
פעם נהגתי להמליץ על סגפרדו במתחם אלונית במשמר השרון. התפריט חביב, המיקום על כביש 4 מתאים לאנשים בדרך צפונה, ומתאים גם לאנשים שרוצים להיפגש באמצע הדרך.
הבוקר נכנסתי לבית הקפה, מצאתי שולחן די מהר, והתיישבתי. היו על השולחן כמה כוסות, צלחת עם חשבון ו- 40 ש"ח טיפ במזומן.
חיכיתי בסבלנות בערך 10 דקות שאחת המלצריות תיגש אלי. בזמן הזה, הספיקה מלצרית לגשת לשולחן לידי, ולפנות את השולחן הריק מולי. היא התעלמה ממני, גם כשניסיתי לקרוא לה.
אחרי 10 דקות, קמתי, ניגשתי לבר ושאלתי מי מנהל. הבחור מאחורי הבר הזדהה, ובנימוס הסברתי לו שהפסידו לקוחה, ושראוי ללמד את הצוות ששולחן עם לקוחה ממתינה קודם לשולחן ריק.
אחרי שיצאתי חשבתי שהייתי צריכה לתת לו את הטיפ שהושאר למלצרית.
ניגשתי למסעדת מצדה באותו מתחם, ותוך 5 דקות כבר היו על שולחני סלט טרי, כוס מיץ גזר סחוט טרי ושתי לחמניות חמימות.
כנראה שלא אמליץ יותר על סגפרדו משמר השרון.