|תפוז|
זוכים בכרטיסים לשלמה ארצי
|!|

|תפוז|
זוכים בכרטיסים לשלמה ארצי
|!|

|תו|
לכל אחד יש שיר שמזכיר לו תקופה. בכל פעם שהשיר מתנגן המחשבות עולות, הרגשות צפים ואנחנו נזכרים. בואו שתפו אותנו בפורום זיהוי שירים בחוויה כזו שקשורה לשיריו של שלמה ארצי ואולי תזכו בכרטיס זוגי להופעה
|!|
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=344&messageid=170876408

Talpa europaea

New member
לגבי הדוקטור ה12 (לא ספויילר...)

אני מתלהבת אז אספתי עליו כמה דברים בפורום השכן
אתם מוזמנים אם מעניין אתכם (אני יודעת שרבים מעדיפים חווית דף חלק בצפייה הראשונה)
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=574&messageid=170879343

יש שם את הספויילר של מי הו מן הסתם

אישית לא חשבתי שהליהוק זה בגדר ספויילר באף שלב אבל כיבדתי את ההחלטה של הפורום לסמן פה מראש. בפורום טלווזיה בריטית אין את הזהירות הזאת לגבי סוגית הזהות של 12, חשבתי לציין.
(טוב זה סוג של ספוילר בצורה מאולצת- זהות השחקן זה לא פרט עלילתי, וכל עוד לא מדובר בעניין תוכני ומהותי זה לא נחשב... לדעתי, כמובן. העזיבה של מאט לעומת זאת זה ספוילר עצום והוא נמרח על גבי כל הרשת בלי שום אזהרה מוקדמת...כנראה מספוילרים מסוימים אי אפשר להמנע.)

timetraveler900

New member
תודה :)

וזה נחשב פה ספוילר כי ברגע שאת יודעת מי השחקן\ית הבא\ה שישחקו את הדוקטור את סג של יודעת מה מצפה לך ואנשים אוהבים להיות מופתעים. (אני לא יכולתי להרשות לעצמי את הפריבילגיה הזאת בגלל ניהול הפורום, וגם שליטה עצמית שלא תחזיק מי יודע מה 4 חודשים
)

Talpa europaea

New member
צודקת, ואני מאלה שנוקטים זהירות רבה בספוילרים

פשוט המנעות מהספויילר הלא עליללתי הזה במחיר של התנזרות מהאינטרנט למשך 4 -5 חודשים נראה לי כל כך לא סביר...

כמובן אם יש כאן כאלה שבאמת מוכנים לקחת את זה על עצמם- ומעבר לפורום פה באמת מקפידים להמנע מכל חשיפה אחרת, אז מי אני שאהרוס להם...פשוט הסידור הזה מאוד נדיר, כמו שאת בוודאי יודעת.
(גם ככה לדעתי רוב הכיף סביב הדוקטור זה ההשתיכות לפאנדום ולאובססיה המשותפת לא?
)

timetraveler900

New member
יש ויש - אני פשוט רוצה שהפורום הזה יהיה פתוח

לכולם - גם מי שרוצה לדעת וגם מי שלא.
אני מודעת לזה שזה כנראה לא יחזיק מעמד 4 חודשים, אבל לטובת כולם ננסה לעשות את המיטב :)
וכן, חלק מהכיף זה להיות בתוך כל הטירוף הזה ולהעלות תאוריות ולדסקס על פרטים ממש קטנים ואנחנו לגמרי יכולים לעשות את זה פה, אבל בליווי הסימון הנכון.

May2112

New member
אז זהו, אני מהמחמירים

אני הכי משתדלת לא לדעת ספויילרים לסדרות שאני רואה ואני אוהבת שהכול בסדר הנכון (לא מסוגלת נניח לראות סדרה לא מהפרק הראשון שלה)
עכשיו, זה אולי נראית כמו משימה בלתי אפשרית, אבל בשביל מישהי כמוני שמבלה בבסיס כל יום 9:00-22:00 ואין לה באמת זמן לאינטרנט אז זאת משימה ראלית בהחלט..

אני לא מצפה שכולם יהיו כמוני או שאנשים יפחדו לדבר, אבל אני כן מקווה לקצת התחשבות, והפורום הזה נותן אותה בלי לגרוע ממישהו משהו

קיצור, מקווה שההתחשבות הזאת באמת תמשיך

Lhuna1

New member
זה לא מצריך התנזרות מהאינטרנט

כתבתי את זה פה כבר כמה פעמים ואני בכל זאת אכתוב שוב:
זה אולי נדמה לכם כחובבים "כבדים" שהסדרה מדוברת בכל מקום ובכל אתר, אבל זה ממש ממש מ-מ-ש לא המצב.
אני מניחה שבבריטניה באמת קשה לא להחשף לפרטים שמתפרסמים על הסדרה, אבל בישראל זה לא, ולראיה בעמוד זה ממש יש מישהו שלא ידע כלום על קלרה והיה מופתע מהופעתה החוזרת בפרק הכריסטמס (ואני מכירה עוד מישהו שהגיב בדיוק כמוהו, והוא גיק מוחלט שגם קורא המון באינטרנט כל יום.).

