סיכום שבועי

Elle992

New member
סיכום שבועי

משהו טוב שקרה לכם השבוע?

משהו מבאס שקרה לכם השבוע?

שיר/קטע וידיאו שאהבתם השבוע?

מאכל שנהנתם מימנו השבוע?

סרט/סדרה שציפתם בהם השבוע?

האם היה משהו שריגש אתכם השבוע?

בטח לא מעט מכם שמים לב לירידה החדה בפעילות בפורום

הפעם אין שאלות בונוס אלא אם תרצו להציע הצעות ייעול/שיפור
דרכים כלשהם שלדעתכם יכולות לתרום ולעזור לפורום לפרוח יותר - אתם
יותר ממוזמנים לפנות אליי בפרטי עם ההצעות

סופ"ש רגוע וחמים וגם קצת חתולים ועצלנים

Elle992

New member
שלי

1. שירד היום גשם.

2. הכל כמעט? עבדתי קשה מדי במשהו שחייב עד שיצאו לי את העיניים!
יש לי כאב קל בעין ימין שקצת הפחיד אותי בהתחלה אבל יש לי תור לרופאת
עיניים ביום שני אז נברר מה קורה.
ובכללי - פשוט שבוע לא משהו בכלל

3. יש כמה, אבל נקזז לכם ל-2 - Jussie Smollett - Keep Your Money

ו-Shania Twain - I'm Gonna Getcha Good

4. גבינות טבעוניות של משומשו שהן פשוט תענוג! ברצינות.
ניסיתי כמה וכמה גבינות טבעוניות וכולן היו לא משהו בכלל, כאן אין בכלל טעם לוואי והן ממש איכותיות ושוות לא פחות מגבינות מהחי.
ספציפית, חגגתי על הגבינות הצהובות

5. אוו, התחלתי לראות אימפריה וממש אהבתי את הסדרה הזו וכ"כ הצטערתי
כשסיימתי עונה ראשונה ולא היה עונה שניה עדיין באתר. אז אמתין.

וגם כמובן שראיתי השבוע את אימה אמריקאית וזהו..לא חגגתי השבוע
על סדרות ממש

dahoe

New member
ושלי:

הטוב: עוד שבוע נפלא וקליל, המון אנשים והרבה כיף. הרבה הליכה לישון בשעות טובות אחרי בילוי ערב וקימה בשעות הגיוניות כי יש דברים בבוקר. המון שיחות, המון תחושת עצמאות, חלומות וחופש.
ובנוסף קיבלתי את ההתנדבות שאני אעסוק בה במסגרת המלגה שאני לוקח. עבודה עם נוער ערבי ממשפחות של משת"פים, או משהו כזה. מסקרן למדי, ותמריץ טוב לחזור וללמוד ערבית מדוברת

הרע: היה אמור להיות לי מחשב עכשיו, אבל קצר בשיחה עם הטכנאי עיכב את העסק. שונא לקנות דברים חדשים...

קטע וידאו: בשבוע הבא אני משתתף במסגרת המלגה בהרצאה של פרויקט ונוס. הם אמנם קצת יותר מדי אוטופיסטיים, אבל הרבה מהנקודות שלהם לגבי מה שלא צריך להיתפס כמובן מאליו מעלה מחשבה. עוד לא סיימתי לצפות בזה: [URL]http://discovervenus.com/[/URL]

מאכל: לביבות גבינה. לא ידעתי שקיים דבר כזה עד יום שני האחרון

סרט: 12 המושבעים. ממש עכשיו.

משהו שריגש אותי השבוע: מישהי שפגשתי במלגה, שמתברר שבנוסף לפעילות שם, מתנדבת בלי קשר שנה שניה בפעמונים (ארגון שעוזר למשפחות נזקקות להתנהל כספית בצורה נכונה). מעורר השראה.

יצאה לי הודעה אקטיביסטית למדי הפעם. אני לא עד כדי כך כזה בד"כ.

ובנושא הפורום היקר הזה, אני חושב לפתוח הודעה נוספת...

dahoe

New member
ובעניין הפורום:

חשבתי ושאלתי את עצמי מה המוביל העיקרי לדעיכה של הפורום.

