|*|
IBI מגיעה אליך הביתה

|*|
IBI מגיעה אליך הביתה

IBI בית השקעות יקיים ביום שלישי ה-14 בינואר ב-19:30-20:00 כנס אינטרנטי (webinar) עם אייל קליין, אסטרטג ראשי לשווקים בינלאומיים ב-IBI בית השקעות לאחר איפוס מוני התשואות המצוינות של 2013, שנת 2014 מתחילה בצלילה היישר לעונת הדו"חות של הרבעון הרביעי של 2013. התוצאות יתנו בוודאי את הטון בשווקים בחודש הקרוב רוצה לדעת עוד? רוצה לקבל את כל המידע מבלי לצאת מהבית? אנחנו מזמינים אותך להירשם לכנס http://comlead.net/IBITapuz כל התחזיות, הסקטורים שצפויים לבלוט, אלו שצפויים לאכזב ועוד ועוד..

דרורי8

New member
רשמים מכנס IBI ביום 12 בינואר

השתתפתי באירוע של אתר תפוז וחברת בית ההשקעות IBI.

המסקנות המרכזיות שלי מהאירוע:
חברה של מקצוענים בקנה מידה עולמי, ובעלי פרספקטיבה בינלאומית שמספקת את המקצוענות של וולסטריט בשילוב הישירות הישראלית.
העובדה שבית השקעות קיבל שעתיים וחצי מזמני, והשקיע רק 10 דקות בניסיון למכור לי מוצר אומרת הרבה על חברה שיתרונה הגדול ביותר הוא האנשים שבה.

במהלך האירוע הרגשתי שבאמצעות השקעה- באג״ח, בהנפקות ובשירותי ההשקעות הסולידיים השונים- אני אהיה בידיים טובות. האזנתי במשך שעה וחצי לשני מומחים שהודיעו במהלך ההרצאה שהם לא תמיד צודקים אבל שההערכה שלהם תהייה טובה בהרבה מכל הערכה של אדם פרטי, בקיא ככל שיהיה- ואתם יודעים מה? האמנתי להם.
השקעתי במשך כמה שנים בעצמי, למדתי את התחום אבל אני אומר מפורשות כי בנוסף לתוכן המעניין, האירוח שיצר אוירה נינוחה, האנשים המקצוענים ומערכת המסחר המתקדמת ביותר, אני שוקל ברצינות להעביר חלק מהשקעותיי - ל-IBI ואני ממליץ לכולכם לפחות לתאם שם פגישה.

למעלה