|תפוז|
מחלקים לכם גביע

|תפוז|
מחלקים לכם גביע

|עפרון|
דר? דפנה קופלמן-רובין, ראש המכון הבינתחומי ללקויות למידה והפרעות קשב תתארח היום משעה 13:00 בפורום הפרעות קשב ADHD. בשנים האחרונות פיתחה בשותפות עם משרד החינוך והמוסד לביטוח לאומי את תכנית א.י.ל (אני יכול להצליח) למתבגרים עם לקויות למידה והפרעות קשב וריכוז. התכנית מוטמעת בימים אלו בחט"ב ברחבי הארץ. אתם מוזמנים לשאול שאלות
|!|
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=201&messageid=167053559
|ספר|
יעל אכמון, מתרגמת מאנגלית לעברית כ-15 שנה, עד היום יצאו בתרגומה כ-80 ספרי ספרות יפה, לנוער ולמבוגרים כמו "משחקי הרעב", "פרסי ג'קסון","עין החתול" ועוד... יעל תתארח היום משעה 19:00 בפורום ספרים וספרות אתם מוזמנים לשאול אותה שאלות
|!|
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=276&messageid=167036902
|כרגל|
משחקי גביע המדינה יוצאים לדרך
|!|
כל הדרמות והמשחקים המותחים עד רגע השיא חוזרים ובגדול. מה שנשאר זה רק לקנות פיצוחים ולהתרווח על הספה או ביציע. אבל למה להסתפק בפיצוחים אם אפשר ללכת על ארוחה של ממש? ספרו לנו בפורום כדורגל על הדברים הכי משוגעים שאתם מוכנים לעשות כדי שהקבוצה שלכם תזכה בגביע ואולי תזכו בפרסים מתנת LIVE5+
|!|
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=35&messageid=167089634
|*|
כשיותר ויותר "טיולים" משפחתיים הם לקניון או למרכז המסחרי הקרוב אנחנו רוצים לשמוע דווקא על חוויות מטיולים אחרים עם ערך קצת יותר גדול. מסלולים יחודיים, פינות חמד, נופים מרהיבים, חוויות והרפתקאות משלל הדברים המיוחדים שיש לארץ שלנו להציע. שתפו אותנו בחוויות שלכם מהמקומות הפסטורליים שצריך לשמור עליהם ואולי תזכו בפרס
|!|
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1507&messageid=167028911

שירליי
אחים ואחיות..

סוף עונה 4

דווקא רוברט?! למה דווקא להם קורים דברים רעים?!
עד מתי סקוטי ישאר על חשבון אחרים?!!!

זה נורא!!

נורא, כמה שאני בכיתי
היה לי נורא קשה לקבל את זה, אפילו כעס!!
ז'אן לוק/ז'אן פייר (נו, איך קוראים לו), הגיע כבר, נכון?

גם אני התעצבנתי, בייחוד בגלל שלא הראו אותו בכלל וכשהיא ״נפרדה״ ממנו זה היה מחוץ לחדר..
לוק של שרה?! הוא הגיע כשגילו לקיטי את הסרטן..

הכלב הבוגדני הזה!! אני כל כך שונא אותו!! אני מקווה שקווין לא יחזור אליו.. מעצבן אותי שכולם מנסים לגרום לסולחה, כאילו ראבק, כשטומי שכב עם משהי אחרת כולם התחרפנו ועשו מזה רעש אבל כשהאח שלהם הוא הנבגד אז ״יש לזה סיבה מוצדקת״.. וזה עוד קווין שתמיד תומך בהם (חוץ מבטומי, אבל זה ביניהם)..
והעיקר את חושבת שאני סתם אנטי!!

