שיבולת 1961
New member

שלום ....
החשדות לסכרת החלו לפני כמה שנים אבל לא לקחתי ברצינות את האזהרות.
סה"כ הבדיקות היו בסדר. בשנתיים האחרונות אני על גלוקומין כדור אחד ביום.
בחודשים האחרונים הדרדרתי ובפסח עברתי כל גבול באכילת שמאטעס - דהיינו, כל העוגות שהכנתי וכו'. לא בדקתי סוכר , בקיצ התפרעתי.
אני יודעת, אני אוכלת מה שאני מבשלת, אבל בבקשה אל תגידו לי "מגיע לך"...
למחרת הפסח, כלומר מיום ראשון, החלטתי להיות בנאדם ולחבק את עצמי בלי סוכר, לחזור למסלול של בדיקות יומיות ותזונה נכונה.
הייתי בהלם שקמתי בבוקר עם מדידה של - 200 ובמשך היום שתיתי בעיקר שייק מלפפונים וקיווי, והסוכר לא יורד בכלום.
מודה, די נבהלתי, ואני משערת שזו ההתפרעות של פסח.
בעלי הניסיון שכאן - יש דרך חזרה??