באטלרסטאר גאלקטיקה
נשארו 2 פרקים לסוף (שנראה כמובן אחרי OUAT)
סאם הפך להיות הייבריד?!? לקחו את אחת הדמויות הכי מעניינות והפכו אותו לצמח?! מאכזב
רוזלין ואדמה - אדמה הפך להיות שיכור שמאוכזב מעצמו ומהחיים. ההטיול אחרי צבא שלו למצוא את רוזלין היה מגוחך ביותר, איש אחד לבד, ביקום הגדול, פשוט משייט לו..... טיפשי לגמרי. העיקר שהם ביחד.שימות עם רוזליו והבאטל סטאר האהוב עליו..... אם הם לא מוצאים את earth תוך 3 פרקים זה הסוף הכי ראוי לדעתי.
לי - הפעם הוא השמין בלי כל האיפור, ממש לא מתאים לו, שלפחות יסתפר. למרות שהייתי בהלם מההתאבדות של די, אני לא יכולה להגיד שאני מצטערת שהיא כבר לא חלק מהתוכנית ומהחייים שלו.
הגילוי של 4 הסיילונים, היה מעניין. לא שמחתי לראות שוב את זינה הבלונדית. די ברור שטורי היא חלשת אופי והיא תלך ראשונה עם הסיילונים. אהבתי מאוד את הנאמנות של סול טיי, צ'יף וסאם אנדרס
למרות שצ'יף פתאום הופך להיות טיפש, לא אופייני לו בכלל.
המרד של גיידה והסגן של רוזלין. אלו דווקא היו פרקים מעניינים מאוד, לא הצטערתי לראות את הסוף שלהם.
קארה - אני ממש לא אוהבת מה שעשו ממנה. נעלמה לחודשיים, שזה בעצם היה 6 שעות, השתגעה ושיגעה את כולם, ובסוף גילתה את עצמה על earth. ומה הקטע של המוזיקה שהיא הלחינה עם אבא שלה?! מטורף ומרגיז. לא! לא!! לא!!! מקווה שהסוף שלה יהיה נורמלי.
באלטר - הדבר הכי נחמד שאפשר להגיד עליו זה שהוא הסתפר.
אלן -
הדמות שהכי לא אהבתי (חוץ מדי) היא האימא של כולם?!
8 - הדמות הכי הפכפכה בתוכנית. לא יודעת איזו גרסא שלה יותר גרועה, בומר הבוגדנית וחסרת חוט שדרה, אתינה ההיסטרית.... .שתיהן גרועות באותה מידה
טוב, נראה לי מספיק שגעתי את כולם פה אם השטויות שלי.....