח שלה, הפיילוט, שודר בכבלים בשעתו באוג' 2003 בערוץ המד"ב שהם פתחו (HOT SF) אבל לזמן קצר בלבד. מיד התעשתו וחזרו לזבל הרגיל ולשידורים חוזרים.

אגב צריך לציין שבימיהם הטובים, לפני 21 שנה, הם שידרו את BG הקלאסית עם קפט' אדאמה המקורי (ההוא מ'בוננזה') וכן ד"ר Z הילדותי הנורא. כאשר סטארבק היה 'פייס' והבוגד שעם הסיילונים נראה כמו בוגד.

אני לא בטוחה שאני רוצה לראות את המקורי

הבחור שלי בטוח לא ירצה לראות, כי הוא כל כך נהנה......
קראתי שסטארבאקס היה גבר, זה בכלל נראה לי מוזר....

Y. Welis

New member
זה היה מדהים לתקופה. כאלה אפקטים ועלילות

היום זה יראה אחרת, אבל כדאי לנסות. העונה הראשונה היתה מרתקת, וסטארבאק (-ס זו הרשת) היה דירק בנדיקט, הלא הוא face מה-a team. לא סתם בפתיח של הסידרה ההיא, הוא נראה לצד סיילון כמו אומר 'זה מזכיר לי משהו'...

בשעתו בכבלים בשישי בערב זה היה עונג שבת.

למעלה