|*|
"חדר החדשות" מגיעה ל
|תפוז|

|*|
"חדר החדשות" מגיעה ל
|תפוז|

תמיר רציתם לדעת איך עובדים הדברים מאחורי הקלעים של עולם החדשות? מעדיפים את החדשות שלכם בדיוניות, ומלאות בדיאלוגים ומונולוגים מבריקים שישאירו אתכם עם פה פעור?
:-0
אז הסדרה החדשה והנפלאה "חדר החדשות" היא בדיוק מה שאתם מחפשים
|!|
אתם מוזמנים לדבר עליה בפורום חדש שכולו מוקדש להתמכרות הבאה שלכם: http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=2306

TAnalyst

New member
כן

גם אני בחרתי לעצמי קורס בורסה במכללה הישראלית באינטרנט - מכללת מיבי.

הכל זמין בכזו קלות. פשוט גלשתי באינטרנט לאתר המכללה ורכשתי לבד דרך האינטרנט את הקורס.
הכל כזה מסודר ומקצועי והסילבוס ממש מעולה. בחרתי ב קורס חוזים עתידיים עם המרצה אריה גורן הכלכלן של כלל פיננסים והתחלתי ללמוד.

קורס מאוד מפורט, החל ממה זה חוזה עתידי, צורה התחשבנות, חשבון מסחר, סחורות מסוגים שונים, כמו אנרגיה, סחורות חקלאיות, מתכות יקרות, ועוד שלל סחורות מעניינות. כל שיעור מסביר את הסיפורים החשובים מאחורי הסחורה, אתרים חשובים למציאת מידע רלוונטי, איך ננחשפים לסחורה, גם באמצעות חוזים עתידיים וגם באמצעות קרנות ETF ועוד... קורס מעולה !

כנס גם אתה ובחר לעצמך קורס הכרת שוק ההון

MevinaBursa

New member
לא

שתדעו לכם שהיום עשיתי הרבה כסף עם המהלך שלי על מניית RIM

אחרי שעשיתי קורס הכרת שוק ההון , למדתי איך משתמשים כמובן בגרפים בשיטת הניתוח הטכני ועשיתי אחלה טרייד במסחר בבורסה. אני לא אכנס איתכם פה למספרים כי כל אחד סוחר בתיק ההשקעות שלו בצורה אחרת ועם כמות כסף אחרת, אבל אני כן יכולה לאמר לכם שזה היה יום מסחר מוצלח מבחינתי.

בהצלחה, ואם אתם מחפשים לעצמכם קורס השקעות בבורסה, אז תדעו לכם שאם אתם ממש בתחילת הדרך שלכם בשוק ההון ובמניות וכאלה, אז הקורס הראשון שאתם צריכים הוא קורס בסיסי שמסביר את כל מה שצריך. בדרך כלל הקורס שמכשיר אתכם בצורה הטובה ביותר, הוא דווקא קורס מבוא לשוק ההון .

בהצלחה !

למעלה