|*|
נפתח פורום סדרות ישראליות
|*|

|*|
נפתח פורום סדרות ישראליות
|*|

|טי-וי|
אוהבים את הסדרה נויורק? חולים על משפחת זגורי? רוצים להיזכר בעופרה מלגעת באושר? פתחנו במיוחד בשבילכם את פורום סדרות ישראליות בו תוכלו לדבר על כל היצירות הישראליות מכל השנים! מוזמנים להיכנס כבר עכשיו ולדבר על סדרות ישראליות מהעבר, מההווה ושיהיו בעתיד: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?forumid=2416

Yo-man

New member
הם גם משדרים את משחקי יום חמישי

שזה סוגר את כל הפינות בעונה הסדירה.
רק שצריך לשלם להם 35 שקלים לחודש, אם אני זוכר נכון את המחיר.
זה לא מעט, אבל מי שאין לו אינטרנט סביר - זה פיתרון מעולה.
רד זון צ'אנל בימי ראשון, אם אין אלטרנטיבה של קבוצה שאתה ממש אוהד, זה "ה"דבר.

Chi Town

New member
אם זה רק בשביל הרד-זון והמשחק ביום חמישי

אני באמת לא רואה צורך לרוץ ולרכוש את זה. (אגב המחיר הוא 50.80 לערוץ, ו 66.10 לשני הערוצים) מה שאני כן ממליץ זה על מנוי לעונה הסדירה בלבד בליג פאס זה יוצא 130$ אתה מתקתק על זה את הקוד של ההנחה זה נחתך ל 110$ שזה 380 שקל בערך על חישוב מהיר ופה סגרת לעצמך את כל הפינות של ה NFL. כאילו אתה מקבל גם בהרבה יותר תוכן מרק רד זון ומשחק של יום חמישי. בנוגע לאינטרנט בדקתי את זה: מ 5 מגה אתה פתוח על כל האיכויות. אני לא מכיר אנשים שיש להם פחות מזה, ואם כן אז הגיע הזמן לשדרג (-:

אגב נגעת כאן בדילמה רצינית שאני מתמודד איתה כמעט בכל שבוע כי בדר"כ הדובים משחקים ב 20:00, והרד זון גם מתחיל ב 20:00 ואני אף פעם לא יודע מה לעשות: לראות את הדובים ואז להצטרף לרד זון כשהמשחק נגמר, או לראות את הרד זון ואז לראות את הדובים ביום שלמחרת כשאני יודע את התוצאה בשידור חוזר. 99.9% מהפעמים אני בוחר בדובים. אבל הדילמה תמיד שם. (והזיפזופ!)

Yo-man

New member
לי יש גיים פס...

אבל למי שאין ויש לו כבר את הערוץ, זה להיט.
אם יש משחק של פילדלפיה באותה שעה, אני אראה אותו ולא את הרד זון.
את ההיילייטס הם מראים ממשחקים אחרים בין המהלכים, והרבה יותר מענין אותי לראות את הקבוצה שלי מאשר כל פילד גול שקורה באותו זמן במשחקים אחרים.
ולא ידעתי על קוד ההנחה. כבר שילמתי את ה-130$. לאנורא.

omrili77

New member
על הקוד, בזכותך החלטתי לעשות

איפה מצאת את זה, אגב?

mel79

New member
לא להתלהב

לפי מה שאני מבין, הם כנראה ישדרו רק את החצי השני (בחצי הראשון עדיין יש כדורגל ישראלי כמובן...)

למעלה