כריס וויידמן נפצע ולא ילחם ב-UFC 155 |סיו

זקס11

New member
בעסה. ומצד שני...

סילבה בכל מקרה לא מתכוון להתפנות למחלקה שלו, כך שלא הפסדנו יותר מדי.

moriarty

New member
פיליפו יחליף אותו בקרב מול טים בואטש

אבל זה כבר לא נראה כמו קרב NOC.

מרקו בי

New member
מילא פעם אחת להיתפס זה טעות או חישוב לא נכון

פעם שניה, זה כבר טמטום, לא שחשבתי שיש לו שכל. אני אישית מקוה שלא יועף מהufc למרות שסביר שזה יקרה, עדיין במחלקה כה דלילה הוא בהחלט מוסיף צבע.
דרך אגב דייב הרמן שנתפס על שימוש בסמים ביקש מיוזמתו להרשם למכון גמילה, אז שיקח את סילבה כשותף לחדר.

cat food

New member
וואו

איזה אידיוט. כמה חבל.
הוא אחלה של לוחם, יחסית שלם בכל התחומים. תמיד בא ללכת קדימה גם אם הוא חוטף, יש לו שתי ידי נפץ.
לוחם מלהיב מאוד, כמה חבל שאין שכל. זה גם מוזר כי דווקא יחסית לניהול קרב שלו נגד נדקוב הוא הראה שכן יש לו שכל והגיב יפה ללחץ של נדקוב.

BeniTaz

New member
וה-UFC מחזירים את טוד דאפי

לא מבין למה הם חותכים לוחמים ב-HW הדלילה ומחזירים אותם ועוד אחרי שנלחמו רק קרב אחד במשך שנתיים.. כנ"ל גונזאגה. אני לא אומר לא להחזיר, אני אומר מלכתחילה לא להעיף אם גם ככה מחזירים מבלי שעשו יותר מידי. ארגון מטומטם.. אין מה להגיד. בכל מקרה, החלטה מבורכת.. דאפי לא יזכה באליפות אבל הוא בהחלט HW מהנה לצפיה ולגיטימי. ומה עם קצת להביא פרוספקטס?

כי הוא התבגר

טוד דאפי בעצמו אומר שמגיע לו. האיש סופר נחמד וכנה והוא הראשון להודות שהשתן עלה לו לראש אחרי הנוקאאוט המהיר על טים האג. הוא היה בסחרור, לא חי חיים ספורטיביים ואמר שטויות לבכירים ב-UFC. זו הסיבה שחתכו אותו. לא היו שם שיקולים מקצועיים. לפני הקרב נגד אוברים הוא בכלל לא התאמן. בכלל לא. בשנה האחרונה הוא מתאמן אצל AKA והשתפר המון והבין גם את כל הטעויות שעשה בקרב נגד רוסו. הראש שלו במקום הנכון וכששלוש פעמים בשבוע אתה עושה ספארינג עם לוחם על כמו קיין ומקבל עצות מצוות אימון נהדר כמו זה שיש בסן חוזה אין שום סיבה שלא יחזירו אותך, גם אם עשית רק קרב אחד בחוץ נגד שק תפוחי אדמה כמו ניל גרוב. הוא בן 27 ומלא במוטיבציה ואני צופה שידבר חזק במחלקה דלילה כזו.

ok6

New member
אומר בעצמו שמגיע לו???

טוד דאפי לא מתקדם לשום מקום בהויוויט עם הסנטר שלו,דלילה או לא בהויוויט לרוב הלוחמים יש דינמיט בידיים ולדאפי בטח אין את הסנטר לספוג מכות מהם.
הוא שלט ברוסו לחלוטין כל קרב ובפעם הראשונה שרוסו פגע בו הוא איבד את ההכרה,הוא אולי מתאמן בAKA אבל סנטר אי אפשר להחליף בניגוד למחנה אימונים.

אתה מקשקש

במחנה אימונים רציני אתה מגיע למצב שאתה לא שופך לאגר על מכות לא יעילות במשך כתשע דקות רצופות. במחנה אימונים רציני אתה מגיע למצב שאתה לא מוריד ידיים לשנייה אחת בתיאוריה. יכולת לספוג מכות לראש ולהישאר על הרגליים היא נפלאה בתיאוריה, אבל במשקלים האלה, עם הכפפות האלה וברמה הטכנית של חלק מהחבר'ה האלה אין באמת דבר כזה. קיין חטף אחת ונפל, אוברים חטף אחת ונפל בקריירה שלו בעבר, ורדום נפל מאגרוף בודד וכך הלאה. לפי התאוריה שלך לאף אחד מהם אין מה למכור כי ראינו אותם חוטפים נוקאאוט. זה לא ככה. הספורט הזה הרבה יותר מורכב מכך.

moriarty

New member
לא, הוא דווקא צודק

דאפי לא שפך לאגר בשום שלב, הוא התנהל בזהירות יחסית, עבד עם קומבינציות יפות, וחטף אחת חזקה. קורה.

מרקו בי

New member
גם אם טענתך נכונה

תראה איך אוברים מפרק אותו תוך 20 שניות אם אני לא טועה.

למעלה