כאילו אין לזה באמת הסבר..
אני זוכרת שפעם כשהפורום היה משגשג היו כאן לא רק פינות אלא גם הרבה עניין בבנים ובחיים שלהם ובפפארצי ובכול דבר אפשרי.
אישית, לא כול כך התחברתי אל הפינות שנפתחו בפורום, גם לא המשחקים שהיו.
אהבתי את כול השירשורי שטות שהיו לנו, נגיד על ה"איך הבנים נראו בשנת 2004" או דברים כמו "LOOK A LIKE של הבנים".
הייתה כאן אווירה של סגידה\הערצה\הערכה וכול דבר אחר.
בשנה האחרונה שיצא לי להיכנס אל הפורום הייתה לי הרגשה שהדברים נעשו בהרבה פחות התלהבות. מה שגם שרוב הוותיקות כבר נעלמו מן העין ובמקומן הגיעו בנות מקסימות אחרות.
פעם רמת ה"הצטרפות" הייתה הרבה יותר גבוה, אנשים נחפשו למקפליי בזה אחר זה.
פיקים כאן הלכו בצורה מעולה, אפילו מעולה מאוד. דבר שלא מובן מאליו.
האמת, שברגע שגודלים, ומתחילים להיכנ אל הצבא והחיים שלך מתפתחים ונהפכים לדבר הרבה פחות מצומצם ממה שהכרת את מתחילה לנטוש מעט דברים שאהבת פעם.
זה מוזר, אני את מקפליי אני מכירה המון שנים..עוד לפני שידעתי שקיים פורום בשבילהם. יש לי תמונות שלהם שאני בטוחה שחצי מהאנשים שמכירים אותם לא מכירים בכלל כי אלו תמונות ישנות מאוד. אבל גם אני נטשתי אותם לתקופה ארוכה, כול הזמן של הצבא.
ואחרי השחרור, כשהאזרחות חוזרת ודברים כמו צבא לא נופלים לך על הראש..את מתחילה לגשש למה שהיה לפני.
בכול מקרה, אני לא יודעת אם הפורום עשוי להתרומם בשלב כלשהו. כי גם אם יהיו עדכונים ותמונות וכאלו..לא נראה שאנשים כאן חזקים בקטע כמו פעם חח
נקווה לטוב, ואם לא, אז עדיף לסיים דברים כאלו בשלב שהוא בשיא ולא בשלב שהוא כבר מת.