../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifדיון פרקקקק טוב אני די לא מצליחה להחזיק את עצמי, אז קדימה, שרשרו תגובות על הפרק... ואם זה פינה קבועה של מישו, אני מתנצלת מראש, אני די חדשדשה ולא ידעתי... טוב הגיגי על הפרק: ../images/Emo185.gifמייקלללללללללללל חמוווווווודדדדדדד כל כךךךךךךךךךךךךךך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif כמעט בכיתי בקטע שהוא אמר לסידני שיש לה בן בריתתתתתתתת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif זה היה כל כך מקסיםםם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif וגם כשהוא אמר לאירנה "i won't" זה היה מהמם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif הוא כל כך שקסעעעעעעעעע../images/Emo99.gif ../images/Emo94.gifאיזה מסכנה סידדדדדדדד../images/Emo7.gif ראיתי איך היא התחילה לבטוח באמא שלה זה נוראייייייייי ../images/Emo39.gifוויל מאמי... יש לו עיניים כאלה יפות... הוא עמד כל כך יפע במבחן של אס די 6... איזה יופע שהם עוזבים אותו../images/Emo13.gif ../images/Emo113.gifהעניין עם החתימה של אמילי הוא די פריקי... פעם ראשונה שאשכרה ריחמתי על סלואן... כאילו גאד... זה מצמרר../images/Emo5.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo68.gifגם סארק חמוטטטטטטט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif גאד, זה רשמית פרק ממש של חתיכימים../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif יפה איך שהוא עקב אחרי סידני ונדבק לה לתחת../images/Emo163.gif.... ../images/Emo185.gifכל כך לא האמנתי על ג'ק... כאילו גם עליו ממש ריחמתי... הוא כל כך מסכן סובל כל כך הרבה מהחזרה הזו של אירנה לחיים... אני עדיין לא החלטתי אם אני מצדיקה את מה שהוא עשה או לא../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo35.gif זהו, שוב פיירק טוב../images/Emo45.gif... נורא נחמט שהוא נגמר לא באמצע סצנההההה כמו שבוע שעברררררררר גררררררררר אני שונאת שהם עוושים את זה... קיצור, שרשרו תגובות על הפרק ואת הגיגיכם....../images/Emo13.gif לילה טוב../images/Emo29.gif../images/Emo24.gif