../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifפרק של היום../images/Emo99.gif הגיגיי: ../images/Emo185.gifכריסטיאןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif הוא היה כל כךךךךךךךךךךךךךךךךךךך וואו היוםםםם../images/Emo99.gif ../images/Emo94.gifאווןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo99.gif אובייסלי אין כמוהו ביקוםםםםםםםם../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif איך הוא עזר יפע למירנדה מושלמי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo39.gifדומיניק פיכסע../images/Emo5.gif, ולא רק שהוא פיכסע הוא גם לא כנה עם גב וזה עוד יפגע בה... ../images/Emo113.gifריצ'י קקה צבוע ומזל שיש לו את סיימון כדי שיזכיר לו את זה../images/Emo3.gif ../images/Emo68.gifמירנדה נורא שעשעה אותי הפרק^_^ חמוטה הייתה ../images/Emo185.gifסגידה תמידית לסיימון... כמה חכם הוא יכול להיות... ../images/Emo94.gifגבריאל מטומטמת....../images/Emo3.gif איך היא יכולה להיות איתו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif כאילו מלבד הגועל, זו מערכת יחסים נורא לא בריאה... ../images/Emo39.gifפרנצ'סקה לא מבינה איזה מתנה גב נתנה לה... אבל יום יבוא והיא תבין... ../images/Emo113.gifפור פיס...../images/Emo10.gif היא צכה חופשע../images/Emo160.gif ../images/Emo68.gifקלי הייתה די מטומטמת... היא פשוט הייתה יהודייה מפלסטיק כל הפרק.... מזל שבסוף היא קצת קיבלה שכל... ../images/Emo185.gifאני היחידה שבארוחה קיוותה שכל רגע נייתן יקפוץ ויגיד: "קלי די עם השטויות אני לא צריך שתתגיירי בשבילי כדי שאני אוהב אותך, ובטח לא שתארגני לנו ארוחות שבת מפלסטיק"../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif הוא די היה מפגר הפרק הזה... בסה"כ פרק מעולההההה../images/Emo70.gif נורא אהבתי../images/Emo45.gif הגיגיכם../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif