|*|
הפורומים מתחדשים
|!|

|*|
הפורומים מתחדשים
|!|

גולשות וגולשים יקרים, תפוז עובר תהליך התחדשות של שיפור חוויית המשתמש באתר. אנו גאים ושמחים לבשר כי ביום שלישי הקרוב 4.8, החל משעות הצהריים אנו צפויים לעלות עם מערכת פורומים חדשה. למעשה, הפיתוח נמצא בשלביו הסופיים ואנו עמלים כעת על בדיקות מקדימות. לאחר ההשקה נמשיך לייצר שיפור מתמיד של האתר וגרסת הפורומים, כאשר אנו נשמח להמשיך ולקבל מכם פידבקים בשוטף בפורום משוב, מסרים אישים ומיילים. ברצוננו לעדכן כי אנו עובדים בימים אלו גם על גרסה חדשה לאתר המותאם בסלולר ולבלוגים. בין החידושים שצפויים לעלות ביום שלישי: - מראה חדיש ועדכני - אפשרות לכתוב הודעות בצורה מהירה יותר - אפשרות לעקוב אחרי פורומים אהובים - אייקונים חדשים ומשודרגים - ממשק עבודה נוח ויעיל ועוד... שימו
|לב|
במערכת החדשה שצפויה לעלות ביום שלישי החתימות יוסרו באופן גורף עד לעליית מערכת חתימה משודרגת יותר (עליה עובדים בימים אלה). לידיעתכם, במידה ותרצו לשמור את מה שכתוב בחתימה שלכם, אתם מוזמנים לעשות זאת עד יום שלישי בבוקר. סופ"ש נעים
|הלוואי|
צוות תפוז

Eldad S

New member
שימו לב להתחדשות הפורום בעוד כמה ימים.

שימו לב גם שכדאי לשמור את החתימה, כי ביום שלישי, כאשר יעלו הפורומים במתכונתם החדשה, החתימות ייעלמו.

מיכי 10

Member
אלדד, מה הכוונה ב"חתימה"?

האם אתה מתכוון למה שכתוב למטה אצל חלק מהגולשים, כמו למשל אצל עודד: "הפרחים מספרים תהילת שורשיהם"?

ומה הולך להתחדש בכלל? זה רעיון קצת מבאס... כי עד עכשיו, בכל פעם שהתחדש או "השתדרג" כאן משהו, בתפוז, חשנו ב"השתדרגות" כלפי מטה, והמון באגים, שצמחו כפִּטריות לאחר הגשם...

אגב, שאלתי אותך מבלי לקרוא את ההודעה שמעליך. כי בעיקרון, כבר מִזה זמן רב אינני פותחת את הודעות המערכת או "הנהלת הפורומים".

Eldad S

New member
הכוונה לתוכן

שכל משתמש הכין כדי שיעלה דרך קבע מתחת להודעות שהוא מעלה לפורומים השונים.
למשל, במקרה שלי, כתובות שלושת הפורומים שאני מנהל.
&nbsp
אני מקווה שהחידושים ימצאו חן בעינינו, ושההשתדרגות הפעם תהיה כלפי מעלה.

kabeemulo

New member
אגב חתימה, אני סקרן לגבי חתימתו של שא12.

שא12, אם אתה מוכן אשמח אם תחלוק עמנו את הטקסט המקורי (ואז נוכל לתרגמו לאספרנטו יחדיו, אם תחפוץ בכך).

שא12

New member
מתוך שיר - האסיר

אמי נפטרה שנה אחרי הבר מצווה שלי.
ורציתי לכתוב משהו להלן הטקסט
&nbsp
"אימרו לאימי כי אהבתי
אותה בליבי אף שמרתי
ואולי עוד אשוב ולה נחמה
עוד אביא עוד אביא..."
&nbsp

kabeemulo

New member
צר לי לשמוע על אמך.

לגבי השיר, אני לא בטוח שאני מבין לחלוטין גם את הטקסט העברי, אבל אולי הכוונה היא למשהו מעין זה:
Diru al mia patrino ke mi amis ŝin kaj en mia koro tenis kaj eble mi iam revenos kaj al ŝi konsolon alportos.‎

שא12

New member
זה הבית השלם מתוך השיר

מסביב כבר האירה השמש אך אני לא אדע
אם יטב לי היום מליל אמש קול מושיע אשמע
את עיני השמימה נשאתי לאלוהי אקרא
אל אל תעזבני אל תישכחני מהר ענני
כי אובד אני
אימרו לאימי כי אהבתי
אותה בליבי אף שמרתי
ואולי עוד אשוב ולה נחמה
עוד אביא עוד אביא...
&nbsp

שא12

New member
שיפרתי קצת

Diru al mia patrino ke mi amas ŝin eĉ se mi tenis al mi kaj eble mi revenos kaj ŝi devos alporti pli komforto alporti ... pli
&nbsp
מה דעתך

מיכי 10

Member
אז מה? יש סיכוי שהחל ממחרתיים לא נצטרך לחכות חצי דקה בין כל

שני דברים שאנחנו כותבים בפורומים? הפרסומות לא יִתַּקעו לזמן רב כל כך על דף הפורום, כשאנחנו נאלצים להמתין חסרי אונים?
אם כן, זו תהיה הפתעה הפתעתית מאאאאאד, ומשמחת במיוחד!

למעלה