מענה על שאלון אינטרנטי קצר ואנונימי לצורך מחקר

מענה על שאלון אינטרנטי קצר ואנונימי לצורך מחקר

דרושים\ות טרנסג'נדרים\ות להשתתפות במחקר על חלומות!

צריך רק עוד 10 נחקרים

אלו שהשתתפו עד כה במחקר ציינו כי היתה זו חוויה מעניינת ונחמדה

שלום! שמי יובל רוזנר ואני סטודנטית למדעי ההתנהגות במכללה האקדמית תל אביב יפו. בימים אלו אני עורכת מחקר לסמינר סיום התואר, בנושא השפעת חוסר ההלימה בין מין ביולוגי לזהות מגדרית בקרב טרנסג׳נדרים\ות על חלומותיהם\ן.

כפי שכל דבר שמשמעותי בחיינו מקבל ייצוג מסוים בחלומות, מעניין יהיה לגלות דרך מחקר זה איזה ייצוג, אם בכלל, מקבלות תפיסות מגדריות אישיות
מחקרים קודמים בנושא שניתחו חלומות בעזרת הגישה הרווחת שמבוססת על תורתו של התיאורטיקן קרל יונג עסקו רק באוכלוסייה סיסג'נדרית.
בעמדה זו חשוב לי להבהיר תחילה כי אני מכבדת טרנסג'נדרס מבחינה מגדרית. מתוך עמדה פמיניסטית שלי אני מאמינה כי החלק הספציפי בתיאוריה התופס מין ומגדר כדבר בינארי ודיכוטומי הוא שגוי, ולכן אני מבצעת את המחקר הנוכחי- אולי בכך יהיה לו פוטנציאל להתקדם לעבר תיקון גישה זו ביחס לכל מי שעובד דיכוי מגדרי.

אלו שירצו לקחת חלק במחקר יתבקשו לענות על שאלון אינטרנטי קצר ואנונימי, ובו לתאר בפירוט שני חלומות שחלמו בשנה האחרונה, אותם הם\ן זוכרים\ות ומרגישים\ות כי היו משמעותיים.
השאלון אנונימי, כל פרט מזהה יטושטש, ושמירה על פרטיותם של הנחקרים\ות מובטחת. כמו כן, תוכן השאלונים הוא לצורך מחקר זה בלבד ולא יעשה בו שום שימוש נוסף.
במידה ואת\ה טרנסג'נדר\ית בין הגילאים 25-60 אשמח שתקח\י חלק במחקרי

לשאלות, לבטים ופרטים נוספים ניתן כמובן לפנות אלי
[email protected]
תודה רבה!
בברכה
יובל

השאלון:
https://docs.google.com/forms/d/12VBl6BprpfU1UwZz7cdIxmKwgABCzIl0g45ytZRnngQ/viewform?embedded=true

למעלה