CHI -NYG

eran113

New member
NYG @ CHI ספוילר

דבר ראשון יש לי רעיון. אולי נשתף פעולה עם ה NFL ובחודש הזה נשתמש בסמל הורדו במקום הסמל הרגיל של הספוילר.
בנוגע למשחק, זה לא יכל להתחיל יותר רע. כל השבוע (בעצם בכל השבועות האחרונים) מדברים על האיבודים של איליי והוא מתחיל את המשחק עם שני איבודים. עכשיו זה לא איבודים שנבעו ממסירות רשלניות אלא חוסר תאום משווע בינו לבין התוספים. למרות שני האיבודים איליי לא איבד את הראש והוא ביחד עם ג׳ייקובס החזיקו את ניו יורק במשחק.

אחרי כמה עצירות טובות בהגנה הגענו לרבע הרביעי עם פיגור 6 שהכדור אצלנו ואחרי התקדמות יפה ושנשארו 2 דק לסיום איליי מסר למיירס שהיה בסביבות ה 13 יארד והמסירה הייתה ממש טיפה גבוהה ונחטפה על ידי שיקגו. כמה חבל ועצוב. כל כל רציתי שסוף סוף ננצח ובאמת שהפעם הייתה לי הרגשה שאנחנו הולכים להפתיע. הניצחון הזה לא היה עוזר להגיע לפלייאוף איכשהו אבל זה כן היה משפר את המצב רוח קצת בקבוצה ואצל האוהדים.

CHI -NYG

לפני הכל, שערוריית שיפוט:
רובן רנדל קיבל מסירה מאיליי,דפק סיבסוב,פתח מבער,איבד אחיזה בקרקע והשתטח.
ואז, לפני שמישהו מהברס הספיק לגעת בו - הטיח את הכדור בדשא בתסכול.
במיוחד בשביל אייזאה פרי לקטוף.
באוזבקית קוראים לזה פאמבל.
לא בשופטית כנראה.
כי השופט שהיה שם החליט,אחרי שפרי כבר הרים את הכדור,לשרוק - בטענה שרנדל "gave himself up".
מכיוון שזו השריקה זה גם לא היה challengeable...
שם את NYG ב 1st & GOAL שבתורו נגמר ב TD שצמצם את ההפרש ל 6 ושינה את המומנטום של המשחק.
פויה!
ואגב פויה..מצבנו בכח:
עדיין נטול סינק..
גם בחצי הראשון "הטוב" - דברים לא זרמו חלק..
הפציעות גובות מחיר משני צידי הכדור,
אבל הבעיה הרצינית,לטעמי - היא ה OLine שעדיין מג'עג'ע עם ביצועים בינוניים בכל 3 התפקידים.
מכיוון שאלו היו הג'איינטס זה לא גבה מחיר(שבתורו מוציא מקאטלר את הקוף) - אבל אני בספק אם זה יספיק לדוויז'ן..

pavelger

New member
CHI -NYG

לא כל כך מסכים איתך לגבי הבעייה העיקרית של שיקגו ה- OLine לא מדהים אבל הוא הרבה יותר טוב משנים קודמות (ופעמיים שלושה בעונה קאטלר ייתן משחק נוראי בלי קשר ל-OLine זה פשוט באופי שלו אבל אין מה לעשות עם זה), הבעיה העיקרית של שיקגו כרגע היא בהגנה ב- DLine זה מתחיל מכך שמשלושת ה-DT שפתחו את העונה שניים מהם כבר סיימו את העונה ועוד אחד פצוע כרגע ולכן הגנת הריצה פשוט מזעזעת, בנוסף גם ה-DE לא מתפקדים פפרס נראה זקן ומק'לין כרגע הוא באסט ובלי לחץ על ה-QB קשה מאוד לעצור מישהו (דוגמא טובה מאוד היא ששיקגו פשוט נוראית בדאון שלישי העונה, שזה המקום בו צריך לשים את שיא הלחץ על ה-QB).
אני מסכים איתך שכרגע אני לא רואה אותם מגיעים לפלייאוף אלא אם יהיה שיפור משמעותי בהגנה במיוחד עם בית תחרותי כמו שלהם.

Little Boize

New member
NYG@CHI

לא יודע עם ראית את השידור אבל בדיוק אחרי שזה קרה הכניסו לתא השידור את הבחור ממחלקת החוקים ותקנות של ה NFL, (אני לא זוכר איך קוראים לו)
ואחרי שהוא הסביר מה קרה הפרשן פשוט התחנן ממנו ששנה הבאה יבטלו את החוק המטופש הזה...

כי זה פשוט היה FUMBLE... ו NYG נחלצו בנס מזה..

למעלה