מסכים איתך
לגבי קיטי. לא הרגיש לי טבעי התהליך הזה, אפילו שבאמת עברה שנה בעצם בין סיום העונה הקודמת. אבל המהירות שבה דחפו לה גברברים חדשים (היה איזה ילדון אם אני זוכר??) ו..משהו שם הרגיש לי קצת מרושל בכתיבת הדמות שלה העונה הזו, לאור הדרך שבה בנו אותה מתחילת הסדרה.
אגב, את יודעת, שבניגוד לסדרות רבות שמבוטלות בגלל שיקולי רייטינג למיניהם, "אחים ואחיות, שמרו על ממוצע רייטינג יציב גם בעונה האחרונה, והסיבה לביטול הייתה דווקא בגלל עלות משכורות הענק של הקאסט - מאחר שזו סדרה שאפשר לומר עליה שאין דמות אחת ראשית, ופחות או יותר (אולי חוץ מטומי) כל בני המשפחה העיקריים הם במוקד הסדרה, ועם שחקנים כמו סאלי פילד, קאליסטה פלוקהארט (תמיד יוצא לי גיחוך כשאני חושב על השם שלה), אמילי ואן-דה-קמפ שנחשבה כוכב עולה ומשם עברה ל"נקמה" וכל השאר שקיבלו משכורות פשוט מטורפות --- אז למרות הרייטינג, ההצלחה, והביקורות החיוביות, לא השתלם להם להמשיך ולהפיק עוד עונות.
ממש הייתי שמח לעוד איזו סדרה עם סאלי פילד. היא כובשת אותי. בדיוק קראתי היום שהסיבה היחידה לראות את הסרט "לינקולן" זה בגלל המשחק שלה שם. אני יודע שאוטוטו מתחילה סדרה חדשה עם השחקן של קווין, אבל ברח לי מהראש איזו
. השחקן של ג'סטין נפל ב666 PARK AVENUE המבוטלת, את רבקה יש לנו ב"נקמה"
.. ואת ז'אן לוק/ז'אן פול/ז'אן קרלו/ז'אן פרננדו
בדיוק מצאתי ב"הוחלפו בלידתן". אבל עדיין חסרות לי סאלי פילד, שרה וכד'
ממש לא מזמן אבל "גיליתי" סדרה שמזכירה את הסגנון - "הורים במשרה מלאה/PARENTHOOD" - משני הפרקים שראיתי זה די טוב ומשאיר רצון להמשיך לראות. וגם במיוחד בגלל שכחתי את שמה מבנות גילמור (האמא).