המצב שלי לא משהו..

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
המצב שלי לא משהו..

צריך להיות שמח בחג...אבל אין לי משהו כל כך שמח בימים אלו...יש תקווה יש אמונה אבל עכשיו קשה ומעצבן...ובעיקר לבד...

דודה אמרה תבוא...ביטלה...חבר היה אמור לבא אתמול ביטל הכל מוצדק ומובן אבל מבעס !!

בדואר עצבנו אותי נורא....שירות לקוי ברמות בגל מחסור בכח אדם וחסכנות על חשבון הציבור...סגרו לי הסניף היום והוציאו אותי ללא שירות...בחוסר סבלנות בוטה וקראו לי שקרן שאמרתי אני מחכה לקבלת קוד למזומן בזמן.מדודתי .ששם כבר כמעט הגיעו לתור ולא סוגרים להם...הוכחתי להם שאני צודק...ובכל זאת תחמש שש דקות לא המתינו מחר שוב יש לי לרוץ לדואר...עם הקוד.
וגם לקניות קצת וגם לבשל והכל יפול עליי במכה ...כל הכבוד דואר צב!!!!! ישראל

ואני לא סתם עצבני...הגב עושה לי צרות כבר זמן מה הייתי יום ראשון אצל הנוירוכירוג (ניתח אותי בעבר בגב) שלח לבדיקות צוואר עליון כואבות (EMG למי שמכיר..עם מחט חשמלית ברר)
בגדול המצב בצוואר לא טוב...ובגב תחתון שם נותחתי..הוא רוצה לראות מה מתפתח אחרי הבדיקות צווארי...ישלח גם לבדיקות גב תחתון ..בקיצור כואב מאוד כואב לעיתים...מגביל תנועה ותפקוד..
והחשש שלי שלא אוכל לתפקד טוב מי יעשה לי קניות? ניקיון בבית סידורים אחרים...אין לי כח לסיוט הזה לבד שוב...

החמרת מצב לביטוח לאומי ( אפשר גם שאני פונה לבית דין וזה עשיתי...אללה יודע מתי אזומן...משהו נתקע שם..אחרי החג שוב אנסה לברר)..רק אחרי שאסיים הבדיקות אפשר...

בקיצור ..לא מצב אידיאלי...
נו חייב משהו אופטימי אז אומר לכם ואזכיר לעצמי הכל לטובה ..ישועת השם כהרף עין...ואם קשה מידי...רק להחזיק חזק ולחכות ולהחזיק..הסופה תעבור..

מועדים לשמחה וזמנים לששון

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
בעצם יש לי עוד משהו לשתף..

דיברתי עם בת אחותי....שיצרה קשר איתי לבקש שאשוב לדבר עם אמא שלה...איתה איני מדבר כ 15 שנה או יותר ...בגדול היא אנסה אותי בילדות...אני התמודדתי פחות או יותר אבל התמודדתי במשך השנים והיא לא...ולכן קשה לי לדבר איתה כי פעם אחרונה שדיברתי איתה וייעצתי לה לפנות לייעוץ לשחרר לדבר להתמודד זה נגמר בפיצוץ ...

בכל מקרה ניסיתי שוב לדבר איתה היא סרבה ..בת אחותי קיבלה ממנה צעקות על הניסיון ...התייאשה עכשיו גם הילדים של אחותי שוב לא מדברים איתי...

ויותר גרוע מזה..יש לי מן תחושה מקדימה חזקה שנגזר בראש השנה הזה על אחותי למות !!! בקרוב...ניסיתי להעביר לה מסר על כך בכמה וכמה אמצעים על צדקה תציל ממוות וחסד וכן תשובה ..

אבי ינסה לדבר איתה על זה גם....( איתו היא מידי פעם מתקשרת איכשהו..הבנתי שמצבה הנפשי לא משהו...לכן בת אחותי ניסתה שנדבר אולי זה יעזור לה )..תחזיקו אצבעות איתי שהיא תעשה צדקה חסד ותשובה להנצל...אולי תפגע או תחלה או משהו אבל תחיה ..ותוכל לתקן בעז"ה את עצמה .

זהו עכשיו שפכתי תמשאית...ראיתם לפעמים הכי חשוב...לא צץ מהר...לכן חזרתי שוב..לכתוב עוד...(מציע לכולם לעשות ככה...כי הכי קשה לפעמים נדחק ורק אחרי נזכרים...לא לוותר כי פה אם משקיעים זה הכי עוזר לרוב...) ..

שוב מועדים לשמחה וזמנים לששון

arieshor

New member
ירון מקשקש

היי ירון

תחזיק מעמד

היה אופטימי היה לך טוב ביותר בחיים

שהיה חג שמח לכולם וגם לך.

לא משנה מה היה תחשוב חיובי.

תפתח דף חדש שהפעם אתה תהיה המנצח

שיתגשמו לך כל המשאלות הטובים ביותר שלך.

הטוב עוד יגיעה

חג שמח ירוני

אני חושבת שאסור להשלים עם שירות גרוע.
לכתוב להנהלת הדואר עם פרטים מדויקים של הסניף והשעה בצירוף
הסבר על חומרת הפגיעה.
אולי לברר בעיריה אם יש גופים או מתנדבים שיכולים לסייע לך בעינים כאלה.
אתה מתאר בעית לא פשוטות ואני מרגישה שחייבת להיות עזרה כלשהי.

פיזיוטרפיה ואולי עיסויים עוזרים קצת לגב?

אנחנו מכבר מכירים אותך היטב ויודעים שתצליח להתמודד
שיש לך את הכוחות לקשיים האלה
כולנו איתך

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
חג שמח

לא אכתוב האבה כי שמחת תורה ..

רק משפט: " אין השבע מבין את הרעב".ישועת השם כהרף עין היא!

לי בא

New member
אין לי הרבה מה להוסיף על קודמי

רק לאחל לך חג שמח,
והלוואי שהשנה החדשה תביא לך דברים טובים ומשמחים.

למעלה