|תו|
מוזיקה עברית עכשווית ב
|תפוז|

|תו|
מוזיקה עברית עכשווית ב
|תפוז|

מוזיקה עברית לא נגמרת ב"כוורת", "תיסלם" או להקות צבאיות.
|טייפ|
המוזיקה הישראלית היא פס הקול של חיינו ומלווה אותנו מדי יום ביומו ברדיו, בטלוויזיה, בלימודים, בעבודה,במקומות הבילוי - בכל מקום
|תו|
אצלנו בישראל גדל דור שלם של אמנים ויוצרים מוזיקליים מוכשרים, בתחומים שונים ומגוונים - אינדי, מזרחית, רוק, פופ או נשמה, ולכל אחד מאיתנו יש הסגנון והאמנים אליהם הוא הכי מתחבר.
|דיסק|
אנחנו מזמינים אתכם לדבר, לשתף ולהתעדכן בכל מה שקורה במוזיקה העברית העכשווית בבית החדש שלכם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumPage.aspx?forumId=2313

Labello Girl

New member
סתם רוצה להתלהב

בערך שבוע עבר מאז השרשור שעשיתן על CG, ואחרי שהדלקתן אותי על מלא דברים, עשיתי קנייה בe-bay של 230 שקל (ל-9 לקים! שווה) והיום היא הגיעה מארה"ב.. בסך הכל תוך חמישה ימים!

אז יאי לי.
עוד לקים חדשים שאחנוך אחרי שתגמר תקופת "פוסט-בנייה/מחזק".

Labello Girl

New member
salonsupplystore

תריצי חיפוש..
פשוט יש בעיה עם הלינקים בתפוז, אז אני אפילו לא אטרח לנסות.

ההנחה במשלוח היא בגלל שעשיתי הזמנה גדולה, אבל בגדול גם בלי ההנחה זה לא נורא יקר.

Name Of a User

New member
אני הזמנתי מהם לק אחד

לפני איזה שבוע וחצי-שבועיים ועוד לא הגיע.. להתחיל לדאוג ולחפש אחרי החבילה...? (לפי מה שאמרו בחנות הם שלחו אותה יום אחרי ההזמנה ואני נוטה להאמין להם)

Labello Girl

New member
אצלי הגיע תוך 5 ימים.. ושלחו ברשום.

באי-ביי זה המון עניין של מזל, אני למשל עדיין מחכה לחבילה מסין כבר שלושה שבועות.
תני לזה עד חודש, ואם לא יגיע, שלחי להם הודעה.

Name Of a User

New member
בתכלס הם אמרו שיגיע ב-28 ככה

אני סתם תוהה מדוע לק אחד לוקח שלושה שבועות ותשעה לקים רק חמישה ימים

אני פשוט מתההה שיגיע כבר, הזמנתי את sun worshipper של CG

Labello Girl

New member
האמת שזה דווקא קורה לי הרבה.

חבילות גדולות (נעליים, תיקים) מגיעים אליי ממש מהר, ומעטפה עם שרשרת יכולה להגיע אחרי חודשיים!

אולי זה קשור לזה שהמוכרים בי-ביי שולחים ברשום רק מסכום מסויים.. אין לי באמת מושג למה זה קורה.

מאוכזבת מהשינוי שESSIE עשו

בעבר כשרק בודדים הכירו את essie נהניתי מהלקים. גם כי הם ייחודיים ולא ניתן לראות אותם על כל אחד, וגם כי הפורמולה שלהם מושלמת.

מאז שהם הגיעו לפארמים ירד לי מהם.היוקרתיות שלהם ירדה בעיניי, ממותג על של לקים, למותג שאפשר להשיג בכל סופר פארם.

הם שינו את המברשת המצויינת שהייתה להם,ובזכותה מאוד נהניתי מהמריחה.
הם הקטינו את הבקבוק.
הם שינו את הפורמולה שהיא יותר סמיכה ופחות נעימה למריחה.

הייתי משתמשת קבועה של הצבע האדום שלהם: aperitif והגרסא שנמכרת בס"פ ממש שונה ממה שהייתי רגילה אליו עד עכשיו:האדום הרבה יותר כהה, הלק מאוד סמיך, המברשת עבה בהגזמה ונוראית בעיניי.