פה!!! בדיוק פה התחלתי לשנוא אותו, אבל לא יכולתי לגלות לך את זה!
עד אותו שלב הוא היה למלמ כזה, אבל כל עוד טומי היה מאושר (כמה שאפשר בתוך נישואים) אז בסדר, אבל הבגידה הזו הייתה מכוערת!
ולגבי רוברט, נורא כעסתי על הדרך שהיוצרים עשו את זה, כאילו, מה, קשה להביא אותו לעוד 10 דקות?? זה היה כזה שקוף ואידיוטי, בכלל לא עשו סגירה טובה לסיפור שלהם ובגלל זה אי אפשר לקבל אף בחור שיהיה עם קיטי, בטח ובטח לא הפעוט הזה

טומי?! את מתכוונת לקווין?!
עיצבן אותי ש״למרבה ההפתעה״ קווין גם בזה אשם.. כאילו פאק, מה הקטע?! הבנאדם התאבל על החבר הכי טוב, הוא במצב רע ובמקום לעזור לו הוא חושב על המסעדה שלו ועל ה״ערב שלו״.. מה גם, הוא אומר ״אני מרגיש שהכל סובב סביבך״, הוא צוחק נכון?! כל מה שקרה לקווין ממתי שהם הכירו סבב סביב סקוטי הכלבלב הזה!! חבל שהוא לא נשאר עם ג׳ייסון..

לגבי רוברט, העיקר הם הביאו יד שהיא תוכל לדבר איתה..
זה היה כזה מאולץ ומעצבן.. ואנחנו עוד חשבנו ששונדה מזלזלת בצופים

לא אהבתי את הסיפור עם החדש שהיא פגשה באוהאי בכלל.. חבל שהיא לא התאבלה עליו בכלל, עדיף שהעונה הזאת היא תיהיה לבד עם און ותמצא את עצמה מחדש..

cmonster

New member
אוי תדע לך שנכנסתי לשבוע אבל כשראיתי

את זה...
דווקא הוא ככה הלך?? לבשתי שק והתפלשתי באפר וצעקתי למההה?? (התשובה - בגלל שעבר למחלקת גנים ונוף
)
ברצינות לקחתי את זה קשה עד שכמה פרקים לתוך העונה ה-5 פשוט הפסקתי. לא יכולתי.. הפרקים עדיין שמורים לי

אולי עכשיו זו הזדמנות לסיים מאיפה שהפסקתי את העונה והסדרה, כיש פה אנשים שגילו אותה עכשיו

עם סקוטי זה פשוט מצחיק זה ממש ככה, כולם עוברים אסונות, מתהפכים, מתנפצים נהיים חולים..
ורק הוא כזה יוצא עם פרצוף וחיוך ענק של "הכל בסדר חבר'ה?"

מפה משהו משתנה, הסדרה לא נותרת שהייתה.
זאת אומרת נהנתי ממנה, נהנתי מהסיום, אבל משהו השתנה - במיוחד אצל קיטי.

רואים שיש שינוי, ואני לא אוהב את זה שכבר דוחפים לה משהו חדש..

cmonster

New member
מסכים איתך

לגבי קיטי. לא הרגיש לי טבעי התהליך הזה, אפילו שבאמת עברה שנה בעצם בין סיום העונה הקודמת. אבל המהירות שבה דחפו לה גברברים חדשים (היה איזה ילדון אם אני זוכר??) ו..משהו שם הרגיש לי קצת מרושל בכתיבת הדמות שלה העונה הזו, לאור הדרך שבה בנו אותה מתחילת הסדרה.

אגב, את יודעת, שבניגוד לסדרות רבות שמבוטלות בגלל שיקולי רייטינג למיניהם, "אחים ואחיות, שמרו על ממוצע רייטינג יציב גם בעונה האחרונה, והסיבה לביטול הייתה דווקא בגלל עלות משכורות הענק של הקאסט - מאחר שזו סדרה שאפשר לומר עליה שאין דמות אחת ראשית, ופחות או יותר (אולי חוץ מטומי) כל בני המשפחה העיקריים הם במוקד הסדרה, ועם שחקנים כמו סאלי פילד, קאליסטה פלוקהארט (תמיד יוצא לי גיחוך כשאני חושב על השם שלה), אמילי ואן-דה-קמפ שנחשבה כוכב עולה ומשם עברה ל"נקמה" וכל השאר שקיבלו משכורות פשוט מטורפות --- אז למרות הרייטינג, ההצלחה, והביקורות החיוביות, לא השתלם להם להמשיך ולהפיק עוד עונות.