להזכירכם, אתם חשבתם פה שזה בלתי אפשרי... (להמנע מהמידע עליה ברגע שהוא פורסם).

מחוץ לבריטניה, ידיעות על דוקטור הו מתפרסמות באתרי הבידור בעיקר, ולא כולנו מבקרים בהם. ידיעות "גדולות" במיוחד יופיעו לפעמים גם בעמודי החדשות הרגילים, אבל לרוב בקטן תחת section התרבות, שמי שלא גלל לשם באותן מספר שעות לא יראה.

kinging123

New member
נכון מאוד

אבל אני אפילו לא חיפשתי :)
סתם שאלה.. למה סימנת את ההודעה שלך ב
?
בגלל השם של המלווה?

Lhuna1

New member
זה הסימון המקובל בפורום לספוילר עתידי

כלומר ספוילר לכל פרט שטרם שודר בסדרה עצמה.

(במחשבה שניה לא היה צורך בסימון הזה להודעה שלי, אבל כשכתבתי את הכותרת חשבתי שיהיה
)

Lhuna1

New member
וזה בדיוק העניין - אם לא מחפשים את המידע הזה

במיוחד, אז ברוב המקרים לא נחשפים אליו.
יש חריגות, אבל לרוב אפשר להמנע.

kinging123

New member
מצד שני אני לגמרי מבין למה אנשים אוהבים להמנע

מספוילרים... אם מישהו היה אומר לי שהפונדים "יאכלו" על ידי המלאכים בעונה השביעית ולא יראו אותם יותר הייתי הורג אותו שהרס לי את המתח. אבל בכל זאת...

Talpa europaea

New member
אני לא בטוחה שהמעמד של מלווה חדשה

זהה לזה של הדוקטור, יהיה מעניין אם תשאלי את השניים מי לוהק ל12, ונראה אם הם נחשפו למידע או לא.
יכול להיות שבגלל החוגים שלי נדמה לי שזה בלתי נמנע:) גם לא בתור חובבת הדוקטור היתי נחשפת למידע *דקה* אחרי ההכרזה, כי מספיק שיש הוביאני אחד בפ"ב/טמבלר/טוויטר לא?

צודקות כשרשמתן שאני מאוד מושפעת מהעובדה שבשתי האומות בהן לוקחים את הצפייה בדוקטור הכי ברצינות (ממלכת בריטניה וממלכת האינטרנט
) לא היה אפילו נסיון לבלום את החשיפה, וזה היה מובן מאילו.

לדעתי משהו בקולחות השיחה קצת נפגע עם הצורך לסמן אזהרות והלמנע מכותרות נרגשות, כשמתיחסים למידע מלהיב כלשהו כסוד הדינמיקה קצת משתנה...
למה אני רושמת את כל זה?כדי שתעריכו את המנהלת המאוד מתחשבת שיצרה לכם פה שמורת טבע כזאת מהספוילרים המרושעים שפשטו בכל מקום בחוץ

Lhuna1

New member
המעמד לא זהה, ולמרות זאת:

א. גם לגבי המלווה היו בפורום כאלו שסברו ש"אי אפשר להמנע" (ועובדה שכן).

ב. גם לגבי זהות הדוקטור - אפשר להמנע. שוב, הסביבה האינטרנטית הספציפית שלך גורמת לך לחשוב שכל העולם מדבר על זה, וזה לא המצב בכלל. את רוב העולם זה לא מעניין.

Lhuna1

New member
אה, וכמובן אני אכן מעריכה מאוד

את מאמצי המנהלת בעניין, שהם כמובן מוצדקים לדעתי

Talpa europaea

New member
סבבה,

אין צורך להזכיר לי ולהסביר לי שוב את מה שרשמתי בעצמי לגבי עצמי.

בכל זאת רק אחדד עניין שהוא סטטיסטי(?) במהלך הגלישה ברשת מספיק חשיפה אחת כדי לספיילר, ככה שגם אם לא שוחים בדפים לאובסיסיבים חסרי תקנה יש סיכוי סביר שידיעה אחת מתישהו, איכשהו, תצוץ.

מכל הדברים זה קצת מזכיר לי את הטענה לגבי טרוריזם, רשויות ההגנה צריכות להצליח בכל המקרים, אבל כדי לעשות משהו שיערער את התודעה הציבורית מספיק פיגוע אחד מוצלח.
איזה מוזר! זה בכלל לא עולם המושגים שלי, כל שיח האימה וההתגוננות הזה חחח שמלאנית שכמותי, טוב זה לא חדש- כל הפרקים של ספוקס חילחלו בכל זאת.

ואני מזכירה שהידיעה על הליהוק עדיין נמצאת במקום בולט למדי באתרים פופולריים לקהל הרחב (כן, גם בעברית), שלא לדבר על רשתות חברתיות.

טוב מעכשיו מה שרק נותר לי לומר זה בהצלחה למתגוננים מפני ספויילרים, מי יתן ותופתעו שניה אחרי הרגנירציה
ואז אני אקנא בכם קצת:)

למעלה