|תפוז|
אנשים דואג לבריאות שלכם

|גביע|
טקס תפוח הזהב 2014
|גביע|

התאספנו לנו אתמול צוות הנהלת הפורומים בסינמטק תל אביב ביחד עם מבחר המנהלים מכל רחבי הפורומים והאשכולות של הפרדס. המנהלים המקסימים והמוכשרים, שמשקיעים את כל כולם וליבם בפורומים, הם הליבה של הפרדס. ואחרי שעות, ימים ואפילו שנים של השקעה, רצינו לנצל את ההזדמנות כדי להגיד להם משהו חשוב: תודה! האירוע התחיל עם אוכל איטלקי, מינגלינג ומפגש מרגש. והמשיך עם הקרנה מיוחדת של סרטון מבית היוצר של הנהלת הפורומים
|!|
: http://tinyurl.com/mnkz7yf בהמשך עוד נהנינו מהופעה מגניבה ומקפיצה של הMagical Mystery Tour עם כל שירי הביטלס האהובים ואוהבים עוד יותר, אבל לא לפני שערכנו כפי מיטב המסורת את טקס תפוח הזהב של שנת 2014
|!|
סקרנים לדעת מי היו הזוכים
|?|
|*|
הפורום המבטיח: מבשלים כשר הבת המתהוללת
|*|
הפורום החברתי: הורים לילדים ביסודי הפתעות נעימות ו-הפוך עם ראש כפול
|*|
הפורום המקצועי: סלולארי z1george
|*|
פורום 24/7: האח הגדול Maybe Mary ו-תרמוס עם נענע
|*|
הפורום לשעות הפנאי: טיולים וחופשות בחו"ל דניאלה1311
|*|
והמנהל הוותיק OrEl74 (מפורום NBA) אריה31 (מפורום מצעדים וביקורת מוזיקה) Aלון (מפורום BDSM ויחסי שליטה)
|כתר|
תודה לכל המנהלים של תפוז על התרומה הנפלאה והיום-יומית שלהם לאתר!
|כתר|
מוזמנים לקבל קצת טעימה ממה שהיה לנו, בעזרת התמונות שלנו מהארוע: http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?r=1&EntryId=4321846

מינהר

New member
יוליקה, עכשיו אני יודעת איך את נראית. נחמד מאוד.

ואיזו שרשרת מרשימה!

יוליקה

Member
מנהל
מינה,
את יחסית חדשה כאן - נעים להכיר

אבל ממפגשים שעשינו בעבר כולם מכירים אותי.

עמיקם10

New member
התפלאתי על הבתים באור יהודה..אבל

לפי הלבנים החומות והמספר של האוטו..ושעוני הגז.
ובנושא קרוב- כמה הם משלמים על מים שם. חשבון המים מראה שהצריכה שלנו באוגוסט -יולי של שני אנשים כפולה מהמוקצב- ועל כל מ"ק עודף משלמים כמעט 18 שקל.רק מע"מ 48 שקלים.
בס"ה מתקלחים קצת יותר כאן. אין גינה אין שום דבר.
מע"מ הוא הרי מס על מס. ואולי זו הבעיה של ישראל. מסים על מסים.
והעיקר שלח"כים מעלים את השכר. האם גם לפואד מעלים ?

עמיקם10

New member
אז קוריאה..תמהתי למה העיניים האסייתיות

צרות ומלוכסנות. התברר שהן לא מלוכסנות וכרית שומן מתחת לעין גורמת להיצרות. ההסבר הוא שקבוצה מסויימת שהתה שנים רבות באיזור מבודד וקר- והכרית נוצרה בגלל הסינוור מהשלג.
הסבר צולע יותר מההסבר איך זה שרק האדם מדבר- והחיות לא.ראשית שלא לכל האסייתים יש כרית מתחת לעין. שנית המסקנה שקבוצה קטנה שהתה באיזור מבודד- בגלל שמצאו שם שרידים מלפני המון המון שנים- אבל זה מה יש.[ברשת]

עמיקם10

New member
חשבתי שזה מהאוכל

האתנוגרפים טוענים שאין גזעים. יש גזע אחד שמושפע מהאקלים מהמזון והשינויים הם אבולוציוניים ומתרחשים מליוני שנים. לגבי הצבע יש מחקר שמראה שקרינת השמש והאור[לפי תמונת לווין] קובעת את הגוונים. לגבי הודו- אם אפריקה היא המקור של האדם, ברור שהודו היא המקום להתפשטות הראשונה מבחינת הגישה. באירופה היה קרח.
ורוב המסקנות הן לפי תקופות הקרח, וההתחממות האיטית של היבשות.

מינהר

New member
עמיקם, הנה בית מאור יהודה.

בעניין המים- מאז הנהיגו את התאגיד עם המעמ- ההוצאה על מים עלתה ב-50%. המעמ מסביר רק 18%. לאן הולך היתר? למשכורות השמנות של המקורבים בחברות המים.

