(טריגר?)

Raindrop23

New member
(טריגר?)

לא טוב לי. בא לי להיעלם. לא להרגיש כלום. אין לי יותר מה להוסיף. פשוט נמאס לי ואין לי כוח.

Lady Stark

New member
מותק

קודם כל, אתמול בפגישה עם המטפל הוא לא ידע לענות על השאלה לגביך אז אשאל את הפסיכיאטרית שלי ביום ראשון.
דבר שני, יש דרך בה אני יכולה לעזור?
יעזור אם אגיד לך שאת טובה ומקסימה וששום דבר ממה שקרה לך לא מגיע לך?
או יעזור אם אשלח חיבוק?
תעדכני אותנו איך את.

Raindrop23

New member
תודה ליידי

אני מנסה להעסיק את עצמי כי לאמא שלי יש היום יום הולדת והיא גם קצת חולה ואין לה כוח אלי.
הספקתי לקחת ואבן כבר פעמיים היום, מקווה להרגיש יותר טוב. לפחות יום כיפור יצא בסופ"ש, זאת חצי נחמה.

Raindrop23

New member
הזמן לא עובר

הזמן לא עובר ואני עוד צריכה לנסוע לאחותי במוצאי שבת אחרי יציאת יום כיפור.
שיחקתי קצת GTA 4, מעולה לפריקת תסכולים והוצאת עצבים - לתשומת לבך בחורונת

אחרי איזה שעה ככה התעייפתי אז הפסקתי ועכשיו שוב ריקנות, חוסר שקט ועצב.
כל דבר מעייף אותי מהר ואני לא מסוגלת לעסוק במשהו לאורך זמן.
חלק מעייף אותי מהר יותר, חלק פחות אבל תמיד בסוף אני מתעייפת ודי מהר ואין לי כוח לכלום.

Raindrop23

New member
פייסבוק - טריגר

אנשים שמים קישורים XXX בפייסבוק, חושבים שזה מצחיק. גועל נפש. עושה לי חשק להקיא.

Raindrop23

New member
מצטערת שאני מציפה אבל
(טריגר אולי?)

הייתי עכשיו אצל אחותי. עזרתי לה בהרבה דברים, באתי על הלפטופ ועשיתי בשבילה עבודות במחשב.
אחרי שעה הייתי עצבנית אז היא שאלה למה אני עצבנית, אמרתי לה שאני עייפה אז היא אמרה "את פה רק שעה".
והיא יודעת שיש לי בעיה שאני מתעייפת מהר. אבל אני מספיקה הרבה בשעה. אז למה לזרות לי מלח על הפצעים, למה לשפוט, למה לבקר.
ואחרי זה היא לא מבינה למה אני לא מרגישה נוח להגיד לה דברים. לעזאזל עם זה. אני לא בחרתי להתעייף אחרי שעה.
יש סיבות למה אני לא מסוגלת לעבוד. למה לתת לי להרגיש רע ואשמה על זה. זה לא אשמתי.

Raindrop23

New member
תודה מחבקת

האדם הספציפי הזה בפייסבוק לפעמים מפרסם דברים מעניינים. בדרך כלל הוא לא מפרסם דברים כאלה. מה לעשות, זה המזל שלי...

Raindrop23

New member
אין מוצא (טריגר)

נמאס לי מהחיים הדפוקים שלי. לא רוצה יותר כלום. רוצה שקט בראש. לא רוצה להרגיש כלום. רוצה להיעלם. נמאס לי, כמה אפשר לסבול.
זה לא חיים, זה עינוי סיני. ואני כמו מטומטמת ממשיכה עוד יום ועוד יום, שורדת איכשהו, בשביל מה, אני לא יודעת. באמת שלא.

כל עוד את לא פועלת על זה ולא פוגעת בעצמך

זה בסדר. כלומר זה לא בסדר, ברור שלא, אבל זה מה שיש כרגע. ואת צריכה ללמוד להפסיק לשנוא את עצמך. אני למדתי את זה באו.איי. יש משהו מאוד מנחם בכך שקבוצה שלמה אומרת לך שאוהבים אותך (היום אני לא יכולה לסבול את זה, אבל לפי תקופות, פעם זה התאים לי) עד שתלמדי לאהוב את עצמך. וכך אכן היה. בקבוצות למדתי שהשד (כלומר אני) לא נורא כל כך ושיש בי גם דברים יפים ונחמדים. את מוכנה לכתוב כמה דברים כאלה אצלך? תעשי הפוך על הפוך, את לא חייבת להאמין למה שאת עצמך כותבת, רק תכתבי אפילו לפי מה ששמעת שאחרים אומרים עלייך.

Raindrop23

New member
אני לא פועלת וגם אף פעם לא פעלתי עד עכשיו

אין לי אומץ. בטח אחרים יגידו שבשביל לחיות צריך אומץ.
קודם באתי לאמא שלי שתעזור לי והיא כבר מדוכאת מהחיים וממני ומאחותי ואין לה כוח אלי ואני רק מעיקה עליה.
יש בי דברים טובים אבל זה לא ממש עוזר לי. אבל שיהיה.
אני חכמה, נחמדה, טובת לב, אוהבת לעזור, מוכשרת. סליחה על חוסר הצניעות. אמא שלי אומרת שאני יפה אבל אני מרגישה מכוערת ושמנה להחריד וזה מה שאני.
אגב אלומה יקירתי, כנראה שצדקת לגבי המרכז. מעבר לזה שהמטפלת מעצבנת אותי וכל זה, מסיבות שונות ומשונות אני בלי טיפול כבר מספר שבועות.
שלא יעשו טובות. לא רוצה לחזור אליהם, שלא יעשו טובות. אמא שלי הציעה שאנסה מאמנת כושר שתוכל לעזור לי עם העניין של ההשמנה.
בזמנו הדיאטנית המליצה על על מאמנת כושר ואמרה שזה יכול לעשות לי טוב. לא ממש בא לי אבל אולי ננסה.

למעלה