קצת ביקֹרת בונה השיר יפה, עם הרבה פוטנציאל, רק צריך ללטש פה ושם כדי לחשוף את היהלום מתוך האבן. ואז בכיתי- -> לא צריך את המקף, לדעתי. הוא הורס לך את הפסיחה. נראה לי שגם אפשר לוותר על ה"ואז". אם אתה משאיר אותו, אתה פותח המון שאלות שאתה לא סוגר בשיר כמו "מה קרה לפני?" או "למה בכית?". הרים רחוקים כינורות עתיקים מחקר. צורת ענן נמוגה וריח ענבר שחור בסתר. בכיתי חוטי גורל שאבדו ממראיתי וחיפושי. -> כאן הכוונה לא ברורה. מראית של מה? מה הקשר בין המראית לחיפוש? בכיתי מתים, עוללים, -> שורה מצויינת! פרחיי וכאביי. -> הייתי כותב "פרחים וכאבים" כדי לא ליצור ניגוד לשורה הקודמת. אל תדאג, יהיה ברור שאלו הם כאבי הדובר. בכיתי אצבעות זהובות של שחר בכיתי צחוק נעורים של נהר... -> שתי שורות טובות, אבל הייתי מוותר על שלוש הנקודות. בכיתי הכל, געגוע ניסתר- -> "נסתר", בלי יו"ד. גם פה, אין צֹרך במקף. וידעתי שאבכה עוד קצת... מחר. -> שתי השורות האחרונות מרדדות את השיר שלך לקלישאה. הייתי מוותר על שלוש הנקודות, ומנסה לחשוב על דרך להגיש את המסר באפן מעודן ומתוחכם מעט יותר. ראיתי שירים קודמים שלך, לכן אני מאמין שאתה מסוגל לעבודת הליטוש הזאת. בהצלחה! -רובין עוטה המגבת.