יש גם כמה עניינים קטנים יותר, לדעתי, אבל בעלי חשיבות כשלעצמם:
אני לא בטוח עד כמה הפורום נותן מקום לאנשים פשוט לפרוק מחשבות וסיפורים אישיים. יש כאן הרבה קבלה כלפי חלקם, אבל גם התאוננות כלפי אלה ששקועים בעצמם. אני התחלתי כאן ככזה, ואני לא בטוח אם אני מרגיש תמיד בנוח לפרוק גם את הסיפורים שלי, או דברים שעוד קשים לי אישית. אבל אולי זה רק אני.
וגם, יש לי לפעמים תחושה שלאנשים לא נעים להגיד דעות מסוימות. זה טוב שהקונצנזוס בפורום הזה הוא אנטיתזה לזה שבפורום הכרויות, אבל יצא לי לדבר פעם בפרטי עם מישהו שהיו לו דעות מעניינות, שהן לא שובניזם בוטה לדעתי, שהוא אמר שהוא לא מפרסם כי הוא חושש מעליהום.

אבל זה העניין העיקרי:
לא הייתי כאן כשהפורום נפתח, אבל בשלב כזה או אחר צללתי לתוך העבר שלו, והתרשמתי שעם הפתיחה שלו היה הרבה פרסום על הפורום החדש בפורומים קשורים אחרים, שהיה מרכיב עיקרי בקהילה הראשונית שלו.
אלא שהפורום הזה, לרוב האנשים, הוא זמני ברמה כלשהי, והרבה אנשים המשיכו הלאה עם הניסיון שלהם, אבל אנשים חדשים לא באו באותה כמות, כי לא הייתה להם דרך למצוא פורום עם נושא כל כך קונקרטי.
אולי מילה מסוימת עם הנהלת הפורומים, שתוכל לפרסם מחדש את הפורום בפורומים רלוונטים (פורום בינו לבינה, פורום שובניזם ופיתוי (סליחה, הכרויות), פורום סקס...) תוכל להביא לכאן אנשים שלא יודעים על הפורום. אולי זה כמו להקה שהפופולריות שלה יורדת, אבל כולם נזכרים כמה היא טובה כשהיא יוצאת למופע איחוד...

הפורום הזה יקר לי. הוא תרם לי המון בשנים האחרונות, ואני לא רוצה שהוא יעלם

Elle992

New member
ביקשתי בהודעה פרטית..
אבל בסדר

לא נורא

אני גם חושבת כמוך, אני אנסה לברר את הנושא ולראות איך אפשר לקדם אותו.

תראה, יש בעייתיות עם דעות מיזגוניות/שוביניסטיות מדי שמפלות את הצד השני
וגורמת לו להיות קטן וחסר חשיבות, ואני אומרת את זה כי היו כבר דיונים עם
תגובות כאלה בעבר וזה ספציפית לא מקובל, להביע דעות בכללי וכד' - לגיטימי
לגמרי, כל עוד שמים לב שלא לפגוע במתכוון בצד השני

לגבי לפרוק - אני הכי בעד שבעולם! זו המטרה - מקום חם ותומך, אני עצובה לשמוע שיש כאלה שחוששים לכתוב, אתה יכול להרגיש בנוח לפרוק ולכתוב.
אישית, מבטיחה לשים לב שלא יעירו דברים שלא במקום, ויודע מה?

אלה שרוצים לפרוק נטו, בלי לקבל ביקורת/חוו"ד/עצות ועוד - שיציינו זאת!
אם בראש ההודעה או בסופה, פשוט לציין שזה נועד נטו לפרוק, לא מעוניינים
לא בעצות ולא בביקורת. מקסימום אפשר לשלוח חיבוק וירטואלי/מילות נחמה
או פשוט כל אייקון אחר שאפשר לבחור בכדי להראות לצד השני שמחזקים אותו
ולא באים לתת לו מה שהוא לא רוצה מראש

ואם אתה מכיר כאלה שחוששים לפרוק, אשמח שתעביר זאת אליהם או
שתעביר לי את הניקים שלהם ואכתוב להם באופן אישי בפרטי, אני לגמרי מוכנה
לנסות ולהבהיר להם שיש להם הכי מקום כאן בעולם, ואף אחד אין לו את הזכות
להגיב להם דברים שהם לא רוצים לשמוע ובגלל זה ציינתי ששווה לכתוב זאת במודגש בתחילת/סיום הפוסט שהם לא מעוניינים בביקורת/עצות ועוד.

nati6589884

New member
אני לא מבין מה הבעיה שביעו דעות בונות

או יותר נכון דעה בונה, אדם בא כותב ועכשיו כל אחד יכול להגיב, כל עוד זה לא פוגע ומעליב אני לא רואה בעיה. ולא ראיתי שאף אחד פה מעליב או פוגע. אני באופן אישי לא רוצה שירחמו עלי. ואני מאוד אוהב שאומרים לי את האמת בפנים. לכן לי זה לא ברור למה הם מפחדים. אבל יש כאלו שזה קשה להם . שהם עוברים דברים קשים ורוצים רק תמיכה? אני יכול להבין אולי אבל אני לא פועל ככה אף פעם. גם אמרתי לבחורה מסיומת שאלה אותי " אני רוצה להגיד לך מה שהוא אתה תעלב" אז אמרתי " כן אני יכול לעלב תמיד אבל תגידי הכל". אפילו שאני יעלב. היא התרשמה. כי אני מעדיף את האמת גם אם היא קשה.
ושלא ילקקו לי. אני לא אוהב אנשים כאלו. ומחפש אנשים כנים/אמתים ולא חיבוק שאחר כך תבוא סטירה. זה דעתי.