בקיצור נהרסה אהבתי לessie.

אפשר עוד להשיג אותם בארץ בגרסה הקודמת שלהם?

poynter

New member
האמת שמאז ומעולם לא חיבבתי את אסי

דווקא בגלל היתרונות שציינת (המברשת הדקה והפורמולה)
אבל למיטב ידיעתי בארץ נמכרת רק גרסת הפארם, את הגרסא הרגילה שלהם ניתן לרכוש בEBAY.

danra

New member
גם אני לא קיבלתי את זה בשמחה יתרה...

כתבתי על זה פה, אין שום קשר בין הלקים הקודמים לנוכחיים. אבל אני מתחילה להתרגל לחדשים כי הם אלו שהכי זמינים.
בכל מקרה את יכולה למצוא עדיין את הגרסה הקודמת במכונים מקצועיים, הם מוכרים את זה במחירי הפארם.
אבל נראה לי שעדיף לקנות ברשת כי זה יותר זול, אבל את צריכה לוודא שאת קונה את הגרסה למקצועיות.
הרי השינוי שקרה פה קרה בכל העולם, זה לא משהו מקומי שלנו.

כן זה ממש לק אחר

אני לא מצליחה להתרגל, המברשת נוראיתת

נראה לי אני אקנה מאיביי באמת.הכי טוב.

אני מקוה רק שהם לא יהפכו את כל הלקים שלהם בסוף לגרסת הפארם.

trilliane

Well-known member
מנהל
לא ראיתי שום ייחוד בגוונים שהביאו לארץ

למעט בודדים, אין סיכוי שאצליח לזהות על מישהי אחרת שזה דווקא אסי ולא אחת החברות האחרות. פרט לכך הם עדיין נמכרים ב-50 ש"ח שזה מחיר מהיקרים ביותר בפארמים (אם לא מחשיבים מחיר מלא של שיק...
או פה ושם איזו קולקציה מיוחדת של סאלי הנסן) אז הם עדיין שומרים על יוקרה ובידול. לגבי פורמולה ומברשת, אין לי מושג כי מעולם לא ניסיתי, אבל זו כבר העדפה אישית (בדיוק כפי שיש בנות שמעדיפות את לייף על פני ג'ייד ואני ההפך). בעיקרון הגרסה שאת מדברת עליה היא גרסת הפארמים; הגרסה הסלונית לא אמורה להשתנות עד כמה שהבנתי (אז בעיקרון סלונים שהחזיקו אותה אמורים עדיין להחזיק אותה, אלא אם החליפו ספק ומשתמשים ביבוא של סופר פארם).

אגב, לפי מה שקראתי באחד הבלוגים (באנגלית) הם לא באמת הקטינו את הבקבוק אלא עברו לרישום ביחידות קצת שונות, או מספור שונה אחרי הנקודה (פעם כתבו בשתי ספרות ועברו לאחת אז עיגלו, או להפך, לא זוכרת) ביחידה אחת, מה שגרר שינוי קל ביחידה אחרת... או משהו כזה. אני מודה שאין לי כוח לחפש באיזה בלוג קראתי על זה, אבל הבלוגרית כתבה זאת ע"ס בירור שהיה לה מול החברה עצמה.

Nakuro

New member
אני אישית מעדיפה את הפורמולה החדשה

הרבה יותר נוחה למריחה ועמידה! הפורמולה הישנה של אסי לא החזיקה עלי שנייה.
לי אישית לא מפריע שהם עברו לפארמים (לא הייתי חובבת ככ גדולה) אבל המחיר המוגזם עושה את שלו והם עדיין שומרים על עצמם. עדיין הכי שווה להזמין מהרשת, למרות שאני מצאתי שאני מעדיפה להזמין את הגרסא החדשה (אני בודקת לפי הכמות)

iefrat

New member
אפשר להשיג, אני מעדיפה את גרסת הפארם

הקולקציה שאת מתארת נמכרת ברשת סופר פארם ואילו זו המוכערת לך במכוני היופי ודומני שגם במספרות מוהחרות
וגם ברשת כמובן.

למעלה