|*|
נפתח פורום לרזות בראש אחר
|*|

|*|
נפתח פורום לרזות בראש אחר
|*|

|שמאל|
ניסיתם את כל הדיאטות האפשריות? דיאטת כרוב לא עזרה לכם? אנחנו מזמינים אתכם לפורום לרזות בראש אחר, בו תוכלו להתייעץ, לשתף וללמוד איך משנים את התפיסה כלפי האוכל לא רק מהבטן, אלא גם מהראש! היכנסו עכשיו
|קדימה|
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?forumid=475

לא התכוונתי ללעוג

אלא אך לשחק במלים.
עם זאת, לעג הוא אמצעי מקובל להבעת דעה ביקורתית, וכל עוד הוא בתחום הסביר, אין לפסול אותו.
"הלעג והסאטירה - ולעג וסאטירה חסרי טעם טוב בכלל זה - הם כלי זינם המובהקים של מבקרי ביקורת, והשימוש בהם מעיד אולי על מיומנות ותחכום, אך אינו מעיד על חוסר תום לב. ולא הרי חוסר טעם טוב כהרי חוסר תום לב, שזה מסממני הביקורת שאין לאל ידי המחוקק להשגיח בו, וזה מגיע לידי חריגה ממסגרת הביקורת העניינית שהמחוקק אינו מוכן להשלים עמה" (השופט חיים כהן ז"ל, שהיה ממלא מקום נשיא בית המשפט העליון, בערעור אזרחי 7/79, הוצאת ספרים 'החיים' נגד רשות השידור ואחרים, פ"ד ל"ה (2), 365).

אוסיף עוד

עודף משקל אינו גזירת גורל. ומי שמשקרת לעצמה, ולסובבים אותה (למשל, בנותיה הצעירות), ששמנה היא יפה, אך משום שאין לה די כוח רצון להפחית ממשקלה, מותר לבקר אותה על כך.

פה אין מקום לביקורת על נושא המשקל

כפי שמצוין בהגדרה של הפורום למעלה, ולכן גם אין מקום ללעוג לו. ואנחנו לא רואות במשקל "גזערת גורל" - אם קשה לך לקבל נשים שמנות שמקבלות את עצמן, אז אולי חוסר הרגישות שלך הוא לא גזירת גורל?

האם זה חוסר רגישות

לבקר (למשל) אנשים מעשנים?
האם היית משלימה עם המסר: "מעשנים ובריאים", שאותם אנשים היו מעבירים לבניהם, ואם הם עוסקים, למשל, בהוראה, גם לתלמידיהם?

אני לא הייתי נכנסת לפורום "מעשנים ובריאים"

ומתחילה להטיף להם ולהעליב אותם.

עברתי בסביבה וראיתי שההודעה שרצה בכל הפורומים

היוותה פה טריגר למשחק אסוציציות של שניים.
אתם רוצים לשאול אותי משהו?
מוכנה לצליבה, סקילה ונעמדת בככר העיר.
עופר וניבה משהו מטריד אתכם?

בוקר טוב ורדה - ובהצלחה עם הפורום החדש

יש אצלנו בפורום משהו שמושך אש, כנראה כי לאנשים מבחוץ קשה להבין איך נשים מסוגלות להיות גם שמנות וגם יפות. לכן הם נוטים לנצל כל שרשור אפשרי להטיף לנו לעשות דיאטה.

niva99

New member
לא זכור לי שהטפתי למישהי חוץ מלחזק את

echoraz4.
ד.א
מי זו ורדה דודי
ולמה שנרצה לשאול אותה משהו?
&nbsp
נ.ב
מה רע במשחק אסוציאציות?
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

ורדה היא המנהלת של פורום "לרזות בראש אחר"

שההודעה על הפתיחה שלו היא בעצם מה שהתחיל את השרשור הזה.

יש בעיה במשחק אסוצעאצעות אם הוא פוגע באנשים.

נהפוך הוא

אני בעד כל פורום שמעודד כבדי משקל לרזות, ואני מאחל לך הצלחה רבה בפורום החדש.
יתירה מזו: אין לי גם שום טענה כלפי מי שהתאמץ לרזות, נכשל והתייאש.
הביקורת שלי כאן אינה על עודף המשקל, אלא על שם הפורום בלבד.

Blue Rose

New member
כולם מכוערים מלבד דוגמניות ומלכות יופי?

יופי הוא בעיני המתבונן.
כמו ביצירת אומנות יש כאלו שיחשבו ככה וכאלו שיחשבו אחרת.
זה שהרוב חושבים שיצירה של פיקאסו זה הטופ של הטופ... לא אומר זה מה שאני רוצה בסלון.
אנחנו אנשים, שמנים ורזים, גבוהים ונמוכים, בהירים וכהים, גברים ונשים, כל אחד יחיד ומיוחד ויש לו את היופי שלו.
יש כאלו שיאהבו את היופי הזה- מעטים או רבים ... ויש כאלו שלא....

את היופי האמיתי רק אדם אחד יכול לראות...זה שהיופי הזה אמיתי בשבילו.
כמה יפה היה זוג הקשישים שראיתי יושבים על ספסל ומחזיקים ידיים....
כמה יפה הדג המוזר שראיתי היום בחנות הדגים כשחיפשנו דגים לאקווריום של הילד...דג נקאי צהבהב עם בליטות מוזרות...פשוט יפה.
כמה יפה הקטנטן שחיכה איתי במרפאה (הפניה לילד- לא לדאוג) חייך אלי ועשה לי עיניים
כמה יפה העץ הערום בדרך לעבודה...

העולם יפה ואנחנו יפים...שמנים, זקנים, מוזרים, וגם מה שנחשב ליופי קונבנציונלי...אחד לא נוגד את השני.
אם יש מישהו מכוער זה אדם שמתנשא על אחרים ומנסה לגרום להם להרגיש רע עם עצמם וגופם כי הם לא באים לו טוב בעיניים...ועם כל זה- בטוח שיש בך איזשהו יופי...גם אם אני לא רואה אותו....

קלישאות אינן תחליף לטיעונים הגיוניים

איני מאמין לך, שאת מאמינה באמת, שעודף המשקל שלך מוסיף לך יופי.
ולא ביקרתי איש משום שהוא "לא בא לי טוב בעיניים", אלא על כך שהוא משקר לעצמו ולסובבים אותו.

למעלה