|*|
יום של אירוחים ב-
|תפוז|

|*|
יום של אירוחים ב-
|תפוז|

|תו|
ירדנה ארזי, מהדמויות הבולטות בזמר הישראלי , בעלת מעל 40 שנות קריירה מפוארות הכוללות להיטים רבים המלווים אותנו עד היום ולאחרונה הלהיט "כשהגברים רוקדים" תתארח היום משעה 17:00 בפורום ירדנה ארזי ותענה על שאלות הגולשים. אתם מוזמנים לשאול שאלות
|!|
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=460&messageid=164017669
|דיסק|
הורה, דרך המלך, אמן, זה רק ספורט, הללויה, אבניבי, גלגל ענק, סוד, פמלה, בדידות ועוד להיטי ענק רבים... האמרגן והמפיק, שלמה צח, אחראי לחלק נכבד מפסקול חיינו ב-50 השנים האחרונות. לרגל יציאת הסרט "המפיק" ביס דוקו והאוסף המשולש הגדול המכיל עשרות להיטים אותם הפיק יתארח שלמה צח היום בשעה 16:00 בפורום אירוויזיון ויענה על שאלות הגולשים. אתם מוזמנים לשאול שאלות
|!|
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=262&messageid=164067791
|עפרון|
לכבוד שנת הלימודים החדשה, פורום הורים לילדים ביסודי יארח החל משעה 19:00 את אטי ששון, מנהלת מכון "יעדים", שתענה על שאלות בנושא אבחון דידקטי, פסיכו דידקטי, אבחוני קשב וריכוז moxo. מי צריך אבחון? מה לבדוק לפני שקובעים אבחון?, לאילו גילאים מיועדים האבחונים השונים? איך לבחור אבחון שיתאים לילד שלי? על שאלות אלו ועוד יענו במהלך האירוח. אתם מוזמנים לשאול שאלות
|!|
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=310&messageid=164047163
|בית|
משחק החזרה לבית הספר ממשיך גם היום לרגל פתיחת שנת הלימודים החלטנו לשחק איתכם משחק קטן ונושא פרסים, של חידות יומיות ולא מסובכות במיוחד, שאפשר לפתור בעזרת ידע כללי ואולי חיפוש קצר באינטרנט. הפותרים נכונה עשויים לזכות בכרטיסים זוגיים לסרט חדש ומגניב - "מפלצת של מלון". בא לכם? מי שרוצה להשתתף - שיצביע לפרטים נוספים על המשחק http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2371791 קראתם את כל הפרטים? אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו לפתור את החידה היומית http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2372067

המלצה לצימר!

טוב נסיכות, הגיע גם תורי להיות דוחה.
אני צריכה המלצה לצימר בצפון, עדיפות גדולה לאיזור גליל תחתון. המקום צריך להיות הורס והמחיר שפוי. אחלה? אחלה. יש לציין שאני הולכת לנסוע ממש לא בעונה, זה בטח ישפיע על המחירים.
ואם יש לכן תמונות אז צרפו בבקשה!

The Blue Fairy

New member
וואי, אנחנו היינו בצימר ממש מדהים במנות

צריך אוטו בשבילו, כי אין כל כך מסלולי טיול בסביבתו וצריך לצאת
אבל באמת מושקע ממש ויפה
אני צריכה לחפש איך קוראים לו ואצרף לך קישור (ותמונות, תיכף אחפש)

ThE uVa

New member
הייתי עם המשפחה באמירים

במקום שנקרא "נופש נאמן". אנחנו היינו בקוטג'ים כי היינו שמונה אנשים אבל יש להם גם בקתות וכאלה לזוגות. אני חושבת שזה יחסית זול.
היה לנו מאוד נחמד שם והם היו ממש נחמדים.
זה שאמירים זה ישוב צמחוני גם עזר. היה עוזר יותר אם היו טבעונים

Mrs big

New member
ההורים שלי בדיוק היו בצימר באמירים ואמרו לי

שבמסעדות הצמחוניות שם כמעט ואין היצע טבעוני.

ThE uVa

New member
הממ

כן, זה לא מדהים.
הלכנו לשתי מסעדות. לשתיהן אמא שלי התקשרה מראש (היינו שני טבעונים, שני צמחונים, שתי צליאקיות, דתיה וסוכרתי...). אחת מהן הייתה ממש ממש בסדר והאישה הייתה ממש חמודה ואמרה לנו כל מה שאנחנו יכולים לאכול וכל זה. במסעדה השנייה הבעלים לא היה והם לא היו כל כך מוכנים..

