|תפוז|
ספקטרום האוטיסטי וצה"ל

|תפוז|
ספקטרום האוטיסטי וצה"ל

רס"ן איריס וגמן, תתארח מחר (יום ג') משעה 9:00 בפורום אוטיזם, אספרגר ו-PDD. רס"ן וגמן היא מנחה מקצועית של מדורי בריאות הנפש בלשכות הגיוס ושלב החיול במיטב. האירוח יתמקד בסוגיית הגיוס/פטור/התנדבות של אנשי הספקטרום האוטיסטי לצה"ל: השלכות, מחירים ואפשרויות, יחס הצבא לא"סים, התפקידים שכן/לא פתוחים בפניהם. אתם מוזמנים לשאול שאלות
|!|
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=612&messageid=170009145

הספקטרום האוטיסטי והתרבות הפסיכדלית

האוטיסטית עדי אנהנג, סטודנטית לתקשורת, מסבירה לצופים על חייה בספקטרום האוטיסטי -
לצפייה בסרטון

בפרק הבא, יתבררו הקשרים העמוקים והסבוכים שבין הספקטרום האוטיסטי לתרבות הפסיכדלית.

KFir R

New member
אח מודהל'ה תראה איזה הופעה הפסדת היום

4 עלמות חן בחזית של הבמה...היו שם היום בלבונטין איזה
11 נגנים על הבמה...ביניהם הגיטריסט של האוריונס...
והסגנון השתנה למשהו דמוי מקהלת קריסטמס ושירים חדשים...
כבוד לאריה ולאורטויה על ההפקה המדהימה...השפיון והפרקליט
קנו עותק של הסרט האחרון של אנרגיה חולנית Scoring Mental...
מישהו דיבר על מוסד סגור ?

modulo1000

New member
אתה יודע שמודולו לא נשאר בבית

על צנת להפליץ אלא על מנת להפציץ את מוחו בנתוני ליצים משעממים עד כדי כך שהיה מעדיף ללכת להופעה של כלבי פבלוב פיין ממשיך להפתיע ממוחו האנלוגי לחלוטין נראה לי שעד יום ההולדת שלי שבעוד כחודש אני די מקורקע לצערי אבל לפחות זה למטרה עלובה ביותר

josi5

New member
הופעה מוזרה

שמודובר אל אנרגיה חולנית זו רק מחמאה....
לא נדבר על סאונד... מוסיקה שונה ממשרגילים לשמוע בדרך כלל ... כמו שהפרקליט ציין 11 אנשים על הבמה... יותר מצופים...או כמעט... וחבל... להקה הזו לדעתי מגיע לה יותר מזל...
חוץ מפיין שהסאונד שלו כל פעם נשמע יותר טוב ... יותר דומיננטי... אורטויה שגם שרה ומנגנת היה תופים גיטרה גיטרה באס פרקושיין גילוי נאות חצוצרה... וחוץ מי זה מקלה בת 4 בנות צעירות למדי
משום מה לא נסגר לי הקטע הזה של המקלה... היתי מעדיף סולנית... ובליווי בחורות... כל המקלה הזו לדעתי מוריד קצת מהאווירה החיובית שזורם על הבמה... זו רק דעתי
אבל אתן עוד צנסים ואלך לשמוע אותם עוד כמה פעמים
מגיע להם על ההשקעה

למעלה