שרשור ציוד - 18.7

תיק כיתה ג'

אמנם עוד 20 דק' רק ה18 אבל מכינה כבר שאלה למחר

הבכורה עולה לכיתה ג' (אממממא). בכיתה א' קיבלה תיק קל גב ששימש אותה בנאמנות שנתיים. הוא עדיין במצב טוב אבל היא מעוניינת להחליף בטענה שהוא מסורבל ותינוקי, תכלס- צודקת...
אז מה התיק הבא שקונים? האם הם סוחבים פחות בגיל הזה? מה לקנות- משהו בסגנון של ג'נספורט/אאוטדור וכאלה?
אשמח למי שמנוסה. אמנם לא ממש שאלה לפעוטות אבל זה פורום הבית שלי ויש כאן כאלו שגם עם גילאים גדולים.

Ani15

New member
הם לא סוחבים פחות

אבל הם קצת יותר חזקים ולא אוהבים את העגלה בגיל הזה. תקני לה מה שהיא רוצה, בגבולות הסביר, זה כל כך לא משנה.

פולספגן

New member
בגיל הזה, הם מקבלים כיתות לא בקומת קרקע ולכן

עליהם לסחוב אותו על הגב.
התיקים עם הגלגלים הם הרבה יותר כבדים לנשיאה על הגב ולכ עדיף תיק ללא גלגלים.

mAmA MiSiSiPi

New member
קניתי דמוי ג'נספורט

גם הוא אמר שתיק בוב ספוג שהיה לו עד עכשיו זה של קטנים
גם הדל רציני במחיר זה תיק של אקספלור ב50 שח לעומת המותגים שלא יורדים מ150 שח

ב"ה ענייני מותגים

לאו דווקא מדברים כאן אלא יופי...היא לא תבדיל בין תיק מותג רק מה שיפה או לא...
&nbsp

מ י כ ל10

New member
כן, אבל היא כתבה את זה ב-16, ואחרי 20 דקות

הפציע 17 ביולי. או שגם אני לא הבנתי

(בריש גלי, זה לא חשוב בכלל. הכי חשוב שתמצאו תיק יפה ונוח וזול (נראה לי שזה סדר החשיבות מבחינת הילדה). היא ממש גדולה!)

חחחח, הצחקת אותי

סוחבים פחות ? איך ? למה ?! באמת את חושבת ככה ?!! כל שנה מעמיסים עליהם עוד ועוד כולל מילון ו 3 ספרי אנגלית ואני דווקא לא מחליפה תיק בכתה ג' שישיארו עם הקל גב זה תיק מצוין ועלה לי המון

היום ראיתי בכפר השעשועים ב100

של אאוטדטר מדגם של שנה שעברה, נראה לי שאלך על זה.
קודם כל, הם סוחבים פחות. בכיתה א-ב יש להם מלא חוברות עברית שצריך כל יום. דבר שני, מקווה שלימדתי אותה כבר להשאיר את הרוב במגירה, כי גם ככה הגב' מסיימת את רוב השיעורים בכיתה. ודבר אחרון, אנחנו גרים במרחק יריקה מבית הספר. אם להיות מדוייקת- שני בניינים ליד, כך שהיא לא סוחבת יותר מידי.
לי התיק שלה לא עלה שקל כי קיבלנו מהעבודה של בעלי, כך שלא מאד נורא שאני אוציא עליה השנה ושתתחייב שזה לשנתיים הבאות.

לא התעניינתי, סורי..

זה כפר השעשועים בסגולה, תבררי איתם . בעל החנות ממש ממש נחמד.

אויאוי2

New member
איזו מכונית לקנות?

אנחנו משפחה עם שלושה קטנים.
מחפשת רכב שיהיה אפשר לשים בוסטר גב+כסא בטיחות+סלקל (שבעתיד יהפך לכסא בטיחות).
כרגע עם פורד פוקוס, לא נכנסים כל הנ"ל במושב האחורי.
חשוב לנו גם בגאז' גדול.
תקציב- 100 אש"ח, שנת 2012 והלאה.
יש למישהי המלצות?

למעלה