שרשור התחדשויות

LemonLimeLilach

New member
השלל שלי מקיקו

חזרתי משבוע במדריד. ביום הראשון שלי מצאתי את קיקו באחד הרחובות שליד המלון

כל מה שבתמונה משם חוץ מהטופ מאט, הסמקים והפודרה שהם מ H&M. בצד ימין אלו שלושה שפתונים. עכשיו אני זזה להוריד את הלק של החופשה ולהתחיל להתלבט מה לנסות קודם מכל ההתחדשויות האלה

trilliane

Well-known member
מנהל
סקרנות: מה שונה בלק עם המדבקה הכסופה על הפקק?

trilliane

Well-known member
מנהל
התחדשתי בשישה לקים של Barry M

המשלוח שסיפרתי עליו הגיע, למרבה ההפתעה בדואר רשום
ושתי ההזמנות אוחדו ונשלחו בחבילה אחת...
ליצנים. אני חושדת שכל הסיפור הזה של משלוח חינם עד שלושה פריטים הוא לא יותר מפיקציה שנועדה למנוע שימוש בקופונים שלהם. נו, ניחא.

בתמונה למעלה בלי פלאש, למטה עם. מימין לשמאל:
Hologram גליטרים משושים כסופים שמבזיקים בצבעים
Lavender Glitter גליטרים ריבועיים בצבע סגול בהיר
Purple Magnetic סגול מטאלי כהה מגנטי, יאללה שיהיה... חודשים בהיתי בו, ואמנם הקטע המגנטי לא ממש עושה לי את זה, אבל אמרתי לעצמי לפחות ננסה (ואם המגנט לא יעניין אותי, הצבע של הלק נראה לא רע בפני עצמו).
DUSKY MAUVE מין סגול-חום שימרי כזה, נראה לי די מגניב בתמונות
Aqua Green ירוק טורקיזי מטאלי או שימרי או לא בדיוק ברור מה; לפי הביקורות הוא די דליל ולא מוצלח בפני עצמו אבל מתקבל טוב כשכבה עליונה על לק כהה.
Mint Green ירוק מנטה קרמי, צבע שאין לי (מזכיר מעט את הירוק של קסטרו, אבל בהיר יותר).

כל לק £3 למעט המגנטי שעלה כפול. סך כל הנזק: £21 שעבורם חויבתי בפועל ב-135 ש"ח.

Name Of a User

New member
הגליטרים נראים ממש מגניבים

הצבעוניים.
מחכה לראות אותם עלייך! תתחדשי!

noash5

New member
תתחדשי!

Aqua Green נראה מטריף סווצ'ים ואת DUSKY MAUVE אני רוצה כבר תקופה ארוכה..
מחכה לסווצים שלך=] אולי זה ישבור אותי סופית ויגמור לי את ההתלבטות

dusky mauve

מעלף!
גם היתר, אבל הוא ממש שבה את ליבי ואני מזמינה אותו עכשיו.
הגליטר הסגול לא במלאי ולכן אני אמתין שתעשי סווטש (כי גם ככה אני לא יכולה להזמין כרגע
) ולפי זה אני אחליט (על מי אני עובדת.. אני אקנה בטח גם אותו
)
תתחדשי!

trilliane

Well-known member
מנהל
הוא בהחלט צבע מיוחד

לגבי הנצנצנים שניהם די דלילים ואי אפשר להגיע איתם לכיסוי סביר בפני עצמם. בכל מקרה אין טעם שתחכי דווקא לי כי אני לא יודעת מתי יצא לי למרוח; חפשי בגוגל, לא חסרות תמונות.

trilliane

Well-known member
מנהל
אכן; אם כי הם טוענים שהמשלוח חינם לזמן מוגבל

אבל לכי תדעי עד מתי...

אני גם תוהה עד כמה הם מחדשים את המלאי שלהם; שמתי לב שלקים שהיו בעבר לא חזרו למלאי...
למשל, רציתי להזמין את המגנטי הכחול שאני זוכרת שהם מכרו בעבר אבל הוא לא מופיע ברשימת הלקים בכלל... אז הזמנתי את הסגול (ובדיעבד אני תוהה אם לא היה עדיף להזמין את האדום).
הכי מצער אותי שאין להם בכלל Lilac Foil (כמו הזהב והכסף רק לילך) שאין לי ספק שהוא מעולה לחותמות ובכלל נראה גוון מגניב. אפשר להזמין גם מאתר החברה למשל, אבל מחיר המשלוח הופך את ההזמנה ללא כדאית.

O n y X

New member
גם אני התחדשתי

בשלישייה של קולור קלאב (ואוף בא לי עוד
)
Au Revoir!
Wham! Pow!
והסגול pucci licious (שהגיע כפשרה אחרי שמיס רובינסון לא היה במלאי ו Gimme A Grape Big Kiss שדומה לו החליט לדלוף לטענת המוכר. אבל זה סבבה סה"כ כי אין לי צבע כזה באוסף)
וכמובן שחסר עוד לק ממוכר אחר...מקווה שיגיע

למעלה