|*|
מזמינים אתכם לסרט "היחידה"

|*|
מזמינים אתכם לסרט "היחידה"

פורים מאחורינו ופסח לפנינו, וכדי לעזור לכם להעביר את הזמן בין החגים בצורה המיטבית אנו שמחים להזמין אתכם לשובר הקופות הבריטי ואחד מסרטי הפעולה הטובים ביותר שנעשו בשנים האחרונות בהשתתפות דמיאן לואיס (הומלנד). הסרט "היחידה" מבוסס על סדרת טלוויזיה בריטית מצליחה משנות ה-70 ועוקב אחר ג'ק ויחידת העילית שלו המופללת על ידי אדם מסתורי. לפרטים נוספים על הסרט, מועד ההקרנה והרשמה: https://www.facebook.com/tapuz.co.il/app_266224890138398

Shiri from the block

Active member
יווווווווווווו נקרעתי מצחוק
חבל שלא עושים סרטים כאלה באמת!!! חחחחחחחחחח אוי זה היה ממש קורע עכשיו XD

עושים.. קוראים לזה פארודיה..

והם תמיד עושים את זה גרוע, אז עדיף שלא יעשו בכלל

מה שכן, אני אוהב את הדברים האלה כמו שהוא עשה או SNL, ושבכלל השחקנים צוחקים על הסרטים/דמויות שהם עשו..

הארט אוף דיקסי פרק 15 (שבוע שעבר)

עד שסוף סוף התרככתי לוייד הוא עושה משהו כזה בוגדני, הוא פשוט מתנהג כמו ילד קטן ומפונק. אוף איתו.
ואני כבר לא כ"כ מחבבת את ג'ורג', הם שינו לו את הדמות

הוא התחיל כבחור רציני, שרמנטי, והפך לסוג של דביל!
הפרק של אתמול כבר במחשב, אולי היום אני אספיק לראות אותו.

shirush3

New member

בא. לי. להרוג. אותו.
אע!

דווקא אני ממש אוהבת את ג'ורג' ככה, טוב לו

תגידי אחרי שאת רואה את הפרק

ראיתי

לרגע קטן בהתחלה ממש שמחתי, היה לי ספק, אבל חשבתי שזו סתם רמת המשחק שלו, ואז.....איזה מניאק, היא הייתה כזו מסכנה ועצובה בחתונה.
השיחה שלהם על הספסל הייתה לא משהו, ציפיתי למשהו קצת יותר, היה שם משהו שהזכיר לי את "חברים" (הייתה לי עוד תזכורת מחברים שג'ורג' כל הזמן חוזר ואומר שלא הייתה ניצרה ברובה חצים
).
בכל אופן, השיחה על הספסל, לא יודעת, משהו שם היה לא בום נכנס ללב, אח"כ שהיא הייתה לבד עם לבון זה כבר הרגיש אמיתי יותר.
אני עכשיו ממש דואגת, היא עדיין לא חודשה לעוד עונה, אני מקווה שלא יבטלו אותה.

shirush3

New member
אני עליתי עליו מההתחלה

לא קניתי את מה שהוא סיפר לה, המבט שלו אחרי, הלנסות להגיד לה משהו והשינוי הזה עם הדברים שהוא אמר...
ידעתי שהוא משקר

דווקא השיחה שלהם על הספסל הייתה קצת עצובה

אידיוט! מה הוא חשב שיקרה? שהיא תגיד לו שהיא סולחת לו?

אוף עם היוצרים גם
ההתפתחות שלהם בזוגיות הייתה ממש מעניינת

אהבתי שג'ורג' וטנזי דאגו לה

והחתונה הייתה אחת החתונות המגניבות

אם הסדרה תבוטל אני ממש אתבאס!
אני גם ככה לא מחבבת את CW מאז שהם ביטלו את המעגל הסודי (אחרי שנגמרה העונה הם ביטלו אותה!!)

יוווו גם אני ממש אהבתי את "המעגל הסודי"

אני לא זוכרת אם דיברנו על זה או לא
ובטח גם את לא

ממש אהבתי את הסדרה הזו, וזה באמת היה מעצבן שאפילו לא נתנו להם צ'אנס לסגור את כל הסיפורים.
אני זוכרת שממש הייתי בשוק שהיא בוטלה.
את יודעת מתי הסדרה של קלאוס עולה? מעניין איך היא תהיה.

Shiri from the block

Active member
ראיון ממש יפה עם סנואו הצעירה וסנואו המבוגרת! ביילי מדיסון שמשחקת את סנואו הצעירה מסבירה איך היא התכוננה לתפקיד של סנואו, ואומרת שיש לה תקייה במחשב עם הבעות פנים של ג'יניפר גודווין כדי לדעת לשחק כמוה, ו-וואלה לא חשבתי על זה בכלל!! ילדה ממש חמודה ומכושרת!
ובנתיים ג'ניפיר גודווין מהללת את ביילי ואומרת שהיא לא צחקה בטוויטר כשהיא אמרה שהיא רוצה ללמוד שיעורי משחק מביילי

עכשיו, רשמתי את התקציר למעלה, כי בסירטון יש קטעים קטנים מהפרק הבא (פרק מספר 15) אז זה בעיקרון מש"ש, אבל באמת באמת שלא הורס שום דבר ושום עלילה, גם לא לצופים בפרקים של הארץ, כי זה סצינת פלאשבק שלא משפיעה על שום דבר שכבר ראינו עכשיו, אבל החלטה שלכם!! הודעתי מראש.
http://www.youtube.com/watch?v=vry6smDzu1A&feature=youtu.be

shirush3

New member
חמוד

בעיקרון את מה מופיע בתור משש הפייס ספיילר לי עם תמונה, אבל העברתי כמה שיכולתי מהקטעים ולא ממש הקשבתי

shirush3

New member
ג'יניפר בסדר

זה מדהים איך באמת היא מצליחה לשחק אותה טוב

"I love her, I do.."

איך שהיא אמרה את השם שלה בהתחלה!!

איזו חמודה היא..

ואני מקווה גם שיביאו את אורסולה ופוקהונטס (רק שלא יהרגו אותה בסדרה)..

Y. Welis

New member
זו ההגיה הנכונה. מעניין באילו סדרות היא

השתעממה... מצד שני היא יודעת ש*היום* היא יכולה לומר את זה.

Shiri from the block

Active member
גם אותי עניין איזה סדרות היא דיברה!! אני יודעת שהיא מאוד החמיאה לסדרה שהיא הייתה בה סווינג טאון, אז חשבתי אולי הסדרה בבית חולים משהו...

למעלה