|*|
פורומים חדשים ב
|תפוז|

|*|
פורומים חדשים ב
|תפוז|

|תו|
לרגל ההופעה בישראל של הלהקה האהובה והמצליחה, דפש מוד , ב-7/5/13, אנו שמחים להכריז על פתיחתו מחדש של הפורום שלה. זה המקום לכל המעריצים החדשים והותיקים להפגש ולהחליף דעות וחוויות. http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=1447
|ליצן|
פורום ליצנות רפואית נפתח מחדש. הפורום מיועד לכל העוסקים והמתעניינים בתחום ומזמין אתכם לשתף, לשאול, להתייעץ, לצחוק ואף לחלוק רגעים יפים. לא לשכוח בכניסה תמיד אף אדום! http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=2359
|סיוע|
ד"ר אילת רימון מנהלת היחידה למיון ילדים בביה"ח דנה דואק וד"ר עידו ווליניץ, רופא במיון ילדים בביה"ח דנה ינהלו יחד את פורום רפואת ילדים. אתם מוזמנים לשאול כל מה שמעניין אתכם בתחום- מחלות ילדים, חבלות, מתי כדאי להגיע למיון ועוד... http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=568

מייפלס

New member
קצת חוויות אישיות ... לא חוצניות כי זה

נחמד מאוד ורוצה להשוויץ :

אני הייתי בקיבוץ שבו אתחיל ללמוד טיפול בבעלי חיים אוטוטו .
היה מדהים :
אני ליטפתי סוסים וסייחים , תן יתום , סוג של אייל קטנטן ומתוק שלא הפסיק ללקק לי את היד , גדיים שניסו לינוק מאצבעותיי , כמעט חטפתי נשיכות מכלב פחדן ומסוס קצת רגזן , עוד כלבים טיפוליים ועוד המון ובקיצור היה תענוג ( בלתי ניתן להגדיר את כל הרגשות שאני חשה עכשיו ! ) :)

בדרך לשם אני פחדתי , נלחצתי והתעצבנתי בגלל שהצוות נתן לי להסתדר לבד כי אני עצמאית ... נו בסדר , אבל פעם ראשונה אי אפשר ליווי למקום שאני לא מכירה בכלל ???
נזכרתי בכל מיני דברים גם כן מהעבר שלי ... ונתפסתי געגועים לאותן חוויות ולאבא שלי ז"ל ולכלבה שלי מוקהלי שמסרתי וזה העציב אותי והכאיב לי ...
עד שאני אמרתי לעצמי ( לא במילים , במחשבה ) - תפסיקי לחשוב ולתכנן איך לחזור ... תהני מהדרך !
אז עשיתי את זה במאה אחוז ולא חצי או רבע כשהייתי עם הרגשות , הזכרונות , הגעגועים והמחשבות שלי .
ואתן יודעות מה ?
למרות הפחדים והחששות שלי אני הסתדרתי גם בחזרה טוב מאוד , למרות שזה קיבוץ ואין הרבה תחבורה ציבורית וזו שיש עושה סיבובים בין כל המושבים והקיבוצים באיזור ( דרך יפה באמת , אבל זה די מעיק מבחינת הגב והזמן ) ומועטה ... התכוונתי בגלל זה וגם בגלל שמאוד נהנתי מבעלי חיים לחזור אחרי צהריים ולא בצהריים , אבל לא הרשו לי .

חזרתי להוסטל , אכלתי ארוחה טובה , ניסיתי להיות על המחשב אבל האינטרנט לא כל כך בסדר כבר כמה ימים אז ויתרתי , חזרתי לצייר ( בנתיים רק בעיפרון לא מקצועי כי זה מה שיש כרגע , עד שאוכל לקנות לי ציוד ציור פרטי משלי ( צבעי אקריליק , ספוגים בשביל לצייר עלי כותרת ועלים של פרחים , שיחים ועצים , גירים של אומנים , עפרונות , מכחולים , צבעי עיפרון שכשמרטיבים אותם הופכים לציבעי מים ועוד כל מיני ... למי שמתמצאת באומנות ! ) - ציירתי סייח שאני צריכה להמשיך אותו והשווצתי בציור , הכנתי רשימה של דברים שאני רוצה לדבר עליהם עם העו"סית ביום חמישי וגם חלק מהדברים רק עם המנהל ( המנהל הציע לי היום שאם אני אטפל בבעלי חיים בפינת חי שהוא מתכנן להקים , אני אקבל על זה תשלום ! אז אני מתכננת לדבר איתו על עוד דברים שאני רוצה לעשות פה למען ההוסטל ונראה אם הוא ימשיך איתי באותו קו של תשלום ... ובתכלס זה יעלה להוסטל פחות מאנשים מקצועיים עם תעודה כי לא לכל מה שאני יודעת יש לי תעודה להוכחה , לצערי הרב ( היום לכל דבר צריך תעודה להוכיח את הידע , הניסיון והמקצועיות של בן אדם ... בלי זה לכאורה הבן אדם לא שווה ) ...

המון כיף , התלהבות והתרגשות היום !

מייפלס

New member
בבקשה תעזרו לי :

בבקשה תעזרו לי , ואם לא תעזרו לי זה יקרה בכל מקרה , עדיף בעזרתכם האדיבה ...

אני רוצה לאמץ כלבה חדשה עם אופי טיפולי ... בעצם שתיים , שיהיו אחת לשנייה למרות שאני מתכוונת שהן יהיו איתי כמה שיותר !!! אני עושה המון טיולים והן תצטרפנה אלי , אז גם שתהיינה פעילות בשטח ...
שיהיה להן סיפור כמו של מוקה שהצלנו אותה ממוות כי היא הייתה מיובשת כהוגן ועמדה למות ... משהו בסיגנון או יותר גרוע , אתם יודעים , מקרה כזה של הצלה וחסר תקנה , לא איכפת לי בכלל שהן תהיינה חסרות רגליים או משהו כזה , אבל לא כלבות שנוטלות להן כדורים ודברים כאלה ( לא רוצה להכניס את עצמי ישר - ראש בריא למיטה חולה ... אם הכלבות תצטרכנה את זה מובן שהן יקבלו את זה וגם טיפולים אנרגטיים ! ) ... שיהיו מעוקרות כבר ... עדיף ...

נראה לי שזהו !
מובן שהן יזכו לטיפול המסור ביותר ולמדתי לקח , בקבר של אבא שלי , לא מוסרת יותר כלבים הלאה , לא משנה לאן אני עוברת , תמיד יש פתרונות גם אם הן לא יוכלו לגור איתי ביחד , אני אבלה איתן הרבה מאוד ואני לא אשבור יותר אמון של בעל חיים , הן יהיו איתי ויזכו לטיפולי עד שהן ... או אני , לא נהיה !

בהצלחה

לא ידוע לי כרגע על כלבה כזו, אבל אני מציעה שתהיי בקשר עם מספר עמותות ואולי גם עם תחנות-הסגר עירוניות או אזוריות -- למרבה הצער, כל הזמן ננטשים כלבים, כך שכל יום יכולה להיות לך הזדמנות למצוא מועמדות לאימוץ.

מייפלס

New member
כן , אני יודעת את זה :)

ומה קורה איתך ?
התגעגעתי אלייך ... נעלמת ונאלמת !

למעלה