|*|
פורום קולנוע ישראלי נפתח ב
|תפוז|

|*|
פורום קולנוע ישראלי נפתח ב
|תפוז|

|רמקול|
בשנים האחרונות הקולנוע הישראלי מראה פריחה של ממש, עם סרטים כמו "בופור", "ואלס עם באשיר", "עג'מי" ואחרים, נראה שאנחנו בדרך הנכונה לכבוד והצלחה בינלאומיים. אך לא צריך לשכוח את הסרטים הנוסטלגיים, כמו "סאלח שבתי", "מבצע יונתן", סדרת "אסקימו לימון", "אלכס חולה אהבה", "מבצע סבתא" ועוד רבים וטובים. לכן פתחנו בשבילכם את פורום קולנוע ישראלי וסרטי בורקס
|!|
מוזמנים להיכנס כבר עכשיו
:-)
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumid=932

ערן1987

New member
אני פשוט זונה של דיסקים זולים!

במוסיקהנטו הציעו את האלבום האחרון של ארקייד פייר, Reflektor, במחיר מבצע מיוחד של 60 ש"ח בלבד ולא עמדתי בפיתוי וכמה שעות אחרי שראיתי שהמבצע התפרסם - קניתי אותו! אוף, אני אמור לחסוך כסף, לא להוציא חח.. אבל אהבתי את הסינגלים שהם הוציאו ממנו וזה מחיר מ-מ-ש זול לדיסקים שעולה 85 ש"ח (לפחות בצליל) ועוד לאלבום כפול!

בקיצור, שאני אתחדש

2Dirrty4U

New member
תתחדש!

קצת מזדהה איתך בקטע של לא לעמוד בפיתוי - אצלך זה דיסקים אצלי הפעם זה לקים.
הייתי עכשיו בקניון וראיתי שמלת חוף שחורה פשוטה ממש יפה ב-200 שקל אבל אמרתי לעצמי זה יותר מידי בשביל שמלת חוף פשוטה חלקה ואז בכלל בלי לתכנן את זה, בדרך לרכב, נכנסתי לחנות וקניתי 7 לקים בכמעט 150 שקל

דה פאק!!!! ויש לי מעל 80 לקים בבית! מה??? מההההה!! ואני אמורה בתאוריה גם לחסוך כסף כמוך ולא להוציא אותו על שטויות

אגב את השמלה אני כנראה אחזור לקנות בהמשך השבוע

כמה כבר דיסקים יש לך יא זונת דיסקים במבצע?

ערן1987

New member
חחחחחח וחשבתי שאני משוגע

ותודה! וכמה דיסקים? אני מעריך שעברתי את ה-750 חחח.. אני מתעצל לספור כי יש כל כך הרבה

2Dirrty4U

New member
כן אתה המשוגע!

750????????? אההההה אמלה איפה אתה מאחסן הכל?

ערן1987

New member
חחחח.. יש לי 2 מדפים כאלה מאוד גבוהים

שרובם נמצאים שם, יש לי עוד 3-4 מדפים כאלה של ספרים שפיניתי והכנסתי אותם לשם.. ויש עוד הרבה שנמצאים במגירות/בארונות, זרוקים בלי סדר מסוים חחח

זה באמת הרבה ואני פשוט מתעצל לסדר את זה כי זה עניין של כמה שעות טובות כדי לסדר כמו שצריך.. אני גם מניח שאעיף משם כמה דברים שלא מעניינים אותי ככה שזה יוריד לי את הכמות לטווח הארוך חח

ערן1987

New member
בערך, כן? חח.. לא ספרתי כבר כמה שנים

אז יכול להיות שזה פחות או יותר באופן משמעותי

ערן1987

New member
חח גם לי לא!!

ואני עדיין מקבל מפעם לפעם דיסקים חדשים מיח"צנים חחחח.. כבר נהייה לי בלאגן במגירות ואני ממש מתעצל לסדר את זה

DAN1EL

New member
- טס מחר ללונדון |טיסה|

חוזר ביום שני.

(בטח לא ארצה לחזור בכלל
)

Music Man XD

New member
תמות בייסורים!

אני רוצה גם! ועכשיו כשהוצאתי את זה מהסיסטם: תיהנה המון! אני משוכנע שזו העיר הטובה בעולם ובטוח שתעשה חיים. זו פעם.... שלישית? תצלם הרבה!

DAN1EL

New member

בהחלט העיר הטובה בעולם.

זו תהיה פעם חמישית שלי שם.

Music Man XD

New member
חמישית?! אין לך בושה?!

מקווה שיהיה הכי כיף שאפשר ושתנקה את הראש כמו שצריך!

YEEZUS

New member
איזה כיף לך!

תהנה.

אני כנראה גם אגשים חלום ואטוס ללונדון באוגוסט. :)

למעלה