|*|
פורומים מקצועיים חדשים בתפוז
|*|

|*|
פורומים מקצועיים חדשים בתפוז
|*|

|קדימה|
פורום הלוואות והשקעות המונים אחרי שבמחאה החברתית האחרונה, בה נופצו, בין היתר, גם כמה זכוכיות של אחד הבנקים המרכזיים במדינה, קמה קבוצת יזמים והחליטה לשבור את המונופול. שיטת הלוואות והשקעות המונים הגיעה לישראל ומזמינה אתכם להצטרף לאלפי הישראלים שמובילים את אחד השינויים החברתיים ההכרחיים ביותר במדינה. היכנסו עכשיו לפורום הלוואות והשקעות המונים, בו מומחה מחכה לתת לכם מענה לכל שאלה בנושא, והכירו את השיטה לחסוך את ריביות הבנקים, להשקיע כסף בתבונה וגם להרוויח כמה ערכים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumPage.aspx?ForumId=2437
|קדימה|
פורום עדשות מגע ומשקפיים הראייה היא אחד מתחומי החיים שאנחנו נוהגים להזניח ולשכוח, פעמים רבות נוצרת ירידה באיכות הראייה כתוצאה מהתנהלות לקויה בחיי היום-יום כמו הסתכלות ממושכת במסך המחשב, קריאת טקסטים מרוחקים ואפילו מעבר לא זהיר מחושך לאור. פורום עדשות מגע ומשקפיים מציע מענה מקצועי של מומחית קלינית לשאלותיכם בנושא, למצמידי העדשות, למרכיבי המשקפיים ולמי שמעוניין לדעת עוד בנושא. מי יכול להרכיב עדשות מגע? האם ניתן להרכיב עדשות מגע גם בלילה? האם עדיף להרכיב משקפיים או עדשות? ועוד.. היכנסו עכשיו והתייעצו: http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=2441

DAN1EL

New member
מארק רונסון מדבר על אוסף התקליטים שלו

אני לא מאמין שזה נמצא ביוטיוב כבר חצי שנה ורק עכשיו גיליתי את זה:
https://www.youtube.com/watch?v=xJP_jOEkzgw
&nbsp
כמה תקליטים

&nbsp
ובכל פעם שהוא מתחיל לדבר על איימי יש לי צמרמורת.

ערן1987

New member
לא היה לי כוח לדיבורים שלו חח

אבל כמה תקליטים, פאקינג איי! אין מצב שהוא התעמק בכולם כמו שצריך

DAN1EL

New member
יש מצב ועוד איך.

א. יש לו ידע מוזיקלי מטורף (ואם היית מקשיב לדיבורים שלו היית מבין זאת
).
ב. הוא די.ג'יי. כבר עשרים שנה.
ג. הוא מארק רונסון.

ערן1987

New member
לא אמרתי שאין לו ידע מוסיקלי גדול

אבל הכוונה שלי זה להתעמק, לא לשמוע פעם אחת וזהו. להתעמק ממש.

DAN1EL

New member
לי יש כמות גדולה של דיסקים

והתעמקתי בכל אחד ואחד מהם.

כשהבן אדם הוא אחד המפיקים הגדולים בעולם, כשהוא די.ג'יי כבר שני עשורים, כשיש לו תכנית רדיו, כשהוא בא ומספר לך במשך עשרים דקות על הסיפורים שמאחורי כל תקליט באוסף שלו (לא רק בתכנית הזאת, גם בתוכניות אחרות דומות), כשהוא מתארח בכתבות במגזינים בהן הוא מספר בבקיאות על השירים האהובים עליו, כשהוא יודע לזמזם לך כל ביט משיר רנדומלי, כשהוא גדל בבית מוזיקלי - חי ונושם מוזיקה מגיל אפס, חבר ילדות של שון לנון, בן בית אצל מייקל ג'קסון וכבר קרוב לעשור עסוק בלגלות לעולם זמרים חדשים ולהיות הראשון שעובד איתם והראשון שאחראי לפריצה שלהם, אז כן - אני מאמין לחלוטין שהוא התעמק בכל תקליט ותקליט שם.
ראיתי וקראתי לא ראיון אחד איתו, לא שניים וגם לא עשרים. הבן אדם יודע על מה הוא מדבר, תאמין לי.

ערן1987

New member
אני בטוח שהוא יודע ה-מ-ו-ן על האלבומים שלו

אבל לא יודע אם זה נכון לכל אחד ואחד מהתקליטים שלו. אני מניח שיש לו כמות עצומה של תקליטים ואני בטוח שבזמן הפנוי שלו הוא עושה את מה שהוא מגדיר כעבודה, ובכל זאת - לא יודע, לא מרגיש לי שזה ממש אפשרי.

DAN1EL

New member
בטח שזה אפשרי.

יש אנשים שלא קונים תקליטים רק בשביל לקשט את המדף, אלא גם אשכרה בשביל להקשיב להם.
הוא גם מספר בקישור שצירפתי איך הוא סימפל קטעים מתוך התקליטים וכו'. זה מה שדי.ג'יי. ומפיק עושה.

ערן1987

New member
נכון, שוב, לא אומר שזה לא קורה

אבל נראה שיש לו כמות אסטרונומית של תקליטים, כמות שלי נראית גדולה מדי כדי להתעמק בה באמת.

DAN1EL

New member
אעעע אתה יכול לשגע פילים!

די, אני לא משתף פעולה עם זה יותר!

למעלה