מה שהזוי זה שכאילו נראה שהאנשים במסעדות מכירים טבעונות כמו כל מלצר במסעדה אחרת. כאילו אין להם ממש מושג מה זה ומה מהאוכל שלהם טבעוני.
קיצר שיהיו טבעונים וזה מה הקטע.

coolit

New member
אז אם כבר מדברים על טבעונות...

החלטתי השבוע שנהיה טבעונים. (אני צמחונית כבר שנים רבות, בעלי לא, אבל לולי עוד מעט מתחיל לאכול (הוא כבר אוכל טיפה פרות וירקות) אז הייתי צריכה להחליט אם אני מוכנה שיתנו לו בשר או לא,
ובמקום זה החלטתי שלא רק שלא יתנו לו בשר, גם לא יתנו לו חלב או ביצים, וגם לא לנו.

עכשיו, אני צריכה הדרכה.
כי אמנם אני רוצה שלולי יהיה הכי בריא שאפשר, אבל על עצמנו אני לא כל כך לחוצה, וכרגע חשוב לי יותר שהתזונה של בעלי ושלי תהיה זולה מאשר בריאה (כמובן, הכל בפרופורציות).
אז כשהייתי אצל גיסתי השבוע אכלתי גלידה כל כך טעימההההה של בן אנד ג'ריז וכל כך בא לי להכין גלידת וניל.. טבעונית.... אז קניתי מצרכים שראיתי במתכון באינטרנט.
קניתי 350 מ"ל שמן קוקוס ב30 שקל (טוב, אולי אני צריכה לכתוב פה הערת סוגריים - אפילו לקנות חולצה בשלושים שקל עושה לי כאב לב. אני מאוד, מאוד קמצנית. (כלומר, חסכנית. אני נותנת צדקה ומתנות וכו'. אבל על עצמי אני קמצנית מאוד מאוד מאוד) אני בקושי קונה שמן קנולה, כי הוא עולה 8.90 - לליטר!) וכשבאתי הביתה בעלי שאל, רגע, למה בעצם שמן קוקוס? למה לא שמן קנולה? ופתאום פחדתי שאומרים שמן קוקוס כי זה בריא, ולא כי זה מרקם מיוחד וטעים!
אז למה שמן קוקוס? כי זה בריא או כי זה מרקם מיוחד וטעים?

איזה דברים טבעוניים נפוצים במתכונים נמצאים שם בשביל הבריאות, ואיזה בשביל הטעם? איך אני אדע?

וחוצמזה, אשמח לתמיכה וזה

ThE uVa

New member
שמן קוקוס הוא באמת בריא

אבל הרבה פעמים הוא גם חשוב למרקם בגלל שבניגוד לכל שמן אחר, הוא נשאר מוצק בטמפרטורת החדר, מה שעושה אותו טוב לקינוחים וכאלה. אבל בכל זאת יש המון מתכונים בלעדיו שאפשר למצוא. לא בטוחה לגבי גלידה כי אף פעם לא הכנתי... אם יש לך בלנדר טוב שמעתי שלהקפיא בננות ולשים אותן בבלנדר עושה גלידת בננה אדירה.

אין לי ממש זמן עכשיו אבל אני יכולה לכתוב עוד אחר כך וכמובן בכיף את יכולה תמיד אם יש לך שאלה או שאת צריכה תמיכה, אני תמיד במסר/פייסבוק.
בהצלחה!

Mrs big

New member
שמן קוקוס הוא לא כזה בריא...

אם הוא בכבישה קרה אז הוא בריא יותר משמן שהוא לא בכבישה קרה, אבל הוא לא ממש מהבריאים שבשמנים, למיטב הבנתי.
יש לו את היתרון הברור של להיות מוצק בטמפרטורת החדר, מה שטוב בקינוחים, וברור שעדיף על מרגרינה שהיא הכי לא בריאה מהכל בערך.

יש פורום של צמחונות וטבעונות

תתייעצי שם
הם מכירים את כל המוצרים שקיימים

coolit

New member
מפחדת קצת מפורומים כאלה

כמו פורום פמיניזם למשל

זה כמו להיכנס לפורום של החרדים הכי קיצוניים לשאול שאלה בהלכה

מפחיד אותי בינתיים..

למעלה