שרשור התחדשויות! 09.04

Name Of a User

New member
אחרון, אני מבטיחה.

עד מאי, כשתצא הקולקציה של בונד גירלז

Barry M - Demin

כי באמת חסר לי עוד לק כחול לאוסף...
הגיע ממש מהר! הזמנתי בחמישי מנינג'ה פוליש

Name Of a User

New member
לשתיכן בנות!

הכי כייף שמגיע מהר
הייתי בטוחה ייקח לו שבועיים-שלוש. כייף!

Name Of a User

New member
אמממ אני לא זוכרת.

אבל זה בסגנון של ככל שאת מוסיפה עוד לקים המשלוח יורד.
אני עשיתי קנייה לא חכמה, הזמנתי רק לק אחד כי לא מצאתי שם עוד לקים שבאאאמת רציתי..

yaelsn

New member
תתחדשי!

כיף לך שאת מרשה לעצמך "להתפרע" ולהזמין רק לק אחד בכל פעם

בתכל'ס - אם את באמת רוצה את הלק הזה וזו האופציה היחידה שלך, זה עדיף

אחרת אנחנו עושים כמו שעינת כתבה פה למטה - מגדילים את ההזמנה ומשלמים הרבה יותר כסף, רק כדי שבחישוב הסופי ייצא ששילמנו פחות עבור כל לק

אני תמיד עושה ככה, אבל זה אומר שאני בד"כ נאלצת לחכות עד שהוויש-ליסט שלי מספיק גדולה, כדי שלא ייצא שהזמנתי סתם שטויות שאני לא באמת רוצה

Name Of a User

New member
אני מרשה לעצמי, הבנק- קצת פחות...

האמת שרק לקים שאני באאאאמת רוצה אני מתפרעת.
בד"כ אני כמוך, עושה לעצמי וויש ליסט עם דברים שאני רוצה עד שהמחיר פר לק יוצא בסדר...

trilliane

Well-known member
מנהל
יאללה, לשם שינוי אפילו לי יש כמה

הגיעה אליי היום חבילה מאיביי ובתוכה:
Orly Sky Blue-Pink שחיפשתי כבר זמן רב (הוא ישן וקשה למצוא אותו במלאי) והיה יקר למדי. בגללו בעצם הזמנתי מוצרים נוספים מאותו מוכר, כדי לאזן מעט את מחיר המשלוח... (אני מודה שיש כאן לוגיקה בעייתית משהו: אם כבר הוצאתי המון כסף, שומה עליי להוסיף עוד, כדי לא להרגיש שהוצאתי המון כסף...
).
OPI ORIGINAL Nail Envy
Sally Hansen Gel Cuticle Remover Moisturizes & Smoothes
טרם הספקתי לנסות אותם. תכננתי לעשות זאת הערב אבל חזרתי מאוחר ועייפה מדי אז ויתרתי.

כמו כן בשבוע שעבר קיבלתי חבילה מ-eChemist שהכילה כמה מוצרי איפור ובין היתר גם מארז
Burt's Bees Tips 'n' Toes Hands & Feet Kit
http://www.echemist.co.uk/p-burt-s-bees-tips-n-toes-hands-feet-kit
שכולל כמה קרמים (רובם מוקטנים) ידיים, רגליים, שפתיים וציפורניים, כלומר חמאת הקוטיקולות המפורסמת...
(שהגודל הרגיל שלה הוא כבר מוקטן...
). בינתיים השתמשתי כמה ימים ולא חשבתי בהבדל מיוחד, אבל העור שלי במצב סביר גם ככה, ואני משתדלת למרוח עליו את הקרם של פלקסיטול פעם-פעמיים בשבוע. תכלס, מלבד הריח והמרקם אני לא ממש מרגישה בהבדל מהותי ביניהם, אבל ימים יגידו.

מארזי המתנה שלהם ממש חמודים, על העטיפה שרואים בתמונה הייתה מולבשת עטיפה נוספת חגיגית יותר (לא של החנות, של היצרן) וזה נראה כמו משהו שממש נחמד לקבל. נראה שכרגע המארז הזה חסר להם, אבל גם האחרים נראים לא רע בכלל, אם למישהי בא לפנק את עצמה.

yaelsn

New member
תתחדשי!

שמעתי דברים טובים על המוצר של סאלי הנסן, וכמובן גם על הנייל אנבי

ואני מאוד מזדהה איתך בעניין ההזמנות הגדולות. אני בדיוק מתכננת עכשיו כמה כאלה, למרות שבתכל'ס יש רק 2-3 לקים שאני ב-א-מ-ת רוצה

trilliane

Well-known member
מנהל
והיום הגיעו חמשת העטים של סאלי הנסן שהזמנתי

המוכר הוציא אותם מהאריזות ושיטח אותן (כך שיתפסו פחות נפח) ושלח את העטים והאריזות באותה חבילה. לפיכך לא שילמתי הרבה (יחסית) על משלוח וגם המעטפה הגיעה לתיבה שלי ולא נאלצתי להיגרר לדואר.

עוד לא ניסיתי אותם כי כבר מרחתי לעצמי את ORLY sky blue pink. צבע מגניב אם כי קצת מוזר... וביד ימין גם שעה+ לא הספיקה למייבש כדי להתגבר על 3 שכבות וכשהתקלחתי וארזתי את התיק קיבלתי כל מיני דנטים.
הם לא נורא בולטים למי שלא מתעמק, אבל אני רואה וזה מעצבן אותי...

פרט לכך השתמשתי ב-Nail Envy כבסיס (בינתיים בסדר) ולפני כן השתמשתי בג'ל להסרת קוטיקולות של סאלי הנסן, והוא היה לא רע, אם כי לא מושלם.

trilliane

Well-known member
מנהל
ניסיתי קצת היום לפני שהורדתי את הלק

זה היה על גימור מאט, אז הכול בעירבון מוגבל.
* ניסיתי שלושה צבעים וכולם היו בסדר גמור ונוחים לשימוש.
כחול (כהה) – אטום היטב.
לבן פנינה – לא הצלחתי להבחין במה הוא שונה מלבן רגיל (סבבה מבחינתי). על פניו נראה אטום דיו על הלק שלי, אבל זה לא צבע כהה, אז זו לא בחינה מלאה.
זהב – אכן גוון חם למדי, כמעט נחושת; לזכותם יצוין שגם העט עצמו ממש בצבע הזה אז אפשר לראות כבר מבחוץ. הייתי מעדיפה זהב קר יותר, אבל גם זה בסדר.

תוך כדי ניסיון נמרחו לי בחלק מהאצבעות הציורים שעשיתי בעט הכחול (אחרי שכבר התייבשו). אני לא חושבת שזה קשור לצבע אלא לכך שהם פשוט לא מחזיקים מעמד בלי מייבש. מסקנה: אין מנוס ממייבש.

אז מרחתי מייבש, ואמנם השתמשתי במייבש ישן שנשארו לי ממנו מעט שאריות, אבל זה דווקא גורם ללק להימרח, וכאן לא נמרח לי כלום! הכול היה ממש בסדר.

בקיצור, בינתיים נראה שהמצב לא רע בכלל וייתכן שההפחדות היו מוגזמות.
עם זאת עוד לא ניסיתי על גימור מבריק... אני חושבת שאם תהיה בעיה עם ציור על גימור מבריק אנסה לייבש את הלק מעל אדים כמו שהוצע כאן לפני כמה ימים ואז אחרי הציור להוסיף את המייבש שבלאו הכי יוסיף גימור מבריק ואז זה לא משנה.

למעלה