שמחה שכתבת כאן ולא בפרטי לאל, העלית דברים חשובים

יכולה להבין את מה שכתבת על החשש מעליהם, ומקבלת. אבל בגדול מאמינה שאדם שבטוח במה שיש לו להגיד, עליהומים פחות ישפיעו עליו :).

בקשר לפירסום, בגדול אתה צודק, פירסום זאת הדרך היחידה להביא לכאן עוד כותבים. אבל לצערי
1. פירסום מביא טוב ומביא רע. הניסיון הראה שכל פעם ששרשור מכאן הגיע לראשי, על כל תגובה אחת לעניין של מישהו שקרא בראשי, באו כחמש תגובות של אנשים טיפשים (במובן של לא מבינים או מנסים להבין את המקום של חסרי הניסיון, לא במובן של אייקיו) חסרי רגישות שגרמו לאי נעימות רבה של מי שנחשף כאן ושיתף ואולי, על כל אחד/ת כזה ששיתף היו שלושה אחרים שבעקבות השתלשלות השרשורים האלה, ויתרו על לכתוב כאן.

2. פירסום פנימי בתוך פורומי תפוז אינו מספיק כיוון שלא רק הפורום הזה גוסס (סליחה על הדרמתיות :) ) כל או רוב הפורומים נמצאים בירידה כבר תקופה
אז אם כבר לפרסם, צריך לחשוב על דרך לעשות את זה גם בתפוז אבל בעיקר מחוץ לתפוז שגם ככה הוא מצומצם.

Elle992

New member
אני הצעתי בעבר לפתוח קבוצה

בפייסבוק, גם להעלאת המודעות לפורום כאן וגם להרחיב את המעגל.
לצערי לא הייתה ממש הענות/או משהו בסגנון.

היה פעם דף פייסבוק לפורום..לא יודעת עד כמה הוא הועיל או לא, שווה אולי לשקול
לפתוח אחד כזה מחדש, נטו בשביל שיופיע במנועי החיפוש של פייסבוק והלינק
שיוביל לכאן אולי יביא עוד אנשים.

:) נראה לי שאפשר רק להרוויח מזה

למרות שאין לי פייסבוק, נראה שהרבה אנשים עזבו את הפורומים והם שם ככה שאין מה להפסיד עם הניסיון ללכת על זה.

Elle992

New member
תודה על העידוד
אני אפתח מחדש את הדף

זה בתור צעד התחלתי, אנסה בהמשך לברר אם יש רצון לקבוצה
ואם אהיה גם אפתח כזו, בנתיים אני מנסה משהו מאוד ..נואש אבל מנסה
ללכת אחורה בארכיון הפורום ולחפש את אלה שהיו פעם כאן, וכבר אינם.

אצור איתם קשר, ונראה אם יעניין אותם לחזור אלינו

dahoe

New member
יהיה מעניין לעשות פגישת מחזור בפורום!

מעניין יהיה לשמוע לאן המשיכו אנשים אחרי התקופה שלהם בפורום.

Elle992

New member
חכה חכה, אני אנסה

אני אנסה. אני מבטיחה לנסות, מתכננת להעיר מהמתים אנשים אז אולי זה יתרום
ויעזור בנסיון גיוס למפגש

ובקשר לפורום הכרויות אתה כל-כך צודקקקקקקק :)

גרמת לי לגחך בקול רם
אבל תכלס, זה עצוב.

apocalipto

New member
היי

משהו טוב שקרה לכם השבוע?
חיים בינוניים, אם יעלה ארשום. (אפילו שהודעה נפרדת בשביל זה מרגיש מפריע)

משהו מבאס שקרה לכם השבוע?
my phone is acting up
כבר כמה זמן שהוא עושה בעיות אבל עכשיו הוא התחיל פעם כן ופעם לא לדחות את הכרטיס SD או לקבל אותו.
שם המוזיקה שלי ושם הספר שאני קורא(את זה קל דווקא להוריד לזיכרון הפנימי של הטלפון)
הגיע הזמן לשנות גרסת מערכת הפעלה.(לא פשוט כ"כ, גרסת מערכת הפעלה פרטית)

