האם אתן אוהבות שקונים בשבילכן?|תוהה

niya

New member
האם אתן אוהבות שקונים בשבילכן?|תוהה

או שאתן מאלה שתמיד, אבל תמיד מחליפות / מתבאסות / לא אוהבות את מה שקנו עבורן?

האם יש מוצרים שאתן מעדיפות לקנות בעצמכן, ומוצרים שאתן מעדיפות שיקנו עבורכן? אם כן - מה????

אני, למשל, בעוונותי, לא אוהבת שקונים עבורי.
אני מאלה שתמיד מתבאסות שמישהו אחר בחר עבורי, קנה ומחכה שאהיה מבסוטה (רק זה יכול להביא לי ת'סעיף...)

דברים שאני מאד לא אוהבת שקונים עבורי: פריטי לבוש תחתונים
(חזיות, תחתונים וכו')
כי יש לי את העדיפויות שלי לכל דבר), בגדים ונעליים
(אם זה לא נוח לי- - אני פשוט לא אלבש!

דברים שלא מאד אכפת לי שקונים עבורי:
דיסקים, ספרים ודומיהם.

ואיך זה אצלכן???

איקה22

New member
בעקרון, אין לי בעיה שיקנו לי

אבל עד הלבשה תחתונה
קודם כל זה ממש לא נעים, ומרגיש שנכנסים לך לתחתונים, וגם רק אני יודעת מה אני אוהבת ללבוש מתחת לבגדים.

חוץ מזה, בגדים, נעליים תכשיטים, אני זורמת העיקר לקבל מתנות

טרולוטה

New member
אני מאלו שאוהבות להחליף

כל דבר שקונים לי , אני מחליפה.
באמת? לא אהבתי אף מתנה שקנו לי עד כה!

אני ממש מרגישה כמו החברה של אדיר מילר ברמזור, שהוא צוחק עליה שהיא כל הזמן מחליפה מתנות.
מה לעשות? יש לי טעם מיוחד

niya

New member
גדולה

אני לא מחליפה הכל, אבל בהחלט לא אתבייש להחליף מה שלא נראה לי.

הכי מעצבן אותי שנותנים מתנה בלי פתק החלפה, או ללא ציון שם של חנות שאפשר לחזוראליה. ככה אני נתקעת עם כל מיני דברים מיותרים (שבסוף פשוט נמסרים, לרוב לחברות שמאד אוהבות את זה...)

ככה קרה לי לא מזמן, אחותי (שבד"כ יש לה יופי של טעם) נתנה לי במתנה איזה שאל, חביב אבל מה - יש לי בבית כמה שאלים, ואני בקושי משתמשת בהם. עד שיום אחד קפצה חברה טובה שלי לביקור, והיה לה קר, אז נתתי לה את השאל להתעטף בו, היא היתה מבסוטה והתאהבה בו ממבט ראשון, וככה קיבלה אותו 'על הדרך' במתנה

ככה שתינו מבסוטיות

העלית את זה בול בזמן

חגגתי יום הולדת לפני קצת יותר משבוע וקיבלתי כמובן מתנות. השנה המתנות היו סבבה - כללו בעיקר גיפטכארדס לחנויות שאני אוהבת. בעבר כבר קיבלתי גיפטכארד לחנות שאני לא רק שלא אוהבת, זו חנות מהסוג שממי שמכיר אותי הייתי מצפה שידע שאין סיכוי שאני אקנה שם שום דבר.

אני בדרך כלל לא אוהבת שקונים לי מוצרי טיפוח וספרים. מוצרי טיפוח אני בדרך כלל קונה לי את מה שאוהבת ובכמות שאני צריכה (לא היסטרית), אבל הפעם קיבלתי ערכה נחמדה של מוצרי טיפוח שחברה מבינת עניין הרכיבה בשבילי וכוללת דברים פרקטיים שגם ארוזים בצורה פרקטים (ולא "עוד קרם גוף") שבאמת שמחתי לקבל. ספרים אני לרוב לא אוהבת לקבל גם כי בקושי יש לי זמן לקרוא, וגם כי לקלוע לז'אנרים שאני אוהבת זה לא פשוט מסתבר (כשבפעמים שקלעו, קיבלתי ספרים שכבר יש לי/כבר קראתי...). השנה חברה קנתה לי ספר שלדעתי היא ראתה אותו במקרה והבינה שזו מתנה שמתאימה לי. זה לא ספר סיפורת, זה ספר שפשוט... אני מאמינה שהיא ראתה וישר חשבה עלי. היא קלעה בקיצור.

גם אותי מעצבן שנותנים מתנה בלי פתק החלפה ועוד יותר מעצבן שנותנים מתנה שמראש לא ניתנת להחלפה - כמו שובר שקיבלתי לטיפולים מסוג ובמקום שאני ממש לא חובבת, כמו שובר לספא שקיבלתי שהיה ברור שאני לא אוכל לממש אותו (שובר ליחיד שתקף רק באמצע השבוע - גם לקחת יום חופש, גם לסחוב מישהו שיידרש לקחת יום חופש ולשלם תשלום מלא - קצת פוגם בכיף, לא?). הזוי משהו היה שמי שנתנו לי אותו אמרו שחשבו שאולי אני לא אוהב. אז... למה לתת דבר כזה?! לא חבל על הכסף שלכן?

Fun Fair

New member
מזל טוב מותק :) רק חייבת לציין

שלטיפולים (ספא וכו') אני בכיף הולכת לבד. עושה לי יום פינוק

חבל שלא הייתה לי אפשרות להעביר את זה

הייתי מעבירה לך את השובר

אישית אני לא חובבת שחייה בבריכה, ומסאונה לבד הייתי משתעממת. חשבתי בהתחלה ללכת אחרי העבודה בשביל לקבל את המסאז' שזה כלל וללכת, אבל זה הרגיש לי מגוחך.

niya

New member
בכלל לא מגוחך

הרבה אנשים באים "רק" למסג' וזהו.

אני מאד אוהבת לשחות (מורה לשחיה, מה לעשות...) אבל לא סובלת סאונות. גם ג'קוזי ציבורי מביא לי ת'סעיף...
ועושה לי חררה

אבל חולה על מסג'ים (מ-ז-מ-ן)
אמרתי שאני מוכנה לתרום את גופי למגע

אוהבת שקונים לי, לא אוהבת את מה שקונים לי

מחליפה הכל. ככה הפכו חולצות של הילדים מגולף קידס לסיר 4 ליטר עם ציפוי טפלון...

niya

New member
איזו טרנספורמציה!

גם אני מחליפה כמעט הכללל...

אני עוד זוכרת את הסיפורים שלך על התכשיטים שקונה לך אמא שלך

למעלה