keren12314
New member
הרגשה מוזרה בבטן
שלום,
יש לי שאלה שלא בטוח קשורה לפורום הזה, אני אנסה בכל זאת, אולי תוכלו לעזור לי.
מאז שאני זוכרת את עצמי היתה לי הרגשה מוזרה בבטן, היום כשגדלתי אני יכולה לומר שזה קשור לאנרגיה. יש תקופות שזה מפריע יותר ויש תקופות שפחות.
אני לא מסוגלת שאחרים יגעו לי בבטן (גם לא בעלי), וכשאני נוגעת זה גם לא נעים.
בטן- אני מתכוונת לקצת מתחת לחזה ועד 10 ס"מ מתחת לפופיק.
אני מרבה לשלב ידיים, או רק יד אחת, בלי לשים לב בכלל, וככה אני כביכול חוסמת את ההרגשה הרעה בבטן.
כשעשו לי רייקי באזור הזה הרגשתי ממש גלים בבטן.
עשיתי קורס רייקי לפני כמה שנים (על מנת לעשות לעצמי, לא לאחרים) ואני עושה לעיתים רחוקות. ובאזור של הבטן זה מרגיש לא נעים, ממש גורם לי אפילו לרצות להתקפל (לא מכאבים, זה פשוט חוסר נוחות לא מוסברת), זה מרגיש קצת כמו מערבולת של אנרגיה, זה לא הרייקי החם והנעים שאני מרגישה באזורים אחרים בגוף.
אני לא מבינה למה זה ככה ומה זה אומר? כבר נמאס לי מההרגשה הזאת, ואני חוששת לגבי מה שזה אומר.
אשמח אם תוכלו להסביר לי.
שלום,
יש לי שאלה שלא בטוח קשורה לפורום הזה, אני אנסה בכל זאת, אולי תוכלו לעזור לי.
מאז שאני זוכרת את עצמי היתה לי הרגשה מוזרה בבטן, היום כשגדלתי אני יכולה לומר שזה קשור לאנרגיה. יש תקופות שזה מפריע יותר ויש תקופות שפחות.
אני לא מסוגלת שאחרים יגעו לי בבטן (גם לא בעלי), וכשאני נוגעת זה גם לא נעים.
בטן- אני מתכוונת לקצת מתחת לחזה ועד 10 ס"מ מתחת לפופיק.
אני מרבה לשלב ידיים, או רק יד אחת, בלי לשים לב בכלל, וככה אני כביכול חוסמת את ההרגשה הרעה בבטן.
כשעשו לי רייקי באזור הזה הרגשתי ממש גלים בבטן.
עשיתי קורס רייקי לפני כמה שנים (על מנת לעשות לעצמי, לא לאחרים) ואני עושה לעיתים רחוקות. ובאזור של הבטן זה מרגיש לא נעים, ממש גורם לי אפילו לרצות להתקפל (לא מכאבים, זה פשוט חוסר נוחות לא מוסברת), זה מרגיש קצת כמו מערבולת של אנרגיה, זה לא הרייקי החם והנעים שאני מרגישה באזורים אחרים בגוף.
אני לא מבינה למה זה ככה ומה זה אומר? כבר נמאס לי מההרגשה הזאת, ואני חוששת לגבי מה שזה אומר.
אשמח אם תוכלו להסביר לי.