|מכשפה|
יוצאים למסע למנדולן בקולנוע

|מכשפה|
יוצאים למסע למנדולן בקולנוע

שנת הלימודים נפתחה והחופש הגדול הסתיים, אבל העובדה שחוזרים ללימודים לא אומרת שצריך להיתקע כל היום בין ספרים ומחברות. אתם מוזמנים לטיול לארץ פנטזיה רחוקה. כן, שמעתם נכון: מסיימים להכין שיעורים - ויוצאים למסע מכושף
|מכשפה|
אתם מוזמנים להצטרף אלינו להקרנת הסרט "המכשפה לילי 2: המסע למנדולן" הסרט מבוסס על סדרת ספרי ילדים שכבשה את העולם, והינו המשך לסרט "המכשפה לילי: הדרקון וארון הקסמים". הסרט יוצא לאקרנים ב-27.9 ואתם תוכלו לצפות בו לפני כולם יחד איתנו
;-)
רוצים להגיע
|?|
לפרטים נוספים והרשמה - http://www.tapuz.co.il/blog/net/userblog.aspx?foldername=tapuzblogs&pagenumber=2

®NuLy®

New member
חזרתי!!

היי אנשים!
חזרתי לי מלונדון, היה הכי כיף שיכול להיות פשוט עיר מדהימה (במיוחד לאוהבי מוזיקה)
התגעגעתי,מקווה שגם אתם

PureSHIT

New member
שיט!

עלית עליי! (;

האמת שלא כל כך שמתי לב, לא נכנסתי לפורום יותר מידי זמן אז לא הרגשתי...
השמועה אומרת שלונדון היא עיר מדהימה גם בלי קשר למוזיקה XD אבל מה כזה מיוחד בה ככה?

איך היה? יש תמונות? חוויות מעניינות? :)

(תעני לכל שאלה אחרת השוטר הרע גם יגיע לחקירה!!!)

®NuLy®

New member
איזה שוטר?

אולי אני מכירה אותו ;)

באמת שהיה ממש כיף, לונדון עיר ממש יפה, האנשים גם היו נחמדים. תמונות בטח יעלו בקרוב לפייסבוק (באחריות החברה שטסתי איתה)
לא יודעת איך להגדיר אבל היא באמת עיר מיוחדת יש בה הכל - ישן, חדש. זה שבכל מקום יש דברים של גאנז ובואי זה בכלל קסם לי, ודיסקים שם ממש ממש זולים!
ראיתי מיוזיקל - Wicked, ואני חולה על מויזיקלים (כן, כן אני קצת גיי לפעמים) וביקרתי בכל מקום תיירותי אפשרי.

וכמו שאמרתי - בקרוב תמונות שימחישו הכל

LPMCR

New member
ברוכה השווה

שמחה שנהנת גם אני התאהבתי בלונדון, אין על בריטים

Kenl

New member
אני חסיד בריטים כבר 7 שנים...

כמובן שזה הכי כיף כשהם לוקחים את ליגת האלופות...
או מנצחים את ברצלונה לצורך העניין

PureSHIT

New member
כולן בפורום חובבות גייז

ו-90% מהבריטים גייז.. זו עסקת חבילה.

shaharEB

New member
באתי להתווכח איתך.. אבל האמת באופן מוזר

אני מכירה מללא בריטיים הומואים
מצחיק

2MayaN2

New member
היי גם המפקד שלי טס לשם!

נכון חשוב?

חח שמחה (באיחור כמובן) שנהנית

וכן כל אזור בריטניה בכללי הוא מדהים מבחינת מוזיקה ומה שאפשר למצוא שם (להלן ביליתי לא פחות משעתיים בחנות דיסקים בדבלין)

למעלה