שיר/קטע וידיאו שאהבתם השבוע?
https://www.youtube.com/watch?v=Mnv_3yOJEcs
(התאהבתי באלבום הזה השבוע, בדיוק עכשיו ראיתי ביוטיוב שיש להם אלבום אחר! עולם חדש של אפשרויות נפתח בפני! הללויה!)
https://www.youtube.com/watch?v=ezVTIFZIYww
(אותו אלבום מלמעלה)

מאכל שנהנתם מימנו השבוע?
תבשיל שוק הודו

סרט/סדרה שציפתם בהם השבוע?
אין לי ציפיות של סרטים או סדרות
(שילוב הסמייליז הזה יוצר סרקזם)
לא צפיתי.. עשיתי דברים אחרים.
לפני שבועיים צפיתי בפרק של האנימה של Onepuch Man. אנימה נחמדה אבל המנגה שווה יותר.
זו מנגת גיבורי על. קומדיה.
קראו את סאיטמה(Saitama) מביס מפלצות באגרוף אחד, מציל את העולם מדי פעם, פוגש דמויות מוזרות והזויות ומטורפות, עיצובים מעניינים ושונים, רמת ציור מהגבוהות שיש, מנגה עם אווירה מיוחדת. זו מנגה ממש ממש טובה. (אם יש פה בכלל קוראי מנגה?
)
המנגה מתמשכת. כמובן שהיא מצחיקה מאוד! יש לאומן יכולת על לצייר הבעות פנים, ופרצופי תפוח אדמה לגיבור.

עוד מנגה -
Eden: Its An Endless World.
קשה לי לתאר אותה אז אשלח לדף שלה בMAL.
אני מאוד נהנה ממנה. נהנה מהטכנולוגיה המתקדמת בעולם שבשנות ה2100
ומהעלילה האיכותית והדמויות ומהאקשן.
המנגה הסתיימה ואני קורא אותה עכשיו.

האם היה משהו שהצחיק אתכם השבוע?
עשיתי משהו מוזר בעבודה שקיוויתי שיבחינו בו וישאלו אותי לגביו, לא הבחינו אבל הבדיחה לא נשארה שלי בגלל שהתפוצצתי מצחוק ומישהו שאל אותי מה מצחיק.

nati6589884

New member
עונה:

משהו טוב שקרה לכם השבוע?: אמ אין הרבה דברים טובים. אבל אני יכול לומר שיצאתי מהבית. הייתי בקניון. אני יוצא מהבית פעם בכמה שבועות. והיה כיף. אז זה היה הדבר הטוב ביותר. חוץ מזה קראתי כל מיני ספרים למשל ביוגרפיה על אחד המשוררים שאני מעריך. אז היה כיף. אבל אין ממש מה שהוא מלהיב...
משהו מבאס שקרה לכם השבוע?: דיכאון, אבל אני תמיד מדוכא אז זה לא משנה.
שיר/קטע וידיאו שאהבתם השבוע? שיר? שיר מצמרר של " איפה הילד " " בלדה על הפגום" שיר מזעזע וקשה. עבר בי צמרמורת. שיר קשה על אונס, התעללות, מאוד כאב לי.
שיר ביוגרפי כנראה. לא ממליץ לכל אחד לשמוע אותו. אותי הוא זעזע.
מאכל שנהנתם מימנו השבוע?: שווארמה אני אוהב לאכול שווארמה מאוד. אז הלכתי ואכלתי ונהנתי.
סרט/סדרה שציפתם בהם השבוע?: " הסודות של דה וינצי " עונה החדשה ,קדם כל הסדרה בעניי נפלאה, אני מאוד אוהב אותה, אבל יש קצת לטעמי ירידה באיכותצ, וזה נהיה קצת באנלי. וחבל. אבל לאונרדו דה וינצ'י הוא לגמרי אהוב ליבי. אפילו שהסדרה ממש לא עוקבת אחרי לאונרדו האמיתי. אבל עדיין כיף. אבל קצת ירד התחושה של " ואו יצירת מופת" שהייתה לי בעונה השנייה. אני כבר בפרק 6 ולא ממש התלהבתי כמו בעבר. וזה מבאס. כי חיכתי לסדרה הרבה זמן.
האם היה משהו שריגש אתכם השבוע?: ריגש?: לא ממש יכול להיות שקראתי כל מיני שירים שרגשו אותי כמו של ברי סחרוף " נפתלי הדג" שממש הוא אני, שונה, חריג, לא כמו כולם, וסובל מזה, ולא מוכן לוותר. שיר גם קשה מאוד רגיש אותי.
&nbsp
טוב זהו זה מה שעבר עלי.

למעלה