ממש הייתי שמח לעוד איזו סדרה עם סאלי פילד. היא כובשת אותי. בדיוק קראתי היום שהסיבה היחידה לראות את הסרט "לינקולן" זה בגלל המשחק שלה שם. אני יודע שאוטוטו מתחילה סדרה חדשה עם השחקן של קווין, אבל ברח לי מהראש איזו
. השחקן של ג'סטין נפל ב666 PARK AVENUE המבוטלת, את רבקה יש לנו ב"נקמה"
.. ואת ז'אן לוק/ז'אן פול/ז'אן קרלו/ז'אן פרננדו
בדיוק מצאתי ב"הוחלפו בלידתן". אבל עדיין חסרות לי סאלי פילד, שרה וכד'

ממש לא מזמן אבל "גיליתי" סדרה שמזכירה את הסגנון - "הורים במשרה מלאה/PARENTHOOD" - משני הפרקים שראיתי זה די טוב ומשאיר רצון להמשיך לראות. וגם במיוחד בגלל שכחתי את שמה מבנות גילמור (האמא).

הקטע עם קיטי

היה על גבול המגוחך!! כ"כ לא מתאים לדמות, לא נתנו לנו זמן להתאבל על רוברט, בקיצור, לא במקום בכלל!!
במקרה ידעתי על הקטע של המשכורות כי לא הבנתי למה היא ירדה, ידעתי שהיה לה רייטינג טוב ואז קראתי על המשכורות.
לגבי השחקנים:
הייתי צופה בכל סדרה ששאלי פילד תשחק!!
היא מדהימה האישה הזו, את הסרט "מגנוליות מפלדה" את רואה שוב ושוב בגללה ובוכה כל פעם מחדש, היא שחקנית מדהימה!!!!
גם רוב לאו
הורס!! (תראה הבית הלבן - זו הסדרה הכי טובה אי פעם שנעשתה, בשבילי "הבית הלבן" ו"אי אר" הן שתי הסדרות הכי טובות בעולם כולו!!!
) רוב לאו משחק שם עם קאסט מדהים, סדרה שנונה בקצב מהיר.
נקמה אני רואה, גם את פארק אבניו ראיתי, אבל הם עצרו את שידור הסדרה (למרות שביטלו אותה, הם הבטיחו שיסיימו את העונה ובסוף הם לא
)
ואת הוחלפו ראיתי עד פרק 14 בעונה ראשונה ואז הוריד שלי עשה חיקוי של הוריד שלך, סדרה נוראית, לא הצליחה להחזיק אותי, סבלתי קשות כל פרק (אחרי העזיבה של טאי).

והיייי, הצלחתי לחפור קצת

בקשר לרוב לאו

הוא גם משחק בסרט שבארץ קראו לו ״חתיך הורס״ או משהו כזה
ומשחק שם גם טום מעקרות בית..

ראיתי את הסרט הזה לפני 30 שנה בערך

ואאאי הוא היה כזה הורס שם
הוא קראש ילדות שלי.
את טום אני לא זוכרת בכלל, רק ממלרוז פלייס

הוא באמת ישן..

ראיתי אותו פעם ראשונה בגיל 13-14 נראה לי..

אם את זוכרת את הסרט (כן בטח
) טום משחק את השוטר שרצה לסחוט אותו..

תמשיך תמשיך..

יוו הוא ממש מעצבן אותי.. למה לו לא קורה דברים רעים?!

cmonster

New member
סבבה תעדכן אותי כשתגיע לסביבות פרק 8 |ספ

בעונה 5 - ונעשה "מעגל צפייה| או איך שקוראים לזה

באמת זה יתן לי מוטיבציה לסיים סדרה שמאוד אהבתי, ולפנות את המקום, ולנסות לא לחשוב על זה שיש עכשיו שלושה שבועות בלי רג'ינה/הוק/רמבל ואז להתעצבן ולתקוע את הראש בקיר

השאלה מה הקצב צפיה שלך בעצם חח.. כי יש לי יםםם של דברים שאני לא עומד בהם בקצב, ולא הרבה זמן פנוי, כבר קיבלתי החלטה שננסה להסתדר מעתה עם 3 שעות שינה

לגבי סקוטי באמת שאין לי מושג... לך תדע - אולי נגלה איזו הפתעה איפהשהו בסוף הסדרה.. אבל אני בספק

למעלה