התחדשתי בעוד לקים
*קצת חפירה*
אמול הלכתי לתומי עם חברה לחפש לה בגדים לחתונת אחותה.. נסענו לתלפיות (ירושלים), אזור שאני לא מגיעה אליו הרבה כי זה מרגיש לי כמו עיר אחרת ומעצבן להסתובב שם.
נכנסו ל-H&O ואז קלטו עיניי בזווית סטנד
ענק ומסודר של לקים (שיק, ג'ייד, אנדריאה, לה סרה). באמת היה שם מגוון רחב מאוד מכל חברה, בעיקר מג'ייד שהיו שם לפחות 6 מדפים שלהם כולל הקולקציה החדשה של הלקים שמתייבשים מהר. ישר אמרתי לחברה: "אני בלקים, נתראה בקופה" ושמתי פעמיי אל הסטנד.
רכשתי לי שם 3 לקים של ג'ייד (13 שקל לאחד) ו-2 של אנדריאה שהיו במבצע 2 ב-15 (וליפסטיק כתום-ורוד עדין מדהים של רבלון).
היום נסעתי לקניון מלחה במטרה לקנות אציטון ונכנסתי על הדרך ל"אפריל" כהרגלי, הייתי שם כבר מאות פעמים ורק היום שמתי לב לסטנד קטן וחמוד של Orly, מדובר בסטנד שעומד על השולחן בין כל האיפור כך שאם לא מסתכלים לא מבחינים בו. עוד מרחוק ראיתי לק אפור עומד בראש הטור ותהיתי לעצמי מה הסיכויים שמדובר ב-MIRROR MIRROR ששאלתי עליו לא מזמן כאן ושחשבתי שכבר לא ניתן להשיג בארץ ולהזמין מחו"ל זה 10$... התקרבתי לסטנד, הרמתי את הלק והופ!! MIRROR MIRROR! ב-25 שקלים במקום 40. שמחה ומאושרת בחרתי לי לק נוסף והלכתי הביתה מרוצה
אז הנה ההתחדשויות
(מימין לשמאל בתמונה למעלה)
Orly - Mirror Mirror אפור עם תת גוון תכלכל
Orly - Red Carpet
Jade - Moonlight שחור עם נצנצים עדינים מדהים מדהים, נראה כמו שמיים
Jade - Tender Grey אפור רגיל שיהיה לאוסף (הוא נראה דומה למירור מירור בתמונה אבל הוא לא, הוא ממש אפור בלי תת גוון כלשהו)
Jade - Pearl Heart נצנצים פנינתיים עדינים מדהימים שאפשר לשים על כל לק וזה משדרג (שמתי על Splish Splah של צ'יינה לפני שהורדתי וזה הוסיף המון)
Andrea גוון מס' 6 - צבע מייקאפ שימרי מדהים
Andrea גוון מס' 13 - סגלגל עם תת גוון אפור יפיפה
סה"כ אני מרוצה מאודדד, תכננתי לא לקנות לקים עד שאקבל את הכרטיס אשראי הבינלאומי שלי ואזמין עוד כמה לקים שיש לי ב-WISH LIST באיביי, אבל לא יכולתי להתאפק..
התמכרות קשה!
(מתנצלת על החפירה וכל הכבוד למי שקראה עד הסוף
)