היי
ניסיתי לסכמ״ש במסודר וזה לא מצליח, אני מתעייפת אחרי שני סעיפים, אז רק אומר שימים לא קלים עוברים על כוחותינו בלשון המעטה... אני עדיין מתאוששת מארגז החול שקראנו לו ״מזג אוויר״ בשבוע שעבר, וביחד עם הסתיו זה...
נו, מילא, קטן עליי. עם זאת הגעתי למסקנה שאני צריכה להתחדש בעמוד או עגלה, משהו מעין זה, שעליו אניח את הביפאפ ואוכל לטייל איתו מחדר לחדר.

בורכתי. בורכתי בבית מונגש שלא מרגיש כמו כלא גם כשהוא מסוגר ימים על גבי ימים מפני מזג האוויר (ותודה לכל מי שעזר לי לעבור את תקופת השיפוץ), ובמשפחה מלאת הומור שחור ואהבה. למרבה הצער, בבריאות לא בורכנו. אפשר לומר שלשולחן של עשרה אנשים בסך הכל הסבו דלקות פרקים, פריצות דיסק, סרטן, אסתמה, פיברומיאלגיה, תסמונת התשישות הכרונית, סוכרת, יתר ותת לחץ דם, מחלת כבד, אלרגיות, נירלגיה, מיגרנה, אפילפסיה, תפקוד לקוי של מערכות הנשימה והעיכול, מחלת העצמות השבירות, פגיעות בעמוד השדרה, שחלות פוליציסטיות, ירידה בשמיעה, תפקוד לקוי של בלוטת התריס ובטח עוד ששכחתי עכשיו. ולכולם היה מה לאכול, החל מהדבש ללא סוכר בהתחלה, עובר בדג ובעוף ללא התיבול האלרגני ועד הקינוחים - 4 מתוך 5 ללא סוכר בכלל. בקיצור, היה טעים ושמח. והומור שחור כבר אמרתי? אליפות

וזהו בינתיים. מאחלת לכם את כל הטוב שבעולם ועוד מהטוב שיהיה בו בזכותנו, וחופן חיוכים,
סיגל