חסרה לי פריאל אשמח אם היא במקום אחר לא של בדידות ..מצד שני היא חסרה...
ירון מקשקש Well-known member מנהל 10/12/13 #1 חסרה לי פריאל אשמח אם היא במקום אחר לא של בדידות ..מצד שני היא חסרה...
פ פריאל12 New member 11/12/13 #3 ירוני תודה תודה תודה מעבר לעניינים אישיים, הייתי חולה חודש - דלקת מעצבנת בדרכי הנשימה שלא הרפתה. עכשיו אני כאן שיהיה יום מקסים, כמוך!
ירוני תודה תודה תודה מעבר לעניינים אישיים, הייתי חולה חודש - דלקת מעצבנת בדרכי הנשימה שלא הרפתה. עכשיו אני כאן שיהיה יום מקסים, כמוך!
ירון מקשקש Well-known member מנהל 11/12/13 #5 ברוך רופא חולים ומחזיר אהובות לעיניינים |ל פריאל שמח שחזרת מותר לך אגב לאמר שאת חולה..גם תקבלי פינוקים פה ...וגם תפילה יום בריא ואנרגטי, אשת חיל!
ברוך רופא חולים ומחזיר אהובות לעיניינים |ל פריאל שמח שחזרת מותר לך אגב לאמר שאת חולה..גם תקבלי פינוקים פה ...וגם תפילה יום בריא ואנרגטי, אשת חיל!
ירון מקשקש Well-known member מנהל 11/12/13 #13 טוב טוב אסתפק במפגשון בצפון....איתך וכולם יהיה טוב אם זה קרוב אליי..ואשמח לראות אותך ואת כולם..( מי רואה את כולם רק אותך ) מבעס לפעמים שאני בצפון הרחוק רחוק...ורחוק מרובכם ... יאללה תעלו לראות שלג ואותי
טוב טוב אסתפק במפגשון בצפון....איתך וכולם יהיה טוב אם זה קרוב אליי..ואשמח לראות אותך ואת כולם..( מי רואה את כולם רק אותך ) מבעס לפעמים שאני בצפון הרחוק רחוק...ורחוק מרובכם ... יאללה תעלו לראות שלג ואותי
ירון מקשקש Well-known member מנהל 11/12/13 #15 חחח את ואני שתי קצוות.. עכשיו רק חסר לי גמל לרדת לאילת ורמקול לצעוק פריאל פריאל בחלונות...
ירון מקשקש Well-known member מנהל 11/12/13 #17 הדמיון שלי פורה מזל טובבבבבבבבב יאללה מטריה מגפיים ולקפץ בשלולית ..והכי חשוב תעלי תמונה של זה ...
ירון מקשקש Well-known member מנהל 11/12/13 #19 נחל עין הזהב משם אגב שואבים לנביעות.....היו תקופות שייבשו אותו בשל השאיבה אחרי מחאות הגיעו לפשרה שמאפשרת זרימה סבירה...( אם כי לפני נביעות היה הרבה יותר טוב ).. שיש גשם כמובן יש זרימה משופרת טבעית.. ויש עוד נחלון..ממש מתחת לביתי ..או ערוץ..לא יודע את שמו באמת ..אבל אני מצפה לראותו גועש ורוחש בקרוב ..אצלם ואעלה
נחל עין הזהב משם אגב שואבים לנביעות.....היו תקופות שייבשו אותו בשל השאיבה אחרי מחאות הגיעו לפשרה שמאפשרת זרימה סבירה...( אם כי לפני נביעות היה הרבה יותר טוב ).. שיש גשם כמובן יש זרימה משופרת טבעית.. ויש עוד נחלון..ממש מתחת לביתי ..או ערוץ..לא יודע את שמו באמת ..אבל אני מצפה לראותו גועש ורוחש בקרוב ..אצלם ואעלה
פ פריאל12 New member 11/12/13 #20 אתה יכול למלא בקבוקים ולמכור במאות ש"ח אם תדביק להם תווית: "מי-פלאים" זה רעיון מצוין אם עוד אנשים כאן יעלו תמונות ממזג-האוויר שהולך להיות יותר סוער.... למען אלה שזוכים לראות צונאמי רק בשלולית
אתה יכול למלא בקבוקים ולמכור במאות ש"ח אם תדביק להם תווית: "מי-פלאים" זה רעיון מצוין אם עוד אנשים כאן יעלו תמונות ממזג-האוויר שהולך להיות יותר סוער.... למען אלה שזוכים לראות צונאמי רק בשלולית