עזרה ואומנה

שני גו

New member
מחפשת פינת חי להצלת ארנבים

שלום,
אני מעורבת בניסוי בתחום רפואת עיניים שמשתמש בארנבים. כתוצאה מהניסוי הארנבים נשארים עם צלקת בעין אחת ומעבר לכך הם בריאים לחלוטין. אני רוצה לברר על אפשרות למסור את הארנבים לפינת חי איפשהו בתום הניסוי, כי אחרת ממיתים אותם.
אם למישהו יש הצעות למי לפנות, אני אשמח מאוד, כי כרגע אני ממש לא יודעת מאיפה להתחיל לחפש.
תודה ושבוע טוב,
שני.

נ.ב. אני מקווה שההודעה לא תמשוך אש נגד ניסויים בבעלי חיים, תגובות כאלו לא יועילו כרגע לאף אחד, לעומת זאת אם למישהו יש הצעה עניינית לגבי הצלת הארנבים הספציפיים האלה, זה באמת יכול לעזור.

דחוף

דחוף - 10 גורי כלבים ברמלה שמאיימים לזרוק אותם לפח. כל מי שיכול לשמש אומנה זמנית/לאמץ בבקשה ליצור קשר - 0524576055.

meedas

New member
פני לניק "ילדה בלבן"

היא הובילה בעבר 2 פרויקטים של מציאת בתים חדשים לכלבים ששוחררו ממעבדות ניסויים. יתכן שהיא תוכל לסייע, לפחות בעניינים טכניים
לגבי אופציות אימוץ, נסי את פורום מכרסמים

sadju

New member
כל הכבוד! זה ממש רעיון מעולה

אני חושבת שכדאי לך לפרסם את זה גם בפורום מכרסמים
ומעבר לזה אפשר לפתוח בפייס קבוצה לארנבים שיצאו מניסויים ולנסות למצוא להם בית דרך שם
אני אשמח לדעת מה את מחליטה לעשות ואני אשמח גם לעזור לך

kroatia

New member
כמה שהחיים יפים כשיש מישהו שמנקה לי את המצפון

כמה נוח יהיה שגם יקחו ממך את הארנבונים ,גם יגידו לך תודה וגם ינקו לך את המצפון באותו זמן ואז החיים יהיו ממש יפים נכון! גם הארנבונים יוכלו להנות מהחיים היפים האלה כעת שלפחות יש להם עין אחת בריאה ואתם כמובן תצאו מושלמים עם מצפון נקי. אך.. כמה שהחיים יפים וורודים !!!!

למעלה