נצל"ש אוקע.. זה לא הכי קשור לפורום אבל זה לא שאני פותחת הודעה חדשה או משו אז אני פשוט כותבת את זה פה.. היום הייתי בצער בעלי חיים.. יענו התנדבתי שם וזה.. הייתם צריכים לראות את הכלבים והחתולים שהיו שם, מאחורי הסורגים בתוך התאים הקטנים האלה../images/Emo7.gif אתם לא תאמינו איזה כלבים מתוקים יש שם שרק מתים שמישהו יאמץ אותם ויטפל בהם.. כלבים מחונכים, יפים ומקסימים שרק רוצים לחיות! איזה מנהל מניאק אחד רוצה לפתוח במקום האגודה הקטנה הזאת איזשהו סניף של משהו.. עכשיו לאגודה אין מספיק כסף לאוכל וטיפולים בשביל להחזיק ת'מקום אז רק המתנדבים עוזרים שם.. אחרי שהאגודה הזאתי תסגר כל החיות יומתו בזריקת הרדמה או ישלחו לרחוב.. ופה אני פונה אליכם.. פליז, אם יש לכם אפשרות ואתם מעוניינים לאמץ כלב/חתול מהעמותה הזאת ולהציל עוד בעל חיים בקשה תצילו אותם! לי היה כלב.. נאלצנו למסור אותו ואין סיכוי שאמא שלי תכניס עוד אחד הביתה אבל אני משתדלת לעזור בזה שאני מתנדבת שם.. אז בבקשה.. אם יש לכם לב ואתם מעוניינים לעזור להם הנה כתובת האתר: http://www.letlive.org.il/home.php אז תנו לחיות לחיות!../images/Emo107.gif../images/Emo54.gif../images/Emo23.gif