אוףףף

בר39

New member
אוףףף

חזרתי עכשיו מדייט לקח לי יובלות לחזור לצאת לדייטים
כבר שכחתי איך מרגיש דייט שמתלהבים מהצד השני
השיחות בנינו היו הכי טבעיות בעולם והבחור מצא חן בעיני
קיבלתי ממנו הודעת אסאמאס " את אחת הנשים היותר יפות שיצאתי איתן לדייט אבל אני לא מחפש כרגע משהו רציני "
כאילו מה הרי שאלתי אותו עוד בטלפון מה הוא מחפש כדי לא לשרוף את זמני
אני כבר לא ממש רגילה לצאת לדייטים אני כבר לא זוכרת מה זו זוגיות (בטח לא אחת יציבה ובריאה)ופתאום כשחזרתי לדייטים ומישהו כבר נראה לי אז כזו הודעה

אוףף בצהרי היום זה הרגיש לי כלכך טוב
כלכך מרגש ומתרגש ועכשיו אני פגועה אוף&quot

כאילו למה להשלות בחורה אם מראש זה לא מה שאתה מחפש?!?!

dori78

New member
תרשי לי רגע להיות ורדה

למה את מייחסת לו חשיבות?
" את אחת הנשים היותר יפות שיצאתי איתן לדייט אבל אני לא מחפש כרגע משהו רציני "
תרגום: את נורא יפה, לכן לא ברור לי למה אני לא נמשך אלייך אבל אני לא מספיק מעוניין כדי לברר את זה לעומק.

הוא לא השלה אותך, בהחלט יכול להיות שהוא מחפש קשר רציני.
אבל לא איתך. בדיוק כמו שאת לא תרצי כל אחד.
אני מקווה בשבילך (ובשביל כולנו), שאם שוב תהיי בסיטואציה כזו, לפחות יהיה לו אומץ להגיד את האמת:
את לא עושה לי את זה (וזה בסדר, יש גם כאלה שלא עושים לך את זה).

דפדפי, קחי נשימה ותלכי הלאה.

בר39

New member
לא חשבתי על זה ככה

אבל תודה על נקודת הראיה הנוספת

הדבר הכי מצחיק זה שאני כבר לא ממש זוכרת מה זה לצאת לדייטים שזה טוב ורע בו זמנית
הייתי במערכת יחסים ארוכה יחסית לפני כמה שנים לקח לי זמן להמשיך הלאה ולהתגבר יצאתי ממערכת הרסנית גם ארוכה יחסית שהיתה סוג של פשרה רצינית עבורי וכשהחלטתי עם עצמי שאני חוזרת לדייטינג ולהכרויות חדשות ולבנות קשר חדש ובריא פתאום זה לא נראה לי כלכך פשוט וכלכך מובן מאליו שזה אפשרי וקל

מישהו פעם אמר לי שלחזור לנהל זוגיות בריאה זה כמו לרכב על אופניים .. אז לאופניים שלי אני צריכ גלגלי עזר

Hawkgirl

New member
רגע...

וכששאלת אותו בטלפון מה הוא מחפש, מה הייתה התשובה שלו..?

בכל אופן, מסכימה עם דורי.
גם קחי את הדברים בפרופורציות. אפילו לא נכנסת עדיין לזוגיות וכבר התאכזבת שדרככם התפצלו...
מה יקרה כשיהיה מדובר בקשר ארוך יותר שיסתיים....?
באמת שאין סיבה להיות פגועה.

בר39

New member
התאכזבתי כי

מאוד התלהבתי מהמראה שלו (שזה די נדיר אצלי שאני כלכך מתלהבת )- במערכת היחסים האחרונה שלי התפשרתי על מראה כי זה לא נמצא אצלי כנקודה חשובה ברשימת המכולת שלי

קשר ארוך שהסתיים אני פחות מאוכזבת מאשר החזרה לדייטים (או יותר נכון במערכת האחרונה) אני מאוכזבת מעצמי שהייתי בה כלכך הרבה זמן בלי לשים לב לדברים ועם המון פשרות

ברור שלפעמים את נמצאת בזוגיות בריאה ואת מתאכזבת שזה נגמר אבל כאן במקרה המדובר זה היה קטע של מראה חיצוני
( שהתלהבתי

למעלה