עמיקם10

New member
מתקן המים שלי מיוצר-מורכב באור יהודה

היינו שם פעמיים לתקן אותו. תוך כדי התברברנו בעיר-שלא עשתה עלינו רושם מיוחד. גם במסעדת אנטבה אכלנו פעם. לא רע.ליד רחוב גבי אשכנזי...שלש נקודות. מה שמראה שאסור לקרוא רחוב ע"ש מי שטרם הלך לעולמו. לדוגמא האסיר מס' 1.
באיזור התעשיה התרשמתי מהחנייה על המדרכות. אם כי לאיזור דרוש שיפוץ. ומחירי הירקות גבוהים מאשר בראשון. איך את הגעת לאור יהודה? אני שואל כי חברים שלנו הגיעו לקרית אונו. למושב רינתיה. ואנחנו לראשון בעקבות הבת. אולי בגלל מחירי הדירות ?

מינהר

New member
עמיקם, אני גרה בשכונת אקדמאים, שזה מקום נחמד.

שכונת נווה סביון עוד יותר נחמדה, לידי- באור יהודה.
זו עיר קטנה, נוח להיכנס ולצאת. רובה בניה חדשה. גם נוה רבין זה חדש.
קרית אונו יותר יקרה, ואין לה 2 אזורי תעסוקה ומסחר כמו באור יהודה.
חיפשתי מקום צמוד לת-א שאיננו ת-א. גרתי בת-א במלחמת המפרץ, לא היה נעים בכלל. עבדתי שנים בת-א, לכן הגישה הנוחה העירה היתה חשובה.

עמיקם10

New member
היכן לגור זו בחירה שבכלל לא דנים בה.

מה משפיע. מה מביא אנשים למקום שבו נתקעו. בערד היה ממש טוב חוץ מזה שהיה רחוק מהמרכז והנסיעות גזלו זמן והעייפות גורמת לתאונות. אין בערד אף אחד שלא חווה תאונה. ואם יש אני לא מכיר. נסיעה לבאר שבע זה 45 דקות לפחות. הרבה מאנשי ערד נהרגו על הכביש הזה.
תל אביב? לא אוהב. אבא שלי היה גר שם. ואני משכיר-כי לא רוצה לגור שם. הבן שלי כשנולדה לו הראשונה אמר שבצומת בוגרשוב- קינג ג'ורג' יושב קבצן- והילדה רואה אותו מהעגלה..כשיוצאים מהבית. אז הוא עבר משם. והצפיפות בת"א כמו בראשון.

עמיקם10

New member
שני סרטים-דוטי פרז מחפשת אהבה וחיים בשוליים

שניהם על חברות שוליים. סרט אחד עם מריסה טומיי-לפי ספר. השם במקור 'משפחת פרז' על המהגרים מקובה-ששוחררו מארצם והגיעו לפלורידה בסירות, ושוכנו באיצטדיון פוטבול-עד שתתחיל העונה. הסרט השני 'חיים בשוליים' על החיים של האבוריג'נים באוסטרליה.
שני הסרטים הזכיר לי את המהגרים מאפריקה במתקן חולות. החיים בשולי הערים בארץ. שמחפשים להיות חפשיים. גם בפנים וגם בחוץ. ויש לזכור שכל תושבי ישראל היו מהגרים. שהגולה-לא היתה ארצם. בניגוד לאלה שגלו מארצם. יום טוב.

|תפוז|
אנשים דואג לבריאות שלכם

|נורה|
היום בין השעות 20:00-22:00 נארח בפורום דיאטות ואורח חיים בריא את אייל אברהם לוי מומחה ליישום ערך עצמי גבוה,פסיכולוגיה ולדימיון מודרך NLP אייל יענה על שאלות בנושאים: איך להתמיד בתהליך הרזיה/ אורח חיים בריא, איך להיכנס לתהליך ארוך טווח עם ציפיות נכונות, מהי אכילה רגשית ואיך מזהים את הרגש ממנו אנו אוכלים. מוזמנים לשרשר את שאלותיכם כבר עכשיו: http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=132&messageid=176369379
|תו|
היכנסו עכשיו לפורום סטודנטים כתבו לנו איזה שיר של איפה הילד אתם הכי אוהבים ושמזכיר לכם רגע של נוסטלגיה בחיים שלכם. ותוכלו לזכות בכרטיס זוגי להופעה שתתקיים בחמישי הבא! http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=72&messageid=176412141
|בלונד|
הזדמנות אחרונה לזכות בכרטיס זוגי לליידי גאגא
|!|
היכנסו עכשיו לפורום מצעדים וביקורת מוזיקה וכתבו לנו מה אתם הייתם לובשים להופעה של ליידי גאגא בהשראת הליידי? ואולי תזכו! http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=314&messageid=176352571

למעלה