פייסבוק אוהבים אותי יותר מדי לאחרונה:

argamon

Member
פייסבוק אוהבים אותי יותר מדי לאחרונה:

שלום לכם: אני מצרף צילום מסך להודעה הנפלאה שקיבלתי בפוסט שלי מפייסבוק על מעלותיו של תיבת הדואר הנכנס של התמיכה.
> מרוב שבחים עצמיים, פייסבוק שכחו פרט מזערי, והוא לכתוב לי איפה למען השם אני רואה את הדואר הנכנס של התמיכה?
> הם כתבו בין השאר "ראה הודעות חשובות על חשבונך"
מה זה??? הם שלחו לי הודעות חשובות על חשבוני ובקרוב ישלחו לי הביתה חשבונית שמנה כדי לשלם להם על ההודעות החשובות שלהם???
סתאם, שאלתי על התשלום בצחוק, רק מעניין אותי מי המומחה שלהם בפייסבוק העברי שבמקום לכתוב , "ראה הודעות חשובות אודות חשבונך", הם כתבו "על חשבונך". אני אשלח להם קישור לפורום השפה העברית בתפוז כדי שילמדו לכתוב נכון.
**** הנה צילום המסך : ( אני נקרא ishak בפייסבוק )
http://srv1.jpg.co.il/7/5682f1f016132.png

argamon

Member
כתבתי:

אני מדביק את הקטע בהודעה מלמעלה:
" מרוב שבחים עצמיים, פייסבוק שכחו פרט מזערי, והוא לכתוב לי איפה למען השם אני רואה את הדואר הנכנס של התמיכה? "

shoosh2607

Member
מנהל
אין לי מושג

לא נתקלתי בזה מעולם. אולי בהודעות הנכנסות?

argamon

Member
לא פלא שלא נתקלת בזה:

כתבתי לך שפייסבוק אוהב אותי, ורק לי שלחו את ההסבר "הנפלא".
למעשה פייסבוק אוהב,,,,, לעשות לי צרות.
תודה שוש, גם לי היה הרושם שמדובר בהודעות נכנסות, אבל רק המתכנת של פייסבוק ואלוקים יודעים בדיוק מה ההסבר המשונה.
> אני מכיר את הצרה הזו של הסברים באתרים שונים בעיקר אצל הדור הצעיר שהם מסבירים דברים שונים למעשה לעצמם ושוכחים שהם מסבירים לאחרים ואי לכך ההסבר צריך להיות בהרחבה עם דוגמאות ומובן.
>> למעשה הם צריכים ללמוד משוש איך להסביר בצורה מובנת.

הודעות מהתמיכה בפייסבוק

לדעתי הכוונה היא ל-Support Inbox.
אתה נכנס לתפריט הכללי (לחיצה על המשולש הקטן שליד המנעול בפס הכחול העליון שמכיל את כל התפריטים של פייסבוק) ולמטה למטה, מעל Report a Problem מופיעה תיבת הדואר הנכנס המיוחדת הזאת, שגם אני מעולם לא השתמשתי בה.

למעלה