|*|
מזמינים אתכם לחגוג בסרט

|*|
מזמינים אתכם לחגוג בסרט

מסיבת יום ההולדת של תפוז ממשיכה והפעם אנו מזמינים אתכם לסרט המצויין חייו הסודיים של וולטר מיטי. אף אחד לא יודע את כוחם של החלומות שיש לנו בראש... עד שהם מתחילים להתגשם במציאות. זה מה שקרה בעיבוד המודרני של בן סטילר לאחד מסיפורי הפנטזיה המשפיעים בכל הזמנים ? האגדה המופתית על הפיתוי שבפנטזיות: ?חייו הסודיים של וולטר מיטי" מאת ג'יימס ת'רבר. סטילר לוקח את הקלאסיקה בת שניים וחצי העמודים מ-1939 ומפיח בה חיים במאה ה-21 כסרט קומי על אדם שמגלה שחייו האמיתיים עומדים להעיף את הדמיון שלו מעבר לעננים. לפרטים נוספים והרשמה לחצו כאן

Shiri from the block

Active member
היה לי חלון סוואן קווין!! אוי אתם לא מבינים איזה חלום מקסים

כמובן שחלומות זה דבר שמאוד קשה להסביר אז זרמו איתי חח

זה התחיל עם סנואו אמה ורג'ינה, הן חיפשו משהו.. וזה היה בתוך מערה והיה שם דוכן של ענתיקות או משהו, ובזמן שסנואו הייתה עסוקה לתחקר את המוכר, אמה כזה ראתה בלון או ממתק בצורת לב ורג'ינה כזה "אוו איזה בחירה חמודה להנרי" ואמה כזה עם מבט של "לא.. היא לא הבינה שזה בשבילה? o_O" ורג'ינה לא ראתה את זה כמובן... ואז הן הלכו לצד ודיברו על משהו אבל לא זוכרת מה! באסה חח
טוב אז סנואו אמה ורג'ינה יצאו מהמערה הזאת וסנואו הלכה לאנשו, וזה היה פארק פתוח עם כיסאות בצבע לבן ושמשות
אז אמה ישבה על הכיסא ורג'ינה לידה ואז הנרי הגיע ואמר "איזה כיף לראות את שתי האימהות שלי ביחד" ואז זה תפס אותן לא מוכנות, ואז כאילו שתיהן קלטו באותו הרגע שיש להן רגשות אחת לשנייה שהן הדחיקו.. ואז רג'ינה הסתכלה על אמה, וממש יכולתי להרגיש מה שרג'ינה מרגישה למרות שצפיתי בזה מהצד.. והלב של רג'ינה דפק חזק והיה לה מבט של "אני מאוהבת באמה ולא הבנתי את זה עד עכשיו?" וכאילו נפל לה האסימון כזה.. ואז היא פשוט הסתכלה עליה וחשבה שהיא לא יכולה להחזיק את עצמה יותר ופשוט נישקה את אמה!!
וואי אתן לא מבינות איזה כיף זה היה "לראות" את זה

ואמה כזה בהתחלה לא הבינה מה קורה, ואז היא פשוט זרמה עם זה והן פשוט התנשקו שם על הכיסא

ואם אני לא טועה הנרי עדיין היה שם צופה בהן
אבל זה היה יותר בקטע חמוד לא בקטע מיני יותר מידי..
ואז לא זוכרת מה קרה אבל היה לזה המשך..
ואז פתאום בלי שום קשר סצינה של סנואו (עם השיער הארוך וזה) ורובי!
ביער המכושף ואז ממש שמחתי לראות את רובי שוב וחשבתי לעצמי איזה כיף היא חוזרת!!

ואז החלום נגמר XD
אבל היה חלום כל כך כיפי הקטע שרג'ינה מנשקת את אמה יוווו

אין ספק שאני מושפעת מכל הדברי סוואן קווין שהולך לי בפייסבוק

Shiri from the block

Active member
חחחחחח קודם כל זה לא היה קורה.. כי הקטע של אמה ורג'ינה כבר עבר ברגע שהקטע של סנואו ורובי הגיעו...
ושנית הייתי צריכה לקום לעבודה

Shiri from the block

Active member
חחחחחח היה לי מלא חלומות כאלה על ה"פ
מלא קרבות, מלא הארי נגד וולדמורט... אוי זה היה כל כך מגניב חח

Macphista

New member
אתם קולטים שיש עוד 2 פרקים ואז הפסקה?

זהו, הלילה יש פרק ואז שבוע הבא ואז שלום וואנס עד... מרץ!
איזה מזל שהתחלתי לראות אבודים, עדיין יהיה על מה לקטר.

יסמין@

New member
שקספיר

כתב: סוף טוב - הכל טוב. "אבודים" מציעה תיזה מנוגדת: גם כשהסוף מעצבן עד גבה גלי וגם כשהסוף מנוגד לחלוטין לכל מה שהיוצרים אמרו - זה לא אומר בהכרח שלא כדאי לצפות בסדרה ולא אומר דבר על האיכות שלה. בקיצור, לדעתי, למרות הסוף הממש מעצבן ומתסכל - בהחלט כדאי לצפות בסדרה. בייחוד בשל הדמויות השונות - וכל השינויים הרבים באישיות, בהתנהגות, במניעים, ביחסים בין דמויות שונות, בעקרונות פילוסופיים שונים שהם מייצגים וכו' וכו'.

OohLaLa

New member
ממש מעצבן, העדפתי את מה שהיה פעם קודמת

אומנם יש הפסקות מעצבנות אבל לא כאלה

אני דווקא אוהבת את זה ככה

שתי סיבות:
אני יכולה להשלים סדרות אחרות באופן רציף
והסוף לפגרות הקטנות והמעצבנות, (שבועיים כן, 3 שבועות לא.....)

Shiri from the block

Active member
כן
אוי זה יהיה כל כך קשה..
מילא רק וואנס אבל גם שאר הסדרות שלי יוצאות לפגרה כזאת!!!!!
אוף.
טוב לא נורא זה נותן זמן להתחיל סדרות חדשות/ישנות להעביר את הזמן...
אבל אין ספק שאני אתגעגע לוואנס מאוד! זאת הסדרה היחידה שאני עוקבת אחריה בצורה אובססיבית...

Macphista

New member
הסדרה הזו לימדה אותי מהי אובססיה טלוויזיונית

בכל מקרה, התחלתי לראות הרשימה השחורה- מ ע נ י י ן

למעלה