|*|
מזמינים אתכם לסרט "היחידה"

|*|
מזמינים אתכם לסרט "היחידה"

פורים מאחורינו ופסח לפנינו, וכדי לעזור לכם להעביר את הזמן בין החגים בצורה המיטבית אנו שמחים להזמין אתכם לשובר הקופות הבריטי ואחד מסרטי הפעולה הטובים ביותר שנעשו בשנים האחרונות בהשתתפות דמיאן לואיס (הומלנד). הסרט "היחידה" מבוסס על סדרת טלוויזיה בריטית מצליחה משנות ה-70 ועוקב אחר ג'ק ויחידת העילית שלו המופללת על ידי אדם מסתורי. לפרטים נוספים על הסרט, מועד ההקרנה והרשמה: https://www.facebook.com/tapuz.co.il/app_266224890138398

silverMoon1

New member
סטפן 3>

נכנסתי לכל מיני פורומים ואתרים, וכמעט כולם שם שונאים את סטפן, הם כותבים "סטפן זה איכסה, הוא מגעיל, בא לי להקיא..." ובאמת שזה גורם לי להיגעל מעצמי על זה שאני אוהבת אותו (לא אוהבת במובן של "מאוהבת", אלא במובן של "אני מאוד מחבבת את הדמות שלו והוא אחד מהסיבות שאני צופה בסדרה").
אבל אני לא יכולה שלא לאהוב אותו. אני אוהבת את האופי שלו, את הסיפור שלו, את העלילה שלו, והוא אחד מהסיבות שאני צופה בסדרה. אני אזכור אותו הרבה זמן אחרי שהסדרה תגמר.

נמאס לי שיורדים עליו. הוא פשוט אחד מהדמויות האהובות עלי בסדרה, ולפעמים אני באמת מרגישה שהוא הדמות האהובה עלי. אז אני כותבת את ההודעה הזאת סתם בשביל להוציא קצת זעם ותסכול... אממ.. אני אשתוק עכשיו.

shaharEB

New member
אהבתי אותו מאוד בהתחלה, הייתי בעדו ובעד

אלנה...אבל אז הוא השתנה.
מילא לסבול את זה שאתה כל הזמן עצוב ומהורהר..וקיטשי ורומנטי מדי
, אבל הוא גם נהיה מניאק איפושיהו בדרך, ולא מניאק בדרך טובה כמו דיימון. ולמרות שעכשיו חזרתי לחבב אותו, אולי כי הוא לא כנוע לאלנה ומתבכיין כל הזמן..אני לא יכולה לשכוח את הקטעים המעצבנים שלו. אז הוא בגדר חביב עליי כרגע

silverMoon1

New member
אז מה?!

מקודם זה הפריע לי שהוא השתנה ונהיה מניאק, אבל עכשיו כשאני חושבת על זה, זה דווקא טוב. סופסוף היה בסדרה ערפד מניאק, לא מניאק "במובן טוב" כמו דיימון, או מניאק "במובן סקסי" כמו קלאוס, אלא מניאק כמו שצריך. ריפר שמוכן לרצוח אפילו את אליינה. זה פשוט מעניין לראות איך הוא משתנה עם הזמן, לראות את כל ההיסטוריה שלו... ועכשיו הוא קצת מתרחק מאליינה, שזה סבבה. אני לא רוצה שהוא יחזור ללהיות מניאק, אבל אני גם לא מתחרטת על זה שהוא היה מניאק. ריפר.

shaharEB

New member
אני חושבת שאיך שהוא עכשיו הכי טוב.

בלי אלנה.. לא ריפר ולא טו מדי ומעצבן.
אם הוא יישאר על הקו הזה , אפילו עם רבקה , הוא ממש נחמד + :)

silverMoon1

New member
הרבהה יותר

חבל שאין לי כישרון כתיבה, אם היה לי אז הייתי כותבת עליו סדרת ספרים או משהו :\

Ballerina 4ever

New member
זכותך לאהוב אותו

אלו שכותבים עליו דברים רעים צריכים להבין שזו רק סדרת טלוויזיה.
זאת דמות וכל אחד מתחבר לדמות אחרת.

אני אוהבת מאוד את כל השחקנים והדמויות אבל ברור שיש העדפות.

תמשיכי לאהוב ולהעריץ את סטפן :)

למעלה