<img border=0 src=../images/Emo115.gif><img border=0 src=../images/Emo20.gif><img border=0 src=../images/Emo16.gif><img border=0 src=../images/Emo29.gif>מפגש פורום- לבנה אפלה!

RainBird

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo20.gif../images/Emo16.gif../images/Emo29.gifמפגש פורום- לבנה אפלה! תאריך- יום שישי ה-13 ביולי לשנת 2007. מצב ירח- אפל. מיקום- גני יהושוע- תל אביב. תוכניה- הגעה ב18:30 תחרות צ'יזבטים עם פרס לצ'יזבט המפחיד ביותר ../images/Emo121.gif קצת אוכל שתייה- מאיפה מזמינים סושי? אלון מצלם, וSwicca מכין שלט למפגש.../images/Emo126.gif מבנה טיקסי פשוט וכללי להסרת חסימות והעצמה אישית- ../images/Emo16.gif../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif אין צורך בניסיון מוקדם, או בכלים מיוחדים- פשוט תגיעו!- נכתב ואורגן על ידי Fairy24../images/Emo39.gif טראנס העצמה אישית- שמועבר על ידי אנוכי ../images/Emo8.gif כולל קטורת שעוזרת בטראנס שתוכן על ידי.../images/Emo181.gif ואולי פנטכלים לפי מסורת פרי שיועבר על ידי אנבל המכונפת בהתאם למצב רוחה, ולכוח שיכנועכם../images/Emo192.gif מה להביא? ציוד חובה: את עצמכם ../images/Emo140.gif שמיכות ישיבה, פריט מזון אישי או קבוצתי אם יש רצון לארוחה משותפת../images/Emo175.gif../images/Emo176.gif../images/Emo21.gif ונר מכוסה- כדי שהרוח לא תכבה אותו. אנחנו לא סומכים על התאורה המלאכותית אז../images/Emo16.gif../images/Emo213.gif../images/Emo16.gif כל אחד שיביא נר בכוס זכוכית. כלי נגינה רצוי, לעשות רעש זה בסט. אולי גם מרחיק יתושים.../images/Emo177.gif ציוד רשות- כלי חיזוי כדי להתלהב מהכישורים שלכם, ../images/Emo28.gif גבישים או צמחים שמסירים חסימות בשביל העבודה המאגית- סמוקי קווארץ, ג'ט, אוניקס וטורמלין שחור בראש הרשימה.../images/Emo223.gif ספרים או ציטוטים מגניבים במיוחד על המאגיה, פמילארים ופיות. להתלבש כיאות אנשים ../images/Emo13.gif ../images/Emo194.gif כמה הערות- התאריך קבוע, ולא ישתנה. נכון שמדובר ביום שישי בערב, אבל יש לכם חודש פחות שלושה ימים להתארגן לישון אצל ידיד\ה או להתארגן עם איזו הסעה הבייתה, או להסביר לבוס שביום ספציפי אתם לא תהיו.../images/Emo73.gif הטקס אינו חובה. המפגש הוא עבור העוסקים במאגיה או מתעניינים, כולכם מוזמנים בחיבוק רחב ידיים ../images/Emo24.gif תהיינה תזכורות, ואתם מוזמנים להביא חברים!../images/Emo194.gif../images/Emo191.gif../images/Emo68.gif../images/Emo163.gif../images/Emo198.gif../images/Emo153.gif ארדן.
 

goldy

New member
../images/Emo6.gif להגיע לת"א במיוחד בשביל זה? אני גר רחוק מאוד מת"א. ממש רחוק. מה שכן אני מוכן לערוך../images/Emo45.gif.
 

RainBird

New member
אני גר בטבריה ומגיע לתל אביב. אז בלי לחץ ../images/Emo13.gif גם אני מגיע מהודו-סין למפגש הזה, אבל במקרה שלי יש לי הסעה עם אנבל המכונפת.
 

Fairy24

New member
תיקון קטנטן "אין צורך בניסיון מוקדם, או בכלים מיוחדים- פשוט תגיעו!" בכל זאת, רצוי שהאנשים שישתתפו הרגישו פעם אנרגיה ועבדו איתה, אפילו קצת ויודעים לפחות טיפה על הילות. אבל אם יהיו כמה שלא התנסו ורוצים להשתתף, אני אסביר קצת. אה, וגם, לא חובה, אבל די רצוי אבן\כמה בשביל הטקס, הרבה מאוד סוגי קוורץ טובים לזה וגם רצוי רוזקוורץ.
 

Alpha biscuit

New member
שכחת לציין איפה בגני יהושוע גני יהושוע זה מקום גדול אני לא רוצה שילכו לנו לאיבוד בצ'ט קבענו על הגבעה הגדולה עם הפסל הכדורי קצת אחרי המתקנים האם אתה יכול להכריז גם על זה ?
 

TheDarkWizard

New member
אוך אני כל כך רוצה לבוא.. התנסות בטקס "הומני" עם מומחים זה חלום חיי... אבל ת"א... מה לי ולה?! =\ מקווה שמשהו יסתדר בשניה האחרונה....
 

gwizard

New member
שאלה "אלון יצלם" - אתה מתכוון אלי או שיש כאן אלון אחר ? כי אני גיליתי שיש מפגש רק עכשיו שבמקרה הצצתי לפורום. כמו כן, איפה בדיוק ביהושוע ?
 

RainBird

New member
זה בסדר, נטלי כבר נידבה אותך. "אם אלון יגיע, הוא בטוח יצלם" זה ציטוט מהצ'ט אתמול בערב. אבל אני אבקש יפה- האם אתה מוכן בבקשה, לצלם? pretty please?
 

gwizard

New member
היא שכחה לציין זאת בפני ובכדי לצלם לא מספיק רק להגיע, צריך גם לקחת מצלמה ולהטעין סוללות. אני אחשוב על זה (להגיע) ואני מצפה שאתה תזכיר לי לפני המפגש. אגב, עשית בשכל לגבי יום שישי בערב כי אז תהיה קבוצה מצומצמת יותר של בוגרים בלבד.
 

RainBird

New member
ברור! אני מתעקש זה לא מפגש תפוזי בלעדייך פריסה בטארוט עלי ../images/Emo8.gif
 
אם אמצא את הספר שלי, אביא גם אותו, לחשי שינה לכל המעוניין. (מה לעשות, לישון זה התחום שלי). פריסת טארוט עליך? אז... אמממ... אהה.... אני אפרוס את העוגה!
 

InvisibleBeast

New member
חחח סחטיין על ההודעה המשעשעת ארדן אני רק צריך לבדוק מתי חוטפים אותי לצבא, מקווה שאני לא אחטף בדיוק באותו הזמן.
